Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz kabibara27 #31150 üzenetére
fújjon a táp felé, egyébként a táp és a hűtő egymás ellen dolgozna.
Tothgera30: itt két helyen árulják csak, szóval gyanús.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
goya999
tag
A táp felé fújjon,mert így a tápon keresztül vezeted ki a meleg levegőt.
-
Merlinclub
senior tag
Én a tápra fújatnám. Az kiviszi a melegét /persze, ha 12-14cm-es ventivel van a táp/
[ Szerkesztve ]
-
kabibara27
tag
köszönöm szépen a válaszokat
asrock h61 u3s3 matx-s az alaplapom és ha úgy tenném fel, hogy kilencven fokkal elfordítva, akkor beleérne a vga-ba.
amúgy nem tudom feltenni a házam oldalát sem, mert 0.5 (fél) centivel magasabb a hűtőkicsit sem idegesítö
"Nincs végzet, csak ha bevégzed."
-
borkarico
aktív tag
Sziasztok!
2600k-ra milyen hűtést ajánlotok 5-10k értékben? a lényeg hogy bírja el a 4,4Ghz túlhajtást viszonylag jó hőfokokon.
köszi
Powered by iPhone 14 Pro Max
-
borkarico
aktív tag
válasz Tothgera30 #31157 üzenetére
Az megvolt, de azok mind drágábbak. csak azért vettettem fel a kérdést xD
de akkor tárgytalan. és THX!
-
borkarico
aktív tag
válasz Tothgera30 #31159 üzenetére
Alpenföhn Groß Clockner Rev B elég jónak tűnik.
THX!
[ Szerkesztve ]
-
borkarico
aktív tag
válasz Tothgera30 #31161 üzenetére
csak elég a 4,4-4,5 OC-ra? attól félek hogy nem
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Érdeklődnék egy hűtő felől,hátha birtokol valaki ilyet. Coolink Swiff 2,1200rpm 12cm. Van hangja a hűtőnek? A házban van egy 9cm-es,1100rpm-es Swif 2,de hangja egyátalán nincs.
-
proci985
MODERÁTOR
-
Jim-Y
veterán
válasz HollyBoni #31164 üzenetére
nekem 3 Swif2 800rpm-es teljesít szolgálatot a házamban és meglepően halkak, bár nagy orkánt bizony nem csinálnak, így csak okosan.. sajnos ha halk konfigot akarsz, és hűsit is, akkor általában az embernek mélyen a zsebébe kell nyúlnia. Pl kell egy nagy hőleadó felülettel rendelkező, ritka lamellázású cooler, nem olcsó.. Valamint egy szintén nagy hőleadófelülettel rendelkező vga cooler, és akkor ezekre mehetnek a Swif2-ek.. üdv
-
proci985
MODERÁTOR
válasz bmollszeptim #31169 üzenetére
tapasztalatok alapján swif2vel még mindig okésan hűt, ha ez a kérdés.
egyébként ez relatív.
-
Jim-Y
veterán
válasz bmollszeptim #31169 üzenetére
Nekem volt 212+ -om, de azt nem mondanám ritkásnak, inkább sűrűn voltak a lamellái. üdv
-
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
A Corsaire Hydro H70 hűtőről van valakinek tapasztalat?
-
agressiv
addikt
válasz Intruder A 6 #31172 üzenetére
Van. Hangos, nagyon drága és ehhez a kettőhöz képest nagyon szarul hűt. Egy jobb léghűtés sokkal jobban megéri.
Hát még a borz.....
-
agressiv
addikt
-
Levin01
őstag
4éves hűséges működés után nyugdíjazom szeretett és sok procit hűtött Arctic Freezer 64 Pro-mat.
Az utód a Corsair A70 lett.Amiben az A70-es javulás a Freezer 64Pro-hoz képest:
- kb. 30-35%-al nagyobb borda
- 3helyett 4heatpipe
- 1db 8centis venti helyett, 2db 12-es.Bízom benne, hogy a következő 2-3évre kiszolgál ez a hűtő is.
Beszerelésre remélem lesz a héten időm és akkor dobok pár hőmérsékleti adatot is, hogy milyen volt a Freezer64Pro és ugyan olyan terhelésnél hány fokos az A70-el.A proci amit jelenleg hűtenie kell az egy Phenom II X2@X3 3200Mhz.
-
Tothgera30
Ármester
válasz Intruder A 6 #31177 üzenetére
Mattim volt nekem is, szerettem, elég jó hűtő, de kell neki 600-800 rpm. De te nem találtál a Z600-hoz lefogatót?
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Intruder A 6
aktív tag
válasz Tothgera30 #31178 üzenetére
Találtam , de kb +3000ft-omba lenne , nemtudom meg-e ér annyit elég régi konstrukció,
Lehet kevés lenne a 2600K-hoz tuningban. -
Tothgera30
Ármester
válasz Intruder A 6 #31179 üzenetére
Elég lesz az! A 2500k kevesebbet eszik mint a régebbi CPU-k, azokat is elbírta lazán, akkor a 2500k-t meg bőven, még tuningal is.
-
félisten
válasz Tothgera30 #31121 üzenetére
Nem fér be a CM 692-be [link]
Az a 16 cm éppen a hatás, vagy vagy, vagy hozzáér az oldallaphoz vagy nem. Alaplap vastagság, kitülemkedés stb. 15 lenne a biztos.[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
válasz Tothgera30 #31182 üzenetére
Vidin nézem, hogy nem fér be. Nem picit nem fér be. A másik meg hogy olyan kell ami elölről hátra szívja a levegőt, nem pedig a meleg VGA-ról felfelé.
-
Tothgera30
Ármester
válasz Kolondrum #31183 üzenetére
Előröl-hátra az megoldható, ha jól emlékszem el lehet forgatni a foglalaton, tehát fel lehet fogatni több pozícióban is. Viszont én úgy emlékszem hogy anno CM Black Editionban Z600-at meg CM690-et vagy 692-őt adtak. Azt úgy hogy, ha nem fér bele!?
-
félisten
válasz Tothgera30 #31184 üzenetére
Talán talán. [link]
-
hermanyi
addikt
válasz Kolondrum #31185 üzenetére
Ha ez a házad van CoolerMaster 690 II és nem a sima CM 690 akkor be kell ,hogy férjen ez mert a 690 II Maximum Compatibility : CPU cooler height:177.0mm és a HR-02 magassága pedig- 162mm
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
félisten
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Kolondrum #31187 üzenetére
CM690be mindennek be kell férnie. a Thermalright IFX14 bordája is bemegy (Silver Arrow jelenleg), annál magasabb bordákat meg nem nagyon szoktak gyártani.
az IFX14re 161 (máshol 164mmet) írnak, nekem pedig még legalább 3 mili helyem volt a hűtő teteje és a CM690 oldala között anno.
[ Szerkesztve ]
-
kavboy
tag
Hali Mindenkinek!
Tudnátok esetleg segíteni, hogy milyen hűtőt lenne érdemes venni egy core i7 975ee procira (LGA1366)? Igazából nincs tuningolva, a lényeg az, hogy halk legyen. Egy Antec Sonata házban van jelenleg és a csendesség lenne a lényeg.
Előre is köszi!!vettünk fénykábelt amit mondtál (fénykard kellene hogy leszúrjalak vele) by Feribá & gozso
-
JSHammer
tag
sziasztok!
sokat keresgéltem a hűtések között 1155 re , de nekem valahogy a régi jó zalman cnps7700cu jön be! megválni nem akarok tőle így valahogyan rá akarom rakni a cpu ra, mert az ilyen újfajta tégla hűtésekkel nem tudok megbékélni!
találtam kettő darab lefogatót hozzá, de newegg-en és toms-on is hőbörögtek hogy nem jó 1155 re!
alábbi típusokról van szó!
zm-cs5a
zm-cs5b
szeretném ha segítenétek hogy ezek tényleg nem jók-e , "mert zalman honlapján support listába van rakva a 1155", és ha nem jók van e más alternatíva!
köszönöm![ Szerkesztve ]
MINDEN PROBLÉMÁNAK VAN EGY EGYSZERŰ ÉS EGY ROSSZ MEGOLDÁSA!
-
kavboy
tag
válasz Merlinclub #31191 üzenetére
Hat lehetoleg olyan 15 ezer alatt erdekelne... De 20 fole nem mennek semmikeppen... Az sok/keves?
vettünk fénykábelt amit mondtál (fénykard kellene hogy leszúrjalak vele) by Feribá & gozso
-
szityo83
tag
Sziasztok!
Van egy új gépem benne i5 2320. A gépet netezésre, photoshop, néha játék, nagy ritkán egy kis videovágásra használom. Húzni nem fogom. Van e értelme lecserélni a gyári hűtőt?
-
rétisün
veterán
válasz szityo83 #31197 üzenetére
egyelőre én is keresgélek, mire lehetne cserélni a gyárit (mondjuk nálam egy 2500k-ra kellene, az klehet, jobban melegszik, tőleg ha tuningolok is majd) szóval nem igazán tudnék ajánlani
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
rétisün
veterán
válasz szityo83 #31199 üzenetére
az arctic cooling 300 W-ig jó, a cooler master (TX3) 130-ig, mivel a procid max TDP-je 95 W, akármelyik jó lehet.
mod: az arctic talán halkabb a 12 centis ventijével, bár a (L:http://prohardver.hu/teszt/arctic_freezer_13_pro_processzorhuto/arctic_freezer_13_pro.html)ph!-s tesztben(/L) pont a kis plusz venti hangját említették.....
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék minden érdeklődő fórumozót megkérni, hogy hűtő választáshoz a Topik Összefoglaló elején lévő 6 pontos kérdéssorra igyekezzen minél pontosabb választ adni, hogy érdemben segíteni tudjunk.
A jelenlegi ár-érték arányban legjobbnak tartott hűtőkről az összefoglaló táblázatot árkategóriánkénti besorolásban itt találjátok: > > > Hűtő toplista. < < <
Egyéb, forgalomban még kapható és ajánlott hűtők: Aktív hűtők.
Forgalomban már nem kapható, leginkább használt piacon fellelhető hűtők: Kifutott hűtők.
Jó minőségű, ajánlott zsírok hűtő alá: Hővezető paszták.
A topikhoz nem, vagy csak részben kapcsolódó témák linkjei:
Hogyan javítsam a házam szellőzöttségét? - > Léghűtés topik
Ha nem szellőzik jól, akkor cseréljem? - > Milyen házat vegyek?
Kéne új venti! - > Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Csak a hűtő marad? - > Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Többet szeretnék tudni a hővezető pasztákról! - > Hővezető paszták
Hogyan feszeljem alul a procim? - > Az adott tokozás saját topikja
Hogyan delideljek? - > Tuning kezdőknek
AiO-t tudtok ajánlani? - > Még mindig nem! Kompakt vízhűtés
Kérek mindenkit, hogy a topik szakmaiságát őrizzük meg, így a témába nem vágó hozzászólásokat inkább privátban, vagy az adott téma saját topikjában beszéljük meg.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt IceGiant ProSiphon Elite: jéghideg szódával
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest