Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-08 08:40:14

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13051) PociAti válasza atala (#13049) üzenetére


PociAti
senior tag

A jobb minőségű papírnak ez az egyik ismérve.
Gyártástechnológiailag az alsó, a futószalaggal érintkező felület a simább. A felső részt bár préselik, de az nem lesz annyira sima.

(#13052) Mauddip


Mauddip
aktív tag

Sziasztok :)

Szakmai segítségre lenne szükségem!
Adott egy ismerős, aki megbízott vele, h mivel ő ilyen "ügynök", szüksége lenne egy olyan nyomtatóra, ami A4-es méretben tudna szerződéseket nyomtani, és elég mobilis ahhoz, h egyszerűen kikapja a kocsiból, bevigye az ügyfélhez, és kinyomtasson (szerintem fekete-fehérben) pár lapot, és a lényeg, hogy ezt a telefonjáról tegye (wifi/BT segítségével pl).

Mit ajánlanátok?

Nikon D5300 | Gigabyte-Z490 GamingX | i5-10600K | GIGABYTE RTX 4070 Gaming OC | G.Skill DDR4 16GB/3200 TridentZ | LG 50" 4K Tv

(#13053) Earl_Muttley válasza Mauddip (#13052) üzenetére


Earl_Muttley
aktív tag

Akkumulátoros, vagy 220V verzión gondolkodik?
Előbbi esetben vannak mobilnyomtatók (Canon iP110, Epson WF-100w, Hp Officejet mobile széria), ha a 220Vmegoldott akkor ott a HP-nak a 3775/85/87, ott jóval alacsonyabb beszerzési költség, és kellékanyagköltség lenne, míg egy mobilnyomtató 70 ezer, ez 15-20, kicsi, kompakt.

Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete

(#13054) PociAti válasza Mauddip (#13052) üzenetére


PociAti
senior tag

Szerintem nagyon kevesen ismerik személyesen ezeket a nyomtatókat, mert nagyon speciális terület. Az emberek többsége nem is hallott róla, pedig az ügynökök valós piacot teremtettek ezeknek a készülékeknek. Íme egy random példa: HP OfficeJet 202.
Vannak cégek, melyek hőtranszferes megoldással próbálkoznak.
Először az igényeket kellene pontosabban megfogalmazni, utána lehet a megfelelő irányba elmozdulni. De inkább próbálkozz márkaképviseleteknél. Ők jobban ismerik ezeknek a különös készülékeknek a jellemzőit.

(#13055) Mauddip


Mauddip
aktív tag

Köszönöm szépen a segítségeteket anevemearl és PociAti! :)
Utána kérdezek!

Nikon D5300 | Gigabyte-Z490 GamingX | i5-10600K | GIGABYTE RTX 4070 Gaming OC | G.Skill DDR4 16GB/3200 TridentZ | LG 50" 4K Tv

(#13056) PociAti válasza Mauddip (#13055) üzenetére


PociAti
senior tag

Ügynökről van szó, tehát nem a számára legmegfelelőbb terméket kell kínálni, hanem leszűkített kínálatból azt, amivel te a legjobban jársz.
És ne felejts el neki megemlíteni a mobil szkennereket is. Azzal kiegészülve olyan mobil irodát lehet létrehozni, amivel kávézóban, parkban, bárhol be tud szkennelni egy dokumentumot. Az újabb modellek plasztik kártya (pl személyi) beolvasására is képesek.

(#13057) Jamboo529


Jamboo529
senior tag

Üdv!

Van itthon egy Canon MP540 és egy Brother MFC-7820N nyomtatónk.
A Canon ugye színes tintás CLI-521+pgbk520 (5 patron), a Brother meg ff de lézer.
A Canon elég sokat állt (kb 5 év), most szedtem elő. Megtisztítottam a fejet, de nem nagyon nyomtat. Azt írja, hogy minden patron ki van ürülve, de nem szívesen költenék rá +20k pénzt a teljes tintacsomagra, hogy megtudjam működik-e rendesen.
A lézeressel meg az a bajom, hogy iszonyat lassan scannel.

Szóval a kettőt szeretném egybe olvasztani. Arra jutottam, hogy esetleg veszek egy új nyomtatót, az előző kettőt meg kidobom a kukába.
Tehát az igények:

Mivel van, hogy sokáig (akár egy évig is) áll a nyomtató, ezért gondolom nekem a lézer lenne ideális.
Ami tutira kell, az a wi-fi (kábel, de főleg üres csati már egyik hálózati eszközön sincs.).
Ezen kívül az, hogy viszonylag gyorsan scanneljen, valamint hogy egy kupac papírt be tudjon szívni egymás után automatán, mint a brother.
(Ha két oldalasat is tudna scannelni, az már csak hab volna a tortán.)
Nyomtatni nem fogunk rajta sokat, havi 10 oldal sztem kb. átlagban.
A nyomtatás elsődlegesen f-f lenne, de érdekelne, hogy a színes lézer mennyivel dobná meg az árat. Ha nagyon elszáll az ár, azt a pár oldal színeset kinyomtatom máshol.

Árban első körben 50k-ra gondoltam, de ha máshol kell keresni azt ami nekem kell, hajlandó vagyok többet is áldozni rá.

(#13058) Imy


Imy
veterán

Ma rendeltem egy Brother HL-1222WE-t. Itt is ajánlottátok, és elég jó áron 25e-ért hozzájutottam. Remélem nem csalódok.

A kezőtoonerben mennyi oldalra elegendő festék van? Vagy az is teljes értékű?

(#13059) atala válasza Imy (#13058) üzenetére


atala
Topikgazda

Teljes értékű. 1500 oldalas.

(#13060) kovy79


kovy79
őstag

Tudnátok ajánlani valami AiO színes lézer nyomtatót (fax is kell), ami megbízhatóság/üzemeltetési költségek tekintetében is ajánlható? Valamint ami egyáltalán kapható és aminek van rendes szervize Debrecenben?
A Brother DCP-9020CDW-hez hasonló kellene, csak ugye ebben nincs fax.
A felhasználás egyébként házi "iroda" sok orvosi recept nyomtatással (ez ugye mono és ~A5 méretű).
Színes nyomtatás évi párszor kellene (de akkor nagyon).
Van, hogy hetekig nincs használva, ezért gondolkozok lézeren.
:R

[ Szerkesztve ]

''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

(#13061) sesshou


sesshou
senior tag

Sziasztok

Az igényem az lenne hogy egy leges legolcsóbb 5-6 ezer forintért használtan akár hasznalt nyomtatót vegyek olyan esetekre mikor valamit elfelejtettem kinyomtatni a munkahelyen és kellene kn azonnal pl online jegyek vagy receptek. Ez nagyabol azt jelenti hogy havonta max 3-4 oldal kb mindegy milyen minőségben.

Az összefoglalóban olvasottak alapján mono lézer lenne a legjobb viszont kevés helyem van itthon és ahogy latom ezek eléggé nagyok meg használtan nem is nagyon találok. A lézerek viszont beszaradnak.

Van esetleg tanácsotok?

[ Szerkesztve ]

(#13062) Varshi válasza sesshou (#13061) üzenetére


Varshi
aktív tag

Erre nincs megoldás. (Ne haragudj, de ez kicsit olyan, mint mikor azt mondja valaki, hogy 6 millióért szeretne lakást Pesten. nem baj ha csúnya, csak hetente egyszer aludna ott... Nincs és kész. )

Vagy tegyél hozzá egy 10-est, és zsír új Brother lézernyomtatót kapsz 16,9-ért, sok évig jó tonerrel. Nem is nagy, 415x313x294 mm. De el is dughatod akár őket a szekrénybe, hiszen havi 1 alkalmmal nem teher elővenni.

Ha tényleg nagyon ruppótlan vagy, akkor minimálprojektből veszel egy használt tintás nyomtatót (2-5e), amihez olcsó az utángyártott patron és kiürült színessel is működik, veszel egy feketét, ÉS NEM BONTOD FEL, amíg csak lehet. Ehhez utána kell ugye járnod, milyen nyomtató tudja ezt, épp lehet-e fillérekért kapni, meg tényleg csak az-e a baja. Jellemzően a HP-k szoktak lenni a kínálatban, és minden bevásásrlóközpontban vagy "patronos" boltban akad beléjük tinta, ha hirtelen kell.
Ha megvagy, és egyszer fel kellett bontani, akkor onnantól havonta nyomtatsz MINDENKÉPP egy tesztoldalt. Ezt így akár 1-2 évig is eljátszhatod, mire kifogy vagy elfelejtetted, és menthetetlenül beszárad, ilyenkor ha már 4-5 fejtisztítás se segít (1-2 csík tökre nem számít egy online jegynél szerintem), akkor veszel megint egy patront, ami alapból sokáig elég, csak legyen időnként nyomtatva vele fél oldal. Ha legutóbb beszáradt 4 hét után, akkor onnantól 2-3 hetente nyomtatsz egyet, és elveszed a konvektor mellől, hogy ne kapjon sugárzó meleget. Ennyi.

C-terv: megnézed a legközelebbi, minél tovább nyitva tartó másolós/nyomtatós szalont, és még zárás előtt leszaladsz. Ez lesz a legolcsóbb.

(#13063) sesshou válasza Varshi (#13062) üzenetére


sesshou
senior tag

Mind a 3 terv tiszta volt előttem. Olvastam hogy a tintasugarasoknal csak arra kell vigyazni hogy par hetente nyomassuk vele. amit mondtál abbol csak az derül ki hogy nincsen egy titkos 4. Megoldás sajnos. Nem halnek bele egy 20es nyomtatoba csak soknak tűnik ahhoz neha neha nyomtassak vele. Meg elgondolkodom a lézer nyomtatós megoldáson persze ahhogy írtad itt jo lenne ismerni a tipusokat. Fejjel egyutt van e patron vagy nélküle mert ugy ugy tudom hogyha beszarad a fej es nem a patronban van akkor kuka az egész viszont olcsobb az patron csere.

Köszi

(#13064) sesshou válasza Varshi (#13062) üzenetére


sesshou
senior tag

Pontosítok és egyben köszönöm a segítséget.
Az hogy vannak tintasugaras nyomtatók amik mennek kiurult színes patronnal nem tudtam. Rovid távon lehet ezzel a megoldással élek majd és később veszek egy mono lézert

(#13065) atala válasza kovy79 (#13060) üzenetére


atala
Topikgazda

EZEK a lehetőségek vannak.

Itt már csak azt kell majd meg nézegetned, hogy melyikhez mennyibe kerülnek a tonerek. Gondolom elég a fekete toner árát nézni, mert ha keveset lesz használva a színes nyomtatás, a kezdő toner is sokáig elég lesz.

(#13066) atala válasza sesshou (#13063) üzenetére


atala
Topikgazda

Ha ennyire nincs pénzed, akkor nyomtasd ki máshol azt a pár oldalt ami kell. Vagy kérj meg egy ismerőst.
Vagy spórolj, egyszer szánd rá a pénzt, és vegyél egy új mono lézerest.
Ha tintásat veszel, csak a pénz fog kifolyni az ablakon, mert állandóan be fog száradni. A lézeres állhat hosszú hónapokat is anélkül, hogy baja lenne.

(#13067) Sokimm


Sokimm
senior tag

Tiszteletem!

Szeretnék nyomtatni 1-2db minta képet, 9600 DPI-be, de nem találok ilyen nyomdád Budapesten, ezért érdeklődnék, hogy van valakinek a csoportban ilyen felbontású gépe?
A4-nél nem nagyobb (sőt 10x10cm elég lenne bőven) fekete fehér képet szeretnék nyomtatni, csak nem tudom merre próbálkozzak.
A net csak nyomtatókat ad ki, de egy képért nem vennék nyomtatót szívem szerint.

Minden iránymutatást előre is köszönök!

(#13068) sesshou válasza atala (#13066) üzenetére


sesshou
senior tag

A baj nem az hogy nincs rá hanem az hogy sajnálomrá mivel pár olyan alkalom van csak hogy hirtelen nem tudom máshogy megoldani.

(#13069) Varshi válasza sesshou (#13068) üzenetére


Varshi
aktív tag

Autód van? Ott ki ne számold, mibe kerül csak az, hogy van, de nem is mentél még vele semmit. :))
Az a lézernyomtató így vagy 10-15 évig jó lesz, max egyszer kell bele új vagy megtöltött toner.
Akkor fogod kidobni, ha már nem lesz hozzá driver. Osszad csak vissza az árát 1 évre...
Mennyit ér a kényelem és a nyugalom? :)

(#13070) sesshou


sesshou
senior tag

Ha emagrol veszek brother nyomtatot akkor hogyan mukodik a gari? Csa kulfoldi postázás jön szoba emagekhoz vagy van a beothernek saját szervize?

(#13071) ocscsaba válasza sesshou (#13070) üzenetére


ocscsaba
tag

Vannak magyar webshopok, (szerintem telefonon megmondják, hol van itthon szervize) ezek hivatalos viszonteladói a Brothernek. Itt a 3 év jótállás ingyenes regisztrációval megy, az általad említett külföldi székhelyű cégnél a +1 évért még elkérnek 1900,-Ft-ot is.

(#13072) atala válasza sesshou (#13070) üzenetére


atala
Topikgazda

Az Emagon más eladó is árusít. pl a BestMarkt. Kérdezd meg őket, hogy melyikre milyen garancia van.
Én is most akarok venni egy Brother T910-est. Mindenképpen gyári garanciával.
Az Alza-t kérdeztem, ott saját, bolti garancia van.

(#13073) Earl_Muttley válasza atala (#13072) üzenetére


Earl_Muttley
aktív tag

Ismerős mysoft.hu-n vett T310-et, ott gyári, kiterjeszthető a gari, és ahogy nézem csak egy ezressel drágább az alza.hu-nál ott a T910.

Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete

(#13074) atala válasza Earl_Muttley (#13073) üzenetére


atala
Topikgazda

Igen, én is őket néztem ki. :)
Ingyenes a kiszállítás is, bár lehet, hogy inkább elmegyek érte, mert ha a futárszolgálat raktárában megfagy a tinta, abból lehet gond. Télen nem szeretek tintákat rendelni futárral.

(#13075) Earl_Muttley válasza atala (#13074) üzenetére


Earl_Muttley
aktív tag

Hazai webshopok közül igyekszem őket vagy PCX-et preferálni, annak ellenére hogy az egyik legnagyobb, fizikai boltos elektro hálózatban dolgozom. :D Ezzel a 2 céggel nem volt eddig (kopppkoppkopp) negatív tapasztalatom, az emag-alza páros viszont elmehet pont oda, mindkettővel megvolt a bajom, a kettő közül mondjuk inkább az előbbire fújok jobban....

Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete

(#13076) Ladislaoca


Ladislaoca
tag

Sziasztok!
Canon Pixma MG6450-es nyomtatóm mostanában B200-as hibát ír ki.
Próbáltam sok dolgot kipróbálni amit találtam erre a hibára, de sajnos újra mindig előjön.
Valószínűleg szervízre szorul. Viszont erről semmi jót nem olvastam.
Tudtok esetleg ajánlani helyette olyan nyomtatót ami multifunkciós és színenként cserélhető benne a patron?

(#13077) atala válasza Earl_Muttley (#13073) üzenetére


atala
Topikgazda

Megrendeltem tőlük, (Brother T910) ha meg lesz, tesztelem, és írok róla.
Ma voltam bent a Brother bemutatótermében kipróbálni a nyomtatót. Nagyon tetszett. Meglepően halk a masina. Csendben, és elég gyorsan nyomtat. Kicsit lassabb, mint a mostani Epson 5620-as, de vállalható a sebessége.

(#13078) tomic


tomic
addikt

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni új nyomtató választásban.

1. Tintás vagy lézer? Nincs kikötés.
2. Fekete vagy színes? Fekete is megfelel.
3. Mire használnád? Dokumentumok kinyomtatására és be szkennelésére.
4. Mennyit nyomtatsz hetente/havonta? Havi pár darabra (max5db)kellene.
5. Mennyi a leghosszabb idő, amíg állni fog a nyomtató? Ezt nem tudom pontosan.Van,hogy havi alkalommal lehet be sem lenne kapcsolva.
6. Milyen funkciókat vársz el? Szkenner,wifi ha van jöhet de nem mérvadó.
7. Mennyi a keret? A legeslegolcsóbb ajánlható készüléket keresem,mivel alig használnám.
8. Árérzékeny vagy? Igen.
9. Preferálod az után gyártott, vagy épp ellenkezőleg, a gyári kellékanyagokat? Nekem mindegy.

Ha kérhetnék lézeresből is és tintás verzióból is ajánlást.

Válaszotokat előre is köszönöm.

(#13079) ocscsaba válasza tomic (#13078) üzenetére


ocscsaba
tag

Brother 1622-es lézer multi, amely az összefoglalóban van, tintásat nem tudok, erre a felhasználási periódusra nem is ajánlanék, mert beszáradna.

(#13080) tomic válasza ocscsaba (#13079) üzenetére


tomic
addikt

Igen ezt néztem én is.De ennyit nem szánnék rá.
Ha tintásat kérdeznék ott mi az ajánlott max 20.000Ft ig ? Canon TS51510 van akciósan 15,5 ért.

(#13081) ocscsaba válasza tomic (#13080) üzenetére


ocscsaba
tag

Tintásat nem szabad otthagyni hetekig, mert beszárad, egyébként én preferálom a Canont, de ezzel a nyomtatóval nincs tapasztalatom. Többen ajánlották már itt is, hogy bekapcsolva kell hagyni a nyomtatatót, így karbantartásokat végez magán és nem szárad be. Hátha valamelyik tapasztalt fórumtárs megerősít ebben minket! :U

(#13082) PociAti válasza ocscsaba (#13081) üzenetére


PociAti
senior tag

Konkrétumot ezekről az olcsó HP-król, Canonokról nem tudok.
A piezzos nyomtatókról lehetett ezt tudni (Epson, Brother), ahol nem kell fűteni a fejet és bőven van tinta.
A HP és a Canon nem ilyen. Ehhez való patron mindössze 180 oldalra elegendő, és egybe van a fejjel.

(#13083) ocscsaba válasza PociAti (#13082) üzenetére


ocscsaba
tag

Tehát a Brother és az Epson tintasugaras nyomtatókat lehet bekapcsolva tartani?

(#13084) gudpikcs


gudpikcs
tag

üdv all
kérdésem lenen adott egy régi hp C5200 asom
behalt .de van hozzá patronom. 350 es a 351 esek.
kérdés melyik új nyomtatoba lehet még elhasználni öket? vennék nyomtatot csak nemtudom mi az utodja amibe ezek még jók..köszke elöre is.

(#13085) Earl_Muttley válasza gudpikcs (#13084) üzenetére


Earl_Muttley
aktív tag

Sajnos semelyik újba nem jók. :(

Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete

(#13086) PociAti válasza ocscsaba (#13083) üzenetére


PociAti
senior tag

E két gyártó otthoni és kis irodai modelljeiről többen visszajelezték, hogy a nyomtatók bekapcsolt állapotban önállóan fúvóka ellenőrzést csinálnak. Az elpazarolt festékmennyiség lényegesen olcsóbb, mint a fejcsere.
Más gyártóknál nem tudom mi a helyzet.

(#13087) ocscsaba válasza PociAti (#13086) üzenetére


ocscsaba
tag

Köszönöm az infót, az eladásnál ez segít majd. A lézer nem szárad be, a tintás beszáradhat problémát ez némileg árnyalja, így nem kell mindenkit rábeszélni a lézerre! :R

[ Szerkesztve ]

(#13088) atala válasza PociAti (#13086) üzenetére


atala
Topikgazda

A Brother szerviz vezető is mondta, hogy náluk van egy automatikus tisztítás a beszáradás ellen.
Viszont Több éve használok Epson nyomtatót, és egyiknél sem tapasztaltam, hogy önállóan tisztított volna ha nem nyomtatok.

Más!
A Brother-nek van olyan oldala, ahogy a széria szám beírásával ellenőrizhető a garancia?

[ Szerkesztve ]

(#13089) PociAti válasza atala (#13088) üzenetére


PociAti
senior tag

Az Epson néha önállóan elmegy egy kis "sétára". Megmozgatja a fejet, piszmog egy kicsit, majd megnyugszik. Nem tudom pontosan mit csinál, de kb. azt, mint bekapcsoláskor. WF-2750-ről van szó. Stand-by üzemmódban lehet, áram alatt van, kék LED világít, de az LCD nem kapcsol be. Napok óta nem nyomtattam vele, de naponta 1-szer, 2-szer hallom, hogy megteszi ezt a sétát.

Brother regisztráció ellenőrzésének talán van egyszerűbb módja is, én ezt ismerem:
https://atyourside.brother.hu/register-your-device

Létre kell hozni egy accountot (ha még nincs), és ott kell regisztrálni a készüléket.

Később újra belépve látnod kellene a beregisztrált eszközeidet. (Elvileg.)

Vagy ha beírod a szériaszámot, akkor talán ki kellene írnia, hogy ez már egy regisztrált gép.

(#13090) gudpikcs válasza Earl_Muttley (#13085) üzenetére


gudpikcs
tag

köszi az infot
akkor melyik az a multis nyomi amit megéri megvenni?szkenelni és csak lapokat nyomtatni ,semi cd. és olcso a fentartása,mármint lehet bele venni jó áron utánygártottakat.

(#13091) sesshou válasza Varshi (#13069) üzenetére


sesshou
senior tag

Szereztem be egy használt brother hl-1212we printert.

Köszi a tanácsokat.

(#13092) macilaci78


macilaci78
nagyúr

Hali!

Nyugdíjas korú kollégának keresek otthoni használatra nyomtatót. Feltételek:
- alkalomszerű használat
- nyomtat kétoldalast, szkennel, fénymásol
- olcsón üzemeltethető

Előnyt élvez:
- full duplexes
- hálózati
- színes nyomatok
- olcsón beszerezhető

Irreleváns:
- nyomtatás sebessége
- papírtálca mérete
- A/4-től eltérő formátumok, ide értve a CD nyomtatást is.

Irodában kb 3 éve egy Canon MX925-öt nyúzunk, hiba nélkül. Évi 10k-t költünk tintára, kb 15 csomag papír fogyott azóta. Az EzPrint utángyártott patronjai nagyon beváltak, talán 3 db volt a 70-ből, ami a chip miatt nem ment, cserélték azt is.
A családban is van pár készülék ebből a családból, egyikre sincs panasz.

Köszi! :R

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#13093) Heroo15


Heroo15
csendes újonc

Hello!

Nem tudok dönteni melyiket vásároljam a következő szines lézernyomtatók közül?!

1. Canon i-SENSYS MF635Cx

2. Samsung SL-C480W

3. Xerox WorkCentre 6025V

Melyik volna a legjobb választás?

Köszi a segitséget.

(#13094) PociAti válasza Heroo15 (#13093) üzenetére


PociAti
senior tag

Miért nem tudsz választani közöttük?
Az egyiknél a terméktámogatás megszűnése miatt aggódsz, a fennmaradók közül meg az a baj, hogy amelyik legjobb a szolgáltatások területén, annak a legmagasabb az üzemeltetési költsége?
Vagy az általad fontosnak tartott paraméterek közül mindegyik ugyanazt nyújtja?

(#13095) Heroo15 válasza PociAti (#13094) üzenetére


Heroo15
csendes újonc

Othoni használatra kellene.Leginkább arra volnék kiváncsi hogy melyik nyomtat szebben.Ha a canon mert ott 1200x1200 DPI nem gond hogy drágább hozzá a toner.
SZóval azért nem tudok dönteni mivel nem tudom hogy milyen minőségben nyomtatnak.

(#13096) Earl_Muttley válasza macilaci78 (#13092) üzenetére


Earl_Muttley
aktív tag

Hali,

Ha a nem gyári kellékanyag szempont, akkor Epson WF2750DWF, vagy Canon TS605x gépeket tudom javasolni. (570-571es Canon patronból már van működő, az utódmodell az 581-et használ).

A feltételek, és az előnyt élvező dolgok mindkét gépnél teljesülnek. :)

Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete

(#13097) Earl_Muttley válasza gudpikcs (#13090) üzenetére


Earl_Muttley
aktív tag

Mennyit használnád, mennyit szánnál a gépre?

Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete

(#13098) gudpikcs válasza Earl_Muttley (#13097) üzenetére


gudpikcs
tag

multis kéne.2 naponta biztos nyomtatnék dokumentumokat.meg szkenelni is kell.kb 25 körü gondoltam de max 30 .de a lényeg hogy lehessen olcso utángyartot patronokat venni bele...

(#13099) gudpikcs válasza Earl_Muttley (#13097) üzenetére


gudpikcs
tag

nézelödtem közben ezt a 3at néztem ..szewrinted?
Canon TS5050- ha jól látom van hozzá utángyártott pati
Epson Expression Home XP-342- nem drága a bele való eredeti pati
HP Deskjet Ink Advantage 3835 All-in-One - ebbe is "olcso" az eredetije
szerinted?köszike

(#13100) Earl_Muttley válasza gudpikcs (#13098) üzenetére


Earl_Muttley
aktív tag

Hülye kérdés. Ha 30 a keret akkor nem bovited ki 40 vagy 46ra és egy tartályos Brother/Epson? (T310, T510W, Epson L382 kifutóban? )

A Te használatoddal tényleg kihuzna 2-3 évig a festék, amit hozzá adnak, és ott a 3 év garancia is mindkét gyartonal)

Amúgy a 3 közül mindhárom gép jó, a HP-nal nem tudom hogy az utángyártottat mennyire kezeli, de a 652 nem vészes gyáriban. A TS5055be és az XP-342be van utángyártott, és vásárlói tapasztalatok alapján megy is vele. Patronos Epsonokat általában azok visznek, akik utángyártottal akarják hajtani.

Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.