Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
zenke
aktív tag
válasz Dr.Zoo #48256 üzenetére
Micar, nekünk is ajánlották. Milyen árban dolgozik szabad tudni?
Napokban beszéltem vele telefonon meg emailben is de nem nagyon akart árat mondani?!LOL
Akkori 1998-as full extrás automata 1.9 TDI passatomat egy SX4 hátulról telibe törte, úgy, hogy leszakadt a motortartó bak, és kiszakadt az ülés, amiben ültem....Az szép.
[ Szerkesztve ]
Galaxy Ace Xperion V5, Galaxy SIII 4.1.2+Siyah, Galaxy Note2 Stock 4.1.2
-
Integra
titán
válasz Dr.Zoo #48311 üzenetére
múltkor mentem egy traktor superb-bel, a legújabbal.
komolyan, ilyen autót csak az igazi vaskalapos über konzervatív kovács urak vesznek, akiknek egy fikarcnyi stílusuk sincsen és utolsó szikra gondolatukkal is csak a racionalitásra gondolnak.
rosszul éreztem benne magam 2 óra után...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
TaaT
nagyúr
válasz Dr.Zoo #48325 üzenetére
Tegnap este bedobtak egy olvasói levelet a totalcaron (a seat vergődésével kapcsolatban), abban azt kérdezte vki hogy miért nem gyárt(at) nagyon olcsó autót a VW (konszern), miközben régen ezzel alapozta meg a "nevét"
A kérdés teljesen jogos, melyik a legolcsóbb VW? UP? 3m-ért? elég vicces...
A renault nagyot kaszál a dácsijával, lehet ez húzza majd ki őket a gödörből.
MunezXBK:
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
hobizoli
nagyúr
válasz Dr.Zoo #48325 üzenetére
Ezt benezted kisse
A Dacia regen is a Renault-l volt haversagban, ami nem PSA
Nezd csak meg a motorokat, eleg arulkodo mar onmagban ez is, a Peugeot meg a Citroen HDi fantazia neven arulja a dizelet, a Renault meg a Dacia dCi nevet hasznal
a Dacia 1300/1310 az a Renault 12 licensze volt
több drón kell ;P
-
FerNandor
őstag
válasz Dr.Zoo #48410 üzenetére
itt rendesen a szoftvert irjak at, ugye? es nem ilyen boxot raknak be, ami atveri az ecut..
csak kivancsisagbol kerdezem. en nem csinalnek ilyet, eleg minden, ahogy van. meg nem tudom a hosszutavu hatasait.. elbirnak-e az alkatreszek a plusz nyomatekot, a turbonak hogy tetszene stb."A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
mephi666
nagyúr
válasz Dr.Zoo #48589 üzenetére
most nem értem: alapvetően egy városi kisautó a colt, barátnőmék az f astrába 600-700km-t, vagy még kevesebbet tesznek havonta... ha hosszabb útra megyünk ide-oda, akkor szokott ez megugrani jobban... átlag napi 33km-rel jön ki 19évre a 240k és ez szvsz reális lehet: nekem saccra melóba+boltba járásnál 10-15km lenne munkanapokon az átlag, ha pedig nővéremékhez/szüleimhez mászkálnék a környéken, akkor alkalmanként 50/100km is beleugrik (de ez sem mindennapos: 20x15km+2x50km+100km=500km/hó=6ezer/év)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
-
Szplöttyy
senior tag
válasz Dr.Zoo #49494 üzenetére
Kicsit szedett vedett, kocka lampa elol az nem bele valo szerintem, mert az a modellciklus vegen volt, dupacsoves kipufogo, ami max a 300DT-n lehetett, vagy benzinen, es 240d a hatuljan. Lenne vele munka boven, de korrekt az ar. Nekem ami nagy alom egy feher szinu kek belsos, tetoablakos automata 300D, a kellemes 88lovacskaval
Smoke & Torque
-
-
őstag
válasz Dr.Zoo #50767 üzenetére
Tudom, csak szegény eddig innen vette a motorkáját, a fia innen vett autót, és mind egészséges volt.
azért annyira nem kell sajnálni hogy még becézgessük is
innen vette a motrokáját (nav árverés, más szerencsétlentől elkobzott vagyon) jajjcryptot minden termékemért elfogadom
-
Kornel
veterán
válasz Dr.Zoo #50902 üzenetére
nem priusra gondoltam, de a toyota az stimmel.
csak kérdés, hogy fel lehet-e ülni egy ilyennel a szopórollerre
bár a prius 2 se annyira rossz, de nem sokkal olcsóbb, mint ez... mondjuk az 1,5 atkinson motor elég gyengusz, bár ki kéne próbálni, mit tud, ezért kérdeztem, van-e valakinek tapasztalata.[ Szerkesztve ]
-
FerNandor
őstag
válasz Dr.Zoo #51671 üzenetére
nem csak félreüti telefonon a dolgokat? mert direkt így "beszélni" szerintem sokkal nehezebb
(#51673) Dr.Zoo valóban hasonló az a szöveg.
[ Szerkesztve ]
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
-
8th
addikt
válasz Dr.Zoo #52097 üzenetére
Szeretem a Karmann-t de én exkluzívabb autókat tartanék hobbiautónak olyat amiből már kevés van. MB 300 SL, BMW 507, Jaguar E-Type, Toyota 2000 GT ilyesmiket. Plusz építtetnék néhány egyedi autót, olyat amilyen senki másnak nincs.
(#52101) MunezXBK: mondom autót ...
[ Szerkesztve ]
...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Elektromos cigaretta 🔞
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning