Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
deicide
veterán
válasz runner 125 #63796 üzenetére
Ezt így nem akartam kimondani, hátha vannak itt Hondások is
bitpork: akkor lehet, meg kellene majd a következő előtt néznem, mit kell rárakni a vizsgára. Szerencsére erre van most 2 évem.
[ Szerkesztve ]
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
runner 125
nagyúr
válasz deicide #63792 üzenetére
Az ufo Civic szerintem bűn ronda, az előző generáció mérföldekkel szebb, legalábbis én addig láttam benne fantáziát, de utána szvsz teljesen elvesztették a fonalat és rossz irányba mentek.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
hdman
őstag
válasz runner 125 #63790 üzenetére
Hej, hej, es a kombi?
deicide: szerintem ezzel jobban jartal, mondjuk en alapbol jobban csipazom a turbinasokat. Ha esetleg kicsit okositani akarsz, abban is jobb partner.
Sopron city :)
-
deicide
veterán
Tavaszig majd keresgélek neten képeket sötét felnivel, aztán agyalok rajta, hogy hogyan tetszene jobban.
Miért jobb egyébként télre a kisebb méretű felni, a vékonyabb gumit azt értem, de a felninél nem világos, hogy miért jobb a kisebb.
[ Szerkesztve ]
-
hdman
őstag
válasz deicide #63783 üzenetére
Nekem a fekete kocsinal nem tetszik a fekete (sotet) felni. Max szurke.
Nekem is csak azert lesz 16 os a teli, mert a nyari 17-eshez kaptam egy gyari 16os alufelnit teligumival. Mondjuk nem nagyon tetszik, szivesen elcserelnem egy olyanra mint a tied, persze szigoruan max 16"ban
ZolikaDB: vegyed nyugodtan, mar evek ota elegedetten hasznalom.
Sopron city :)
-
deicide
veterán
Thx, én is arra hajlok inkább.
giiigz: köszi, szerelem volt első látásra, már 2008-ban tudat alatt tudtam, hogy egyszer lesz egy GTC-m, mert a faluban az egyik utcában parkolt egy fekete példány, azóta vonz a formája. A 200LE az csak kedves ráadás
runner125: Ugye? A másik jelölt egy Type-R ufo Civic volt, szintén 200 ló, de inkább az Astra lett a forma miatt.
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Nekem a kis könyvben fel van sorolva legalább 5 méret, amit rakhatok rá, honnan tudjam, hogy melyik az, amit a vizsgán szeretnének?
MunezXBK: Személyautóra 275 körül van a legszélesebb R16-ra.
-
deicide
veterán
Gondolkodtam én is a 16"-on, de akkor felni is kellett volna, így olcsóbb volt. Ez a régi gyári Opel felni úgy is ütött-kopott volt már, mikor júniusban vettem, tavasszal majd keresek rá valami újat. Egyébként hogy mutatna antracit vagy fekete felni rajta?
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz deicide #63772 üzenetére
Nekem már két éve is visszadobták a 206-ost a 16"-os felnik miatt, hiába volt ebből a típusból 17"-al szerelt is. Végül 13"-assal ment át!
Idén már úgyis csak a szerelőhöz fogom begurítani, szóval viszga előtt felmennek a 14"-os téli kerekek és kezüket csókolom.
(#63780) MunezXBK: Kb amekkorát csak akarsz. SUV-okon usákiában nem ritka a 16x16 sem.
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
válasz zolikaDB #63775 üzenetére
Lehetőleg ne fahéj-narancs illatút, mint amit kolléga vett.... Párom szerint mondjuk a miénk olyan, mint a barackpálinka
(#63779) bitpork: nah nah, ennyire szarul azért nem állunk Meg eleve nem szereti a pálinkát, tömény szeszeket. Csokilikőr maximum.
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
zolikaDB
veterán
Téli szélvédőmosót, de milyet?
-
deicide
veterán
válasz MunezXBK #63769 üzenetére
Ez nekem új, az F astra-n életében nem volt a gyári méretű felni/gumi, sosem szóltak műszakin, ez valami újkeletű dolog?
bitpork: érdekes, pedig úgy rémlik, a GTC-nek is 16"-os a gyári mérete és nem szóltak ott sem a 17"-os felni/szélesebb gumi miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
Hallod, nekem Michelin alpin a4 195 55 r15 újonnan 26.000 Ft/db...
(#63758) bitpork: jó anyag lehet....
Kicsit más: van vkinek gyerekülés "alapja", ilyen travel systemes? Szertnék valamit megkérdezni annak kapcsán.
[ Szerkesztve ]
-
adorjant
őstag
Én múlt héten vettem Goodyear UG8-at,195/65 R15,
Idei,idén tél végén vették,de végül csak párszáz km-t futott,12.5/db. Használtautón volt hirdetve,le is csaptam rá azonnal. Nagyon meglepett,annyira puha,hogy puszta kézzel ki lehet lapítani. -
giigz
veterán
válasz DeFranco #63747 üzenetére
Te is most fogsz téliket venni? Én is azt nézem, Sava Eskimo S3+ vagy Barum Polaris 3 között nem tudok dönteni, de talán a Barum lesz...
kornelka: Látom te sem döntötted még el, én szerintem fej vagy írás alapon fogom, mert utánanézve egyszerűen nem megy...
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
válasz !Overdose! #63748 üzenetére
Sajnos egyik sincs. A termékek a Nubira fórumról "javallott" termékek, azért lettek ők. Meg az Unixnál vagy ezek vannak, vagy a sajátok. Illetve a másik fórumról a beszerző is ezeket ajánlotta/tudta volna megvenni. Ok, nem ezen kell spórolni, igyekeztem az ár/érték arányt megtalálni.
(#63749) giigz: anno én is ott k. el, hogy előbb nem apámnak szóltam, hanem a Daewoo boltot kerestem meg. Az meg Unix -10%-kal számol. Szűrőkkel/olajakkal fizettem anno 53.000 Ft-ot mindenért. Lehet, hogy a 75.000 sok, aláírom, de nincs meg a papírom a termékekről, hogy mennyibe kerültek Szervíz díj esetében maximum árral számoltam. (Meg az egyik ékszíj eleve nála marad, mert nekem nem kell, ki tudja, jó lehet az még... )
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
válasz Melack #63742 üzenetére
Unixos árakat írok, -30%:
Szelepfedél töm.: Ajusa 2,3k
Hosszbordás szíj: Gates 4,2k (= ékszíj)
Vezérműszíj készlet: Dayco 19,2k
Vízpumpa: Dolz 6,7kTehát anyagköltség összesen ~32,4k, a szerelés (én szerelőm max. 10k-ért), de egy "jobb" (precízebb ) szerelő max. 20k-t kérhet el ezért, tehát így összesen szerintem 50-55k-ból ki kell jönnie a dolognak, 75 nagyon sok, 20-25.000 Ft differencia!!!
Ha esetleg valamit kihagytam vagy rosszul írtam szólj, de azt a 75-öt bárhogy nézem, sok.
-
Melack
veterán
válasz Kornel #63743 üzenetére
? Ezt kifejtenéd?
(#63745) DeFranco: mi meg itt szíjjuk a dolgokat? A lényeg, hogy végre túl leszek ezen is. Már csak a téli abroncs van hátra, meg a kilincs
(#63746) kornelka: jah, értem. Hát, nekem most kell, vásárlás óta eddig húztuk. Ez van, így jött össze. Apa most újítja fel az F Astrát, már ráfér szegénykémre. A hátsó lökéscsillapítók cseréjével kb 4 cm-t emelkedett a fara. És az első még hátra van.
(#63747) DeFranco: amit említettem neked Michelin Alpine a szerelőtől. Igen, nem új, használt, gyárilag azzal szerelték a kocsit, de nem kellett a tulajnak. Így vándorol hozzám. Most nincs 110.000 Ft-om téli gumit venni 195/55 R15 méretben.
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
Márkák kapcsán a tételes felsorolás:
- szelepfedél tömítés: Unix/Ajusa
- Hosszbordásszíj: Gates
- Ékszíj: Continental (ebből 2 van, mert 2 eltérő méret volt, és nem tudom, melyik a jó az enyémhez)
- Vezérműszíj feszítő: Ruvilee
- Vízpumpa: Dolz
- Feszítő görgő: Ruville
- Vezérműszíj: GatesDeFranco: Betárazva
[ Szerkesztve ]
-
hossszú
őstag
válasz hossszú #63645 üzenetére
Holnapra lesz két új radiátorom, hétvégén csere.
Ma kaptam egy ajánlatot gyári gázolajos pótfűtésre, ez elméletileg átalakítható állófűtéssé.
Az ár még eléggé képlékeny, mennyit lehet adni egy ilyen cuccért, természetesen bontott de minden cucc meg van hozzá ami a beszereléshez szükséges.„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
Kornel
veterán
ez a kormányvédő se ér semmit? felfűzhető, elég vékonynak tűnik, és bőr is.
-
e=mc²
őstag
Ambulimax Provider
-
footy
addikt
válasz Kicker #63727 üzenetére
Nem sokkal, ugy latom hogy ez volt a tapasztalata az autonavigatorosoknak is. Muszaki problema nem szokott lenni veluk amugy, a DPF-fel is csak akkor van gond hogyha valaki csak varosban hasznalja kis tavokra. Az is baj, hogy olcso ?
akkor vegyel Audit vagy BMW-t Szvsz. magyar piac nem feltetlenul a megbizhatosag alapjan araz, szerintem ott a legnagyobb a presztizs szerepe a kornyezo orszagok kozul es kb az egyetlen piac ahol a VW presztizsmarkanak szamit.[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
Kicsit mosolygok Csökken a benzin ára, de mostmár nem kell tankolni ebben a hónapban
-
Kicker
őstag
Az újabbnak gondolom már jobb a hangszigetelése, belseje, de miért ilyen olcsó? ... mazda6-2009
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Melack
veterán
Azért ennyire olcsó, mert az alkatrészeket nem a szerelőm veszi. Azok árai nincsnek benne. Ez csak a szerelés maximális díja.
Bosch/Gates szíjak, ezeket tudom. A többi márkáját sajnos nem, mert azokat külön nem írtam fel, és otthon vannak most. De este leírom ideEx-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
deicide
veterán
Hoppá, ilyen topik is van? Elkéstem, tanács nem kell, már vettem autót. Az F astra mellé egy csajozós H-t
-
qdak
addikt
válasz Mágus2 #63689 üzenetére
Nem de ma franciara tettem ezt a mocskot, de igy is szar... Vagy nagy a kezem...
Szvsz ha elgyurom a sotetbe a kivilagitatlan bicost, akk mizu van?
Es meg azt irtam h a rendor ra se szolt, meg se alt h miert nincs se lampa se semmi?ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
alienpapa
senior tag
Kéne venni valami olcsó jégoldót. Nektek milyen van? Mit ajánlotok?
''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest