Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-08 08:40:14

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14389) Lacc


Lacc
aktív tag

1. Tintás vagy lézer?
Tintast preferalom. Home Office-ba kellene (karanten) es az eddig munkahelyemein a lezeresek a nyomtatas soran egesz jol betudtdak fulleszteni a kis helysegeket, azzal a tipikus "eget" szaggal. Ez a sajat tapasztalatom. Nekem ez az extra nem kell otthonra, a szobaban.
2. Fekete vagy színes?
Fekete 98%-ban. Szines 2%-ban hivatalos dokumentumokat abban preferraljak, vagy keri az ugyintezo a magyar burokracioban.
3. Mire használnád?
Nyomtatasra, bar egy-ket uveg palinka utan talan masra is.
Tananyagok nyomtatasa 80%-ban. Szoveg, abrak elofordulhatnak, flow-chartok, koordinata rendszerek, de nem foto, sem kep. Hivatalos dokumentumok a maradk 15%-ban. (5% barmi egyeb, esetleg repjegy nyomtatas)
Viszont a tanulmanyok miatt van egy sarkalatos pontja a dolognak, a szovegkiemelo hatasara elmosodik a szoveg, a tinta, meg egy napi szaradas eseten HP 56-ps tinta patron HP Office 5600, ami referencia pontom van.
4. Mennyit nyomtatsz hetente/havonta?
Hetente 1-5 lap. Havonta 20-40 lap.
5. Mennyi a leghosszabb idő, amíg állni fog a nyomtató?
Hat az a nyomtato fektetve lesz.
6. Milyen funkciókat vársz el?
- Nyomtasson, ugy hogy a szovegkiemelo "ne mossa el" a tinta (Lasd 3-as pont), tudom, hogy ebben a lezer jobb, ez a legfontosabb.
- Nyomtasson ujrafelhasznalt papirra is.
- Automatikus duplaoldalas nyomtatas. (Ahany nyomtato annyi felekepen van a manualis, megfordiva, atforditva, told vissza, rangasd meg...)
- Wifi
- Szkenneles, A4-es dokumentumokat
7. Mennyi a keret?
- 1. szint, az 30.000 Huf vagy 100 Euro (-/+ 5000 Huf, most esik a Huf)
- 2. szint, az 50.000 Huf (-/+ 5000 Huf, most esik a Huf)
A 2. szint eseten az Epson nem jatszik, ahogy olvastam ezeket a 44.000-48.000 Epsonokhoz piszok draga a gyari tinta es az utannyomtatott nem fogadja el.
8. Árérzékeny vagy?
Bizonyos termekek eseten igen. Nyomtatoknal igen, mert ritkan hasznaltam otthon, foleg elment xerox boltba, ahol 6-7 Ft-ert nyomtattak. (Laptop, hangfal, cipo - a kenyelem es az egeszseg fontos - ott nem.)
9. Preferálod az utángyártott, vagy épp ellenkezőleg, a gyári kellékanyagokat? Esetleg utántöltögetni szeretnéd?
Gyari patron (Kiveve ha nagyon draga) vagy Utangyartott patron. Utantoltes nem kell, kizart. Eddigi tapasztalatim alapjan, kibir egy evet egy patron. (Fel-evet attol fugg mennyit kell nyomtatni)

Nem kell egy nyomtato, ha mondtok parat, az is elegendo mar nekem.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.