Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Milyen DVD-írót vegyek? (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#3698) PpenoO válasza ftc (#3687) üzenetére


PpenoO
őstag

Köszönöm a linket, igaz szláv nyelveket nem vágom.

Sajnos én más véleményen vagyok. Sőt, szerintem olyan, hogy jó-rossz író meghatározás mára már eléggé ritka fogalom.

Azt nem mondom, hogy sose voltak a piacon kevésbé bevált szériasorozatok. Pár embernek ilyenkor eszébe jutnak korai LG, Samsung írók, Pio 109es stb (már ez a kijelentés is túl általánosító).

Lényeg, szvsz egy író általában nem rossz vagy jó, hanem bizonyos lemezekkel, adott sebességen DQ problémák jelentkezhetnek.

Egy adott médiakód írási stratégiája is csak egy átlagos stratégia, igaz a mediakódhoz közelálló paraméterekkel megfűszerezve. Értem ezalatt, hogy a lemezek minősége hengerenként, adott esetben lemezenként is változik. Egy mediakódhoz viszont egy stratégia tartozik, ami lehet nem passzol a konkrét lemezhez, amit írni akarunk, hiába egyezik a mediakód (meghagyom Ppeternek a szakmai megfogalmazást, neki jobban áll plusz nem szeretem mások boldogságát megkeseríteni, hagy válaszoljon ő érdemben :))).

Amiért más véleményen vagyok ezzel az íróval kapcsolatban, az csupán azért van, mert az általam használt lemezeket kifogástalanul írja! (YUDEN000 T03, TYG03, RICOHJPN R03, MCC004). Ezt több cdfreaks teszt is bizonyíthatja...persze találhatunk olyan teszteket is, melyek eredményei elkeserítőek. Hála az Égnek, ezeknek a lemezeknek a 90%át 18-20X sebességgel írták.

U.I.: Kérdésem még mindig megválaszolatlan, Tud valaki LH-20A1S forrást Pesten?

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Milyen DVD-írót vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.