Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Milyen autót vegyek? (téma lezárva)

Hozzászólások

(#11501) Boxer001 válasza Kkocos (#11500) üzenetére


Boxer001
veterán

(#11502) feel good válasza Macka (#11493) üzenetére


feel good
aktív tag

Úgy, hogy fenn is maradjon?
A pedálról leszeded a gumi csúszásgátló bevonatot (egyszerűen lejön, no rombolás), kifúrod a pedál fém részét két helyen legalább, és az alupedál lyukain át szépen felcsavarozod rendesen.
Ha vissza akarod tenni az eredeti gumit ami a pedálon volt, csak lecsavarozod az alut, és visszacuppantod a gumit.

[pl. így]

[ Szerkesztve ]

(#11503) Macka válasza feel good (#11502) üzenetére


Macka
veterán

Köszönöm a Helpdesket!

(#11504) I_Am válasza Integra (#11450) üzenetére


I_Am
veterán

Én mindenhol a máv-os minimum árakat tenném ki alapnak. Aztán ha balesetet okoztál, akkor kalkuláció és nyogd negyedévente az árát az okozott kárnak 1 éves lefutás alatt.

Ne feleslegesen fizess be milliókat, ha nem is okozol balesetet, hanem tudd, hogy a Tied a felelősség és Neked kell majd nyögnöd az okozott kárt. De ahogyan a demokrácia sem demokrácia (ezt már a görög filozófusok is megmondták) úgy a kapitalizmus is csak a gazdagok kiváltsága.

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.

(#11505) dokar válasza I_Am (#11504) üzenetére


dokar
addikt

Ne feleslegesen fizess be milliókat, ha nem is okozol balesetet, hanem tudd, hogy a Tied a felelősség és Neked kell majd nyögnöd az okozott kárt.

Ezzel tökéletesen egyetértek. :R

extra - SEXRay

(#11506) dabadab válasza I_Am (#11504) üzenetére


dabadab
titán

Az a baj, hogy ez igy nem mukodne. Egyreszt eleg hitvany az a felelossegbiztositas, ami eppen csak azt nem teszi, ami a celja lenne, masreszt meg azert megneznem az arcodat, hogy ha kozolnek veled, hogy van egy eved befizetni tizmillat, mart sikerult vmi olyan balesetet okozni, ahol a sertett fel mondjuk egy nagyobb Uberwagen v egy teherauto (meg annak a rakomanya) volt. Aztan amikor viszi a vegrehajto a hazadat, akkor aztan merenghetnel azon, hogy a balesetokozas is csak a gazdagok kivaltsaga.

DRM is theft

(#11507) I_Am válasza dabadab (#11506) üzenetére


I_Am
veterán

Ha felelőségteljesen vezetsz, hogy okozol balesetet?

Számolj utána, 500.000 autó, 100K éves díjjal, mekkora összegre jön ki? Ebből mennyit forgat a bank és mennyit fizet ki? (tudom, alkalmazottak, költségek, sok céges autó és egyéb okosságok, meg a tényleges biztosítási kifizetések)

Mennyi marad haszonnak? Mire fel az évente befizetett több 100k? És 20 év alatt ha nem okozok senkinek kárt, akkor mi lesz a pénzemmel? Miért gazdagítom feleslegesen a multikat? Miért nem számolnak a befizetett pénzemre kamatot? Mert ők forgatják amig bent áll náluk, én abból miért nem részesedek?

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.

(#11508) Integra válasza dabadab (#11506) üzenetére


Integra
titán

ez így van én se támogatnám az alapból minimal kötelezőt
de..
i_am-nek abban igaza van, hogy az nonsens hogy többszörös különbség legyen ugyanarra az autóra biztosítók között. és azt se lehet mondani, hogy a máv-nál szarért hugyért de az összes erős autóval rendelkező ott lenne.
engem pont az késztet gondolkodni, hogy normális e a kötelező vagy sem, hogy ekkorák a különbségek.
uniqua-nal dolgozo haverom is mávos. miért? mert olcsóbb és tudja, hogy mekkorát kaszálna rajta az uniqua. pedig neki sem új autója van és nem nagy dolog és nem erős vas. akkora zsíros porfit van a biztosítóknak csalók ellenére is a bizniszben, hogy nyugodtan lehet felháborodni a kötelezők árán.
szerintem

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#11509) dabadab válasza I_Am (#11507) üzenetére


dabadab
titán

"Ha felelőségteljesen vezetsz, hogy okozol balesetet?"

Siman. Lehetek faradt, szetszort, szerelmes, eleg egy pillanatnyi figyelemkieses es bumm, ott a baj.

"Mennyi marad haszonnak?"

A konkret biztositosdi veszteseges, ertsd, tobbet fizetnek ki karesemenyek utan, mint amennyit biztositasi dijkent beszednek. Ami miatt megis megeri, az az, hogy eloszor van a befizetes es utana kell csak kifizetniuk, vagyis van naluk mindig egy csomo penz, amit befektethetnek.

"Mire fel az évente befizetett több 100k?"

Tobb szazezer? A biztositasi szempontbol viszonylag draga automra fizetek talan evi 60k-t, asszony meg ennek ugy a harmadat.

DRM is theft

(#11510) dabadab válasza Integra (#11508) üzenetére


dabadab
titán

"nonsens hogy többszörös különbség legyen ugyanarra az autóra biztosítók között"

Ez akkor lenne erdekes, ha nem valaszhatnad meg szabadon, hogy hova akarsz menni. Ott a netrisk, meg a tobbi, bepotyogod az adatokat aztan megmondja a frankot. Igen, vannak biztositos amik az araikkal azt uzenik egyes csoportoknak, hogy "a kozelunkbe se gyere!", de hat ok majd legfeljebb mashol kotik meg a kotelezot, ott, ahol tart karokkal varjak oket.

DRM is theft

(#11511) Khelben válasza I_Am (#11507) üzenetére


Khelben
nagyúr

Ha felelőségteljesen vezetsz, hogy okozol balesetet?

jáj.... :))

akkor te a lakásbiztosításod árát is visszakéred negyedévente? ebben a negyedévben nem tört be egy ablak se, fizessék vissza a pénzem :D
sőt, a tb járulékot is, hisz nem voltam beteg se :D

(#11512) I_Am válasza dabadab (#11509) üzenetére


I_Am
veterán

Lehetsz fáradt, stb.

Azt hiszem elsőként tanítják, hogy ilyen esetekben ne ülj volán mögé. Pillanatnyi figyelemkiesés által okozott baleset?

Olyan dolgokat írsz amiket elképzelhetetlennek tartok, hogy balesetet okozzanak. Számomra.

Több 100k: értsd nem egy év, hanem mondjuk 5 év baleset nélkül.

szerk: lakásbiztosítás mennyi is évente? Számolj már picit. Meg mit is tartalmaz egy lakásbiztosítás? Hogy felelőségteljesen lépkedjek a lakásban?

A vezetés más téma, nem kicsit, nagyon.

[ Szerkesztve ]

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.

(#11513) dabadab válasza I_Am (#11512) üzenetére


dabadab
titán

"Olyan dolgokat írsz amiket elképzelhetetlennek tartok, hogy balesetet okozzanak."

Pedig az alapjan, amiket lattam meg tapasztaltam, a balesetek elsopro tobbseget nem az allatkodas, hanem a szimpla figyelmetlenseg okozza. Persze, az nem tul latvanyos, ha valaki viszonylag lassan beleszalad piros lampanal a sorba, de ha sikerul egy-ket elemet meg lampat osszetorni, akkor hamar osszejon a millios kar.

DRM is theft

(#11514) Rick4 válasza dabadab (#11510) üzenetére


Rick4
félisten

Netriskről egy jó kis tapasztalat. Cimbora biztosítót váltott, neki a Generali lett a legolcsóbb, netriksen keresztül meg is rendelte a biztosítóváltást. Várt türelmesen, majd odaszólt a netrisknek, hogy mivanmár...Ott szóltak, hogy legyen kedves bemenni a Generalihoz, mert egyeztessenek stb, a befizetett 16K-s csekkjét is vigye már magával. Bement, ott senki sem tudott semmiről, azt mondták, a netriskkel intézze. Telefon ismét, egymásra mutogatás, stbstb, 4-szer volt bent a Generalinál, 6szor telefonált a netrisknek, nincs meg a bónuszigazolás, már küldik vissza a 16K-ját, a generalinak meg fizessen be 7-et..érdekes.....

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#11515) lajafix válasza I_Am (#11504) üzenetére


lajafix
addikt

"Ne feleslegesen fizess be milliókat, ha nem is okozol balesetet, hanem tudd, hogy a Tied a felelősség és Neked kell majd nyögnöd az okozott kárt."
:( ha így lenne, akkor a bíróságon minden második per koccanásos kárrendezési per lenne. A biztosítás az egyén anyagi kockázatának szétterítését jelenti az összes közlek fél között.
Ráadásul szorgos népünk kifejezeten nem a másik iránti egyéni felelősség vállalásáról közismert, finoman szólva.

Rock'n Roll

(#11516) Khelben válasza I_Am (#11512) üzenetére


Khelben
nagyúr

nekem 6000 a lakásbiztosítás, 8000 az autó.
per negyedév.

És hidd el, senki sem szándékosan okozza a baleseteket, azért hívják balesetnek. Mert mindenkivel megeshet. És ezért nem ültetnek le 20 évre, ha elütsz valakit.

Csak egy példa: amikor ki kell állnod egy parkolóból és nem látsz semmit a melletted lévő kisteherautó miatt, akkor mit csinálsz? óvatosan elkezdesz kicsorogni, igaz? ha ilyenkor belédmegy egy autó, aminek mondjuk xenon fényszórója van, meg esetleg ködlámpája, egyből megvan az 500ezres kár. Megnéznélek, ahogy mosolyogva kifizeted neki :)

Példa2: megy az ember éjjel 80-nal lakteren kívül, elészalad egy szép nagy kutya, összetöri a kocsi bal elejét úgy, hogy az autó irányíthatatlanná válik (valami 20 éves kisautó, talán fiat uno), átcsúszik a szembesávba, frontálisan elkap egy új golfot. Nem sérült meg senki, mert mindenki fékezett már egy ideje a csatt előtt, de a kár 1 milla körüli. Egyikük se tehetett róla, mégis baleset lett és valakinek ki kell fizetnie a kárt.

(#11517) lajafix válasza Integra (#11508) üzenetére


lajafix
addikt

"az nonsens hogy többszörös különbség legyen ugyanarra az autóra biztosítók között. "
nem az autóra van különbség, hanem a tulajdonosra / vezetőre. :)

Rock'n Roll

(#11518) plömplöm válasza I_Am (#11507) üzenetére


plömplöm
őstag

"Ha felelőségteljesen vezetsz, hogy okozol balesetet?"
hát igen, ezek a magabiztos fiatalok... "jó sofőr, jó autó, nincs kockázat", mi? hátezkész...

B10-em volt már soksok éve, amikor egyszercsak egy hónap alatt lett két önhibás koccanásom is. akkor én most felelősségteljesen vezetek vagy sem? ehh...
a 100k-s éves díj meg nem tudom hogy hogy jött ki. két autóm van, összesen nincs ennyi a kötelezőjük. (illetve most már csak egy van, a lagunát eladtam. ezt csak azért mondom, hogy nem két alto-ról van szó, a laguna kétliteres volt, a maradék fiesta egynyolcas)

All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!

(#11519) Notes


Notes
senior tag

Múltkor beszámoltam Lancer és c'eed teztvezetéseimről. Szombaton elmentem Mazdáékhoz, gondoltam adok egy esélyt a 3-asnak. Az egész szalonban egy (azaz 1) javadalmazás eladó tartózkodott.
Mondom neki: tesztvezetésre van lehetőség? Válasz: hétvégén nincs. Akkor mikor van? Hétköznap 8-5-ig. Mondom akkor a legtöbb ember dolgozik ám... nem ér rá tesztvezetgetni. Hát... Ő megérti, de ez van. Na jó, ha már eljöttem beleülök a kiállított kocsikba. A 3-as belülről nagyon kellemes, kisebb mint a Kia, kb. a Lancer szintjén van, de az anyagok jobbak.
Mondom a csajszibaracknak: ha most megrendelnék egy 1.6-os szedánt xy színben akkor mikor vehetem át? Kb. szeptember, de inkább kicsit később. Mi van?? Fél évet várjak egy olyan típusra amit már évek óta gyártanak?

Kezdtem úgy érezni magam mint egy Monthy Python jelenetben:
- Jó napot, hoztam Önöknek 5 millió forintot.
- Uram, a Mazdát ez most nem érdekli, talán fél év múlva térjünk vissza a dologra.

Mondom a csajnak: és az új 6-os? Arról nagy csinnadrattával beharangozták, hogy Európában nálunk kezdték meg elsőként a forgalmazását. Válasz: Háááát, azzal még rosszabb a helyzet. Pl. a kombiból az idén még csak egy darabot tudtak átadni, mert egyszerűen nincs készleten.

Bemész egy Mazda szalonba ahol sokmindent lehet csinálni, speciel autót venni nem nagyon.

Szóval így leszek Kia c'eed tulajdonos (kb. 2-3 hét múlva átvehetek egy olyan autót amit kinéztem, pedig még extracsomagot is rendeltem hozzá).

A fenti dolgok csak nekem tünnek ilyen abszurdnak?

Romanes eunt domus!

(#11520) Boxer001 válasza Notes (#11519) üzenetére


Boxer001
veterán

Ez agyrém. :W Még "jó", hogy nincs pénzem új autóra. :D

(#11521) Integra válasza Notes (#11519) üzenetére


Integra
titán

ennyire nem piac a magyar
csak jó lenne a nagy pofát a piac kiszolgálásának képességéhez igazítani

[ Szerkesztve ]

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#11522) Integra válasza lajafix (#11517) üzenetére


Integra
titán

ez még okés is, de ha az én autómra faterom adatait ütöm be, akkor se jön ki kevesebbre:)
apám meg már nem tinédzser
na mindegy, azért meghallgatnám hogy ki hogy és miért úgy számolja ahogy és hova megy a pénz... :)

[ Szerkesztve ]

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#11523) lajafix válasza Integra (#11522) üzenetére


lajafix
addikt

a te autódhoz az idősebb kor egyenesen még nagyobb kockázatot jelent(t.i. örök gyerekkor). :)) érzelmi autókhoz érzelemmentes árazás jár a biztosításban is!

Rock'n Roll

(#11524) Integra válasza lajafix (#11523) üzenetére


Integra
titán

szerintem bebasztak tiltólistára:))
bár mondjuk a köbénél volt állítólag az enyémre 55ért is. igaz, hogy azt én nem tudtam volna kötni, mert nem tavalyi a szerződésem..
na majd idén.
de ha addigra a köbét is kinyírják.... :DDD

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#11525) erdoke


erdoke
titán

Most kaptam 2 napra az Accord helyett egy ilyet. Háát, egészen más típusú járgány. Valószínűleg a kanyarokban 70 % sebességgel már halálfélelmem lesz, és a lassulás is eltérő dimenzió.

A legjobb aláírás a héten

(#11526) lsc válasza erdoke (#11525) üzenetére


lsc
nagyúr

Hát elég sokat nézegetted a kiákat .Igaz csak tesó , de majdnem ugyanaz .

[ Szerkesztve ]

Az élet kegyetlen .

(#11527) erdoke válasza Notes (#11519) üzenetére


erdoke
titán

Gratula a cee'dhez, szerintem nem döntöttél rosszul. Végül milyen lesz? Nekem az olajkék tetszett. Az 1.6 dízel nem volt túl hangos, de ma a 2 literes a Honda után traktornak tűnt.

A legjobb aláírás a héten

(#11528) erdoke válasza lsc (#11526) üzenetére


erdoke
titán

Úgy érted, hogy ez büntetés? :D
A testér neve Sportage, olyat se vennék, az biztos.

A legjobb aláírás a héten

(#11529) dragonfx válasza Macka (#11493) üzenetére


dragonfx
veterán

gagyi esetben a csiptetős jobb esetben kapsz pedálonként 4 csavart meg 4 anyát és van 4 lyuk a pedálók sarkába :R ..aztán akkusfuróra fel ;)

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#11530) dragonfx válasza I_Am (#11504) üzenetére


dragonfx
veterán

ennek télleg így kéne lennie ;) ..de mi lesz juliustól nem tom..én többet nem fizetek akárhova is raknak át :(((

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#11531) dragonfx válasza dabadab (#11509) üzenetére


dragonfx
veterán

"Siman. Lehetek faradt, szetszort, szerelmes, eleg egy pillanatnyi figyelemkieses es bumm, ott a baj"
ne ülj ekkor autoba vagy gondold át az életed és hogy mitteszel koncentrálj rá..azt hittem ezt már 18 évesen tudja minden ember...

Télleg brutál amugy a biztosítók közti dupla tripla szorzó...

[ Szerkesztve ]

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#11532) dragonfx válasza Notes (#11519) üzenetére


dragonfx
veterán

a cee'd és a lancer nincs egy szinten... a mitshu mérföldekkel szebb és elég jókat írnak róla..komolyna lelővőm magam mindnekit megfüteneka marketinggel!!!..emberek a kia kia marad!.olyna ez mintha azt mondanánk holnaptól van warburg swift formába olcsóbban akkor mindneki azt venné?..jajj mááááárr.....

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#11533) erdoke válasza dragonfx (#11532) üzenetére


erdoke
titán

Bazz, néha q-ra idegesítő a "szakértésed".
Talán egyszer ülj be egy autóba, és utána mondj véleményt. Nem értem, miért jó egy fapados, gyíkmotoros, tizenéves BMW-ből osztani az észt, miközben mást szinte nem is vezettél (szemmel láthatólag). :((
A Lancerről "jókat írnak". :DDD A cee'd-ről miket írtak? Vagy azt kihagytad, merúgyiscsak kia?
Esetleg emlékszel, mi volt a Toyota 20-25 éve? Dereng valami, ha azt mondom, Lexus LS600h? Vagy erre mondod, hogy a "toyota toyota marad"? Ismersz régi KIA/Hyundai modelleket? Van fogalmad, hogy ott milyen változás ment végbe mondjuk az elmúlt 10-12 év alatt? Ha ugyanezt hozzák a következő 10-12 évben, a Lexusnak reszeltek.

A legjobb aláírás a héten

(#11534) dragonfx válasza erdoke (#11533) üzenetére


dragonfx
veterán

meg is érdemli neki adom aki egy lexus helyett kiát vesz.... :C
Ez attól független hogy én milyen autóban ülök.

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#11535) erdoke válasza dragonfx (#11534) üzenetére


erdoke
titán

Ehh, hol lehet legyintős szmájlit igényelni? :P

A legjobb aláírás a héten

(#11536) feel good válasza dragonfx (#11532) üzenetére


feel good
aktív tag

Te már csak tudod, pubi. :W

"emberek a kia kia marad!"

Persze, a BMW meg örökké E36 marad, nem? Mit számít nekünk Bangle. (ezzel a Kiás dologgal nagyjából ugyanezt mondtad)

(#11537) lajafix


lajafix
addikt

ma volt alkalmam meghallgatni kívűlről egy Haccord dízel alapjárati hangját egy csendes mellékutcában, meleg motornál(akkor parkolt le a tulaj), tényleg jóval csendesebb, mint a ford 2 literes dízele. hallatszik hogy dízel, de mégse mtz...

Rock'n Roll

(#11538) erdoke válasza lajafix (#11537) üzenetére


erdoke
titán

Az benne a jó, hogy úgy 1300-1400 rpm fölött még inkább "dízeltelen" a hangja, és csak jóval 3000 fölött erősít be megint. Azaz hétköznapi használatban nagyon kellemes, egyébként se praktikus 1300 rpm alatt és 3500 rpm fölött használni (bár utóbbit bírja, de dupla fogyasztás mellett 10 % plusz dinamikáért nem érdemes).

A legjobb aláírás a héten

(#11539) lenox válasza I_Am (#11504) üzenetére


lenox
veterán

En is pont ilyesmin gondolkodtam a minap.

Szerintem ugy mukodhetne, hogy beraksz valamekkora onreszt (pl. 1-2 milkat), amit a biztosito valami adott dologba fektet, szal fizet ra kvazi kamatot, a biztositasi dijat leviszi annak megfeleloen, hogy mekkora onreszt vallaltal, aztan ha nem okozol balesetet, akkor kicsi a dijad, ha meg igen, akkor bukod az onreszt. Nyilvan kisebb kockazatot jelent a biztositonak, ha van egy nagy onresz, raadasul a befektetesen is kaszal.

(#11540) dragonfx válasza feel good (#11536) üzenetére


dragonfx
veterán

bár így lenne...

lenox>>tudom nehéz, de léci ne a te példádból indulj ki hogy te zsebből egy havi keresetedből berakod ezta lét, sok embernek a kocsija nem ér ennyit...pl:akinek címezted I_am-é se...

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#11541) dabadab válasza Notes (#11519) üzenetére


dabadab
titán

Erdekes, mi is jartunk egyszer egy Mazda szalonban es nekunk se nagyon akartak eladni semmit, a fene se erti ezeket :)

DRM is theft

(#11542) lajafix válasza lenox (#11539) üzenetére


lajafix
addikt

lenox!
inkább magad fektesd be ezt a pénzt, ebben a modelben egy kis koccanásért is buknád az 1-2 "milkát".

Rock'n Roll

(#11543) feel good válasza dragonfx (#11540) üzenetére


feel good
aktív tag

Vissza a gyökerekhez: E30 és E36. :D
Mekkora lenne, ha szériában elkezdenék gyártani az 5.0 V10-el az E30-at?

(#11544) AMD Power


AMD Power
titán

Ehhez mit szóltok?

Volvo 440

vagy

Volvo 460 1.9TD

[ Szerkesztve ]

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#11545) AMD Power


AMD Power
titán

Ez nagy "T" betűs vezetőnek jó lenne nem?

Peugeot 205 Ezt szerintem 120-ban el lehetne hozni már.

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#11546) feel good válasza AMD Power (#11545) üzenetére


feel good
aktív tag

annyit se ér

(#11547) AMD Power válasza feel good (#11546) üzenetére


AMD Power
titán

Miért is?

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#11548) feel good válasza AMD Power (#11547) üzenetére


feel good
aktív tag

Egy húszéves szívódízel Peugeot-ról beszélünk..

(60le 45kw, csak szarul töltötték ki az adatlapot)

(#11549) AMD Power válasza feel good (#11548) üzenetére


AMD Power
titán

Ettől függetlenül még lehet jó.

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#11550) lenox válasza lajafix (#11542) üzenetére


lenox
veterán

Pedig szerintem az egyetlen lehetoseg a kotelezo dijanak csokkentesere a garantalt onresz, garantalni meg csak ugy lehet, ha odaadod. Na jo, nem, lehet pl. ingatlanra is jelzalogot bejegyezni, de azert az szerintem macerasabb.

Amugy igen, buknad az 1-2 millat a koccanasert, ettol onresz, de hat I_am pont azt mondja, hogy o nem okoz balesetet, ha elegge hisz ebben, es biztos mas is van igy vele, akkor be meri kockaztatni a lovet, ha cserebe sokkal kisebb az eves dij.

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Milyen autót vegyek? (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.