Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
fefe9
tag
válasz Bandi18 #63994 üzenetére
Nem mernék rá mérget venni, de mintha meroly fórumtárs járt volna be nemrég hasonló utat, ha jól emlékszem, 1.0-ás Swift lett a vége.
Ha átgondolod a feltételeidet, és mégis megfelel a Swift (+1 DeFranco #63993 hsz-ében elmondottakhoz), ebben a fórumban keresgethetsz kicsit:Szvsz egy minimális alkut még a 300 ezres kategóriánál is érdemes belekalkulálni, mittudomén egy 310-330 ezerért hirdetett autót talán el lehet hozni 300 ezerért.
[ Szerkesztve ]
--- https://flic.kr/ps/37w6iv ---
-
DeFranco
nagyúr
válasz Bandi18 #63991 üzenetére
Ha nem kellene átiratni, biztosítást kötni meg leadózni, akkor azt mondanám, hogy ha elmész vele két tank benzint megbízhatóan, akkor már sikeres a projekt.
Egyébként meg ez a kínálat legalja, biztos hogy torkavéres szar mind, a személyes véleményem az, hogy egy suzuikval jobban jársz. Lehet ez nagyobb, meg biztonságosabb volt valamikor, de tekintettel arra, hogy ezek a legleharcoltabb szarok, semmi garancia nincs rá, hogy a negyedik kanyart is be fogja venni, tulajdonképpen az a legbiztonságosabb, ha be sem indul. Ha legalább üzemszerűen működne, nem ennyi lenne az ára.
-
fefe9
tag
Szép napot.
Valakinek ezzel a céggel volt már dolga: Suzuki-Car Baja, KATT a hahus oldalukhoz ?
Ránézésre viszonylag bőséges a választék új Swift-ből, Ignis-ből, mindegyik jármű kikozmetikázva, jó állapotúnak hirdetve (ok, ez ma általános a magyar piacon), kevés kilométerrel, legtöbbje szervizkönyvvel, az árak a kínálat közepén vannak. Teleptől párszáz méterre van a helyi Suzuki szalon, ez mondjuk az átvizsgálás miatt jó hír.
Elsőre a cím láttán az ugrott be, hogy viszonylag közel van hozzá a Merkantil kecskeméti visszavett autó telepe, de nem akarok összeesküvés-elméleteket gyártani, inkább rákérdezek, hátha van valakinek tapasztalata velük...
[ Szerkesztve ]
--- https://flic.kr/ps/37w6iv ---
-
Qru
MODERÁTOR
Felhívnám a szíves figyelmét mindenkinek, hogy jövedéki termékek árusítása, hirdetése tilos a fórumon (az aprót is beleértve), ez minden esetben szankciót von maga után.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
runner 125
nagyúr
válasz neduddki #63987 üzenetére
Tré persze, de a 6-os BMW-kről én csak a szart olvastam korábban is. Ettől függetlenül mégsem lepődök meg annyira. Nyilván lehet user error, anyaghiba, konstrukciós hiba, de a kihegyezett, 500 + lovas motoroknál szerintem nem kell csodálkozni 1-1 ilyen eset kapcsán.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
neduddki
nagyúr
HI!
duhogok es sirok hogy a bimmer ide jutott:- (((
de ahogy multkor Csikos irtas nem kulombek a merci es odi nagytlejsditmenyu motrojai sem... ehhhhhudv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
lorcsi
veterán
szerintetek műszaki előtt közvetlen miért adják el az autót?
ekkora szar lenne a gép, hogy a műszakira már nem menne át?
vagy esetleg van esélye, hogy még normális az állapota?
nem nagyon tudom megfejteni az iylet..1 vagy 2 év műszakival sokkal kelendőbbekeladó: vadi új soundcore motion+
-
Mágus2
Közösségépítő
[link] Amikor elmegy a délután és nem csináltak semmit.
[ Szerkesztve ]
-
Typhoon47
senior tag
-
Dare2Live
félisten
Gondoltam mégegyszer ránézek a linkre és.... [link]
Gyorsan felhívattam eladva.Ha megbeszéltünk 1.5h múlva találkozunk és pénzt bankból kivettem és megyek fel és ő ezt tudja akkor 1.5ht tartsa már, ha pedig ez se megy mert pl haver veszi meg akkor hívjon fel írjon egy smst mondja el ez van és ne hazudozzon összevissza és b* el az időmet, pénzem... mert ez így k* ra inkorrekt dolog.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
válasz Dare2Live #63939 üzenetére
Na most értem haza.... nagy szívás volt.
16.30at beszéltem meg Toyota Mayerrel átnézésre, egyeztettem eladóval jó e neki is. Azt mondta tökéletes már kocsiban ül (hallottam is vezet) még 1h míg hazaér átül a Yarisba és 16.00ra ott tud lenni.
Uccu neki beugrottam kocsiba finoman szólva nyomtam neki, hogy 16ra felérjek.
Felértem rácsörögtem, hogy megérkeztem nehogy elkerüljük egymást, de most először nem vette fel és pár perc múlva kaptam egy SMSt, hogy sajnos nem érek rá késöbb hívj. Aztán 5percre rá, hogy "megbeszélésen ül". Itt kicsit ledobtam a szíjat mert ugye korábban semmiféle megbeszélésről nem volt szó, abszuirdnak tünt az egész. De feltételezzük a legjobbat csak késik, rákérdeztem szervizeseknél jó lenne az az átnézés 17.30kor is, hálisten bologattak. Ezek után felhívtam majd miután nem vette fel írtam egy smst, hogy addigra 17.30ra ideér e. 45perc mulva SMSben válaszolt, hogy nem.Ezután még egyszer rácsörögtem hátha kapok vmilyen értelmes magyarázatot, de nem vette fel. Aztán vettem egy nagy levegőt és elindultam hazafele. Persze bekerültem a BPi dugóba.... volt időm gondolkodni.
Ennyi. Tanulság nincs.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
sNORh
addikt
Mitsubishi Galant 2,5Les V6 24-el val valakinek tapasztalata? Vectra B-re menne a csere 1-1-be, Galant bőrön kivül fullextra, 2000-es évjárat, kasznija full rozsdamentes, pötty sincs. futómű minden pöpec, motorja száraz, nem engedi az olajat. Csak a szervó nyikorog ha majdnem tökig tekerem ennyi. Automata. Nagyonszép duruzsoló hangja van.
Esetleg tipushiba amire figyeljek oda? Bár nem találtam sehol negatívumot róla, mindenki csak olajatcserél oszt cső.Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
zolikaDB
veterán
TaaT: Ezen már feszülne a 195/55 R16-os gumma? (Keskin KT1 9*16 ET30) Gondolom, ki is lógna...
-
batai15
félisten
1.4 8 henger, vezettem már ,szépen megy a szerelő szerint is elég jó. Alját nem néztem,de elvileg nem rozsdál meg volt 2-3 éve alváz védőzve is. Mondjuk kilómétert nem tudom,de szabolcs megyébe lakunk,és nyáron ausztriába a nászútjukat meg járták gond nélkül.
az alu felnire mielőtt megkapom mint anno, kitérek. Sokan mondják hogy jó az hogyha van 1-1felni garnitúra is a gumik mellé,mert othol is lehet felrani ill jobban bírják ha nem mind a 4évszakban rajta van -
batai15
félisten
válasz Melack #63943 üzenetére
300-450-500kb.400 kb már egy 2001es évjáratú. Mondjuk konkrétan azért kérdezem, mert egy ismerős venni akar egy dacia dustert, és megválna tőle. Láttam ha baja volt egyből szerelőhöz vitte. Az 99-es.
azért nem tudom az árát, mert igazából ad hozzá téli lemezfelni szettet 1éves gumival, nyárra meg elég pofás felniket is,azon is jó a gumi. + első tuning lámpát is,amihez asszem van igazi mű bizonylat. Na már most olyan lámpának 40ezer kb 1 pár.. Így nem rég 450-500at beszélt , de nem tudom meg éri e ,mikor 2001is hasonló árba van.viszont amiket ad nem 2 forint , tehát jó is lenne. Vagy mennyi lenne a reális ára így?szomszéd szerelőt kérdeztem ő csinálta ha gond volt, szerinte is rendbe van a kocsi. Alternatívának suzuki swift lenne, de az nem igazán jön be, meg kicsi is nekem, és azért szeretnék egy kicsit karakteresebb autót. Barátnőmnek mindegy csak ne lada legyen xD[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Vw polo classic sedanról mint első autó mi a vélemény? Illetve mennyi a reális használt ára mondjuk egy 99 -es darabnak?
-
Dare2Live
félisten
válasz lorcsi #63923 üzenetére
Úgy indult, hogy másnak néztem 10év és 700-900Kért de vmiről le kell mondani, vagy műszakilag volt rendben és valós 150.000km alatt jár de nincs ép sarka, vagy kasztni rendben van de nem tudja megmondani mikor volt utoljára olajcserén, aztán kiderül 3éve...
magamnak miután priusra sajnálom a pénzt, Yaris 2t EXEt kerestem lehetőleg VSCt + 4-5év kevés km + ugye legalább az első 3évben garancia miatt szakszervizbe volt vive ennek van nyoma + nincs rajta nagyobb törés.
Ha kihuzza az ember a VSCt lehet ilyet találni csak mire meg tudtam volna nézni... már elvitték.Ezt nézem meg 1.5h múlva ha minden koser vele akkor 99% megveszem.
http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/yaris/toyota_yaris_1.3_exe_52e_km-7303734Tessék megnézni hátha észrevesztek vmit képen amit én nem!
szerk: Azt, hogy tehermentes e a kocsi azt, hogy tudom kideríteni???
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Melack
veterán
Ez egy alkusz lesz valószínűleg. Mindenképpen autóhitelt akarsz felvenni személyi kölcsön helyett?
Valszeg egy kicsit több időbe fog kerülni, míg a megfelelőt megtalálod. Ügyintézési díjat is vedd bele a költségekbe.
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
addikt
Nem tudom ki szidta,de sokkal jobb ez a castrol magnatec olaj a kocsiba,mint olaj nélkül.Sokkal csendesebb és egyenletesebben jár a motor
[ Szerkesztve ]
-
pomk
őstag
válasz Melack #63930 üzenetére
Tiszta, érthető.
Nincs valami normális kalkulátor, ami több kölcsönt hasonlít össze táblázat szerűen?
A netrisk-es nem a legjobb. Csili-villi karácsony fa, de a lényeg nem igazán derül ki számomra. Mindegyikbe külön be kell mennem, hogy lássam a részleteket. Egy olyat szeretnék, ahol beírom, mit keresek és kiírja, hogy melyik banknál mi mennyi. -
Melack
veterán
Ne feltétlen ezt nézd, bár ez már egy másik téma. Azt is nézd meg, hogy x összeget ha 18 hónap alatt fizetsz vissza nagyobb törlesztővel, akkor mennyivel kevesebbet fizetsz vissza mintha kisebb törlesztővel 24 hó alatt adnád vissza. - remélem érthető.
THM is fontos. Előtörlesztésre pedig évente 1x van lehetőséged díjmentesen.Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Melack
veterán
Van itt valaki Kecskemétről, aki jár fel Pestre?
(#63928) DeFranco: megy PM.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
-
Melack
veterán
Személyi kölcsönöket is nézd meg. Azoknál van előtörlesztés, és sok esetben kedvezőbb a kamata, mint az autóhitelnek.Casco akkor csak külön lesz.
(#63920) Qru: miknek kellene benne lennie? Mert ez egy elég tág téma. Vagy ilyen induló kérdések, hogy kor/ccm3/kivitel/ár/költségek?
[ Szerkesztve ]
-
pomk
őstag
Sziasztok!
Egy 2005-ös, 2M érétkű autónál 800-1M önerő és 1,5-2 év futamidő mellett beépített Cascoval milyen hitelt ajánlanátok autó vásárlásra? Tudom, hogy leginkább semmilyet, de mégis mit érdemes választani?
Van olyan, amiben lehetőség van előtörlesztésre "büntetés" nélkül?Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
válasz DeFranco #63915 üzenetére
Elég jól ismerem az adott tipust (yaris ), meg szakszervízbe is elviszem állapotfelmérésre, meg nem is egy idős darab....
inkább az átíratást, pénzt mikor adom, mit kell elötte "jogilag" leellenőrizni(tulajdonostól vegyem...) dolgok amik problémásnak érzek.
-
didros
senior tag
Ez is elég jó kis alapmű:
-
MunezXBK
nagyúr
válasz runner 125 #63913 üzenetére
Ja, akkor ez a topik.
-
runner 125
nagyúr
-
Dare2Live
félisten
autóvásárlási teendők elötte utána, közbenről jó írásokat merre találok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest