Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz BlacKSouL #20000 üzenetére
legalább bevallott km.
meg ez egy toyota, meg se szabad hogy kottyanjon neki ennyi km, ha rendszeresen megkapta a friss olajat, asszem 250ezernél kell bontani a motort generálra, aztán mehet újabb 250ezret
jó kis autó ez. méretben is meg vezetési szempontból is...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
lsc
nagyúr
válasz BlacKSouL #20000 üzenetére
Amennyiben valós amiket írtak róla akkor nem lehet rossz vétel, ha nem törték . Mint írtad a hely nem elsődleges /abban nem veheti fel a versenyt a mondeoval/ viszont vezetési élményben ott van a szeren, 4 személy elfér ebben is . Mivel Pesten van én megnézném, de Te döntesz . Az a km messze nem sok, legalábbis egy lexusnál, és valószínűleg valós .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
hobizoli
nagyúr
válasz !Overdose! #19952 üzenetére
Ehhez egyatalan nem kell "erteni", ha vmi el tud romlani, az el is romlik
Masik forumon van egy arc akinek, most egy ATR-e vanik, kb 4-5 honapja -meg vmikor nyaron- elhalt benne motor, ha jol emlexem hajtokar vs motorblokk volt a dolog, aztan ebbe nem filleres koltseg egy donormotor, mert meg a ITR-nel is joval ritkabb modell. Meg hat ha eppen van is ki tudja mijen allapotu...kb szereny 5 kiloert
hobizoli
több drón kell ;P
-
(Kolombusz)
veterán
Na, úgy tűnik, ha gazdag leszek sem tudok majd új V12-es Mercit venni magamnak, ugyanis, ha minden igaz, leállítják a fejlesztéseket és inkább V8-as biturbót fejlesztenek.
-
E-Maxx
tag
válasz Versus82 #19996 üzenetére
Az engem nem érdekel, hanem maga az autó ami a lényeg, hifit, ilyesmit ki is vágnám belőle, de úgyis el tudnám adni 3.5 körül, enyém meg ér kb 3-at.Annyi pénzből már futja egy T5-re is, vagy akár S60R....
# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #
-
-
E-Maxx
tag
válasz (Kolombusz) #20009 üzenetére
Most is egy 2.4T S60 AWD-m van, csak ha elolvasod az előzményeket, akkor látod, hogy az enyém elcserélném egy alfára, amit eladnék, és vennék belőle egy T5-ös volvot.
Nem akarom a legerősebb autót megvenni, csak elkapott a gondolat.
Mert a BMW vásárlást, most úgydöntöttem, hogy elhalasztom, de az már más tészta....
Amúgy ha beszarik valami... nemrég történt meg, beszart benne az automata váltó, majdnem 800k-ba fájt, de szerencsére kezdetleges stádiumban volt, úgyhogy megúsztam 2 mágnesszelep cserével, "csak" 130k-ból...[ Szerkesztve ]
# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #
-
hobizoli
nagyúr
válasz Chieftec #20011 üzenetére
Sleeper az pl a HGT Bravo tok gyari kinezettel. Melled all, semmi feltuno nincs rajta kivulrol, csak zöldre otthagy a pöcsbe. Ennek forditottja a szetoptikazott 1.4-s alapmodell, ami eleve nem megy, aztan a raaggatott tuning spoilerek sulya miatt meg annyira sem megy, ahogy gyari, és foleg nem ugy, ahogy kinez
Ez utobbi a "wannabe"hobizoli
több drón kell ;P
-
lorcsi
veterán
-
dragonfx
veterán
válasz lorcsi #20013 üzenetére
én 246é tankoltam..mert láttam 242ről felment 246ra..na mondom elözzük meg a drágulást..erre vazz már mindenhol 240 és ezek után mennyi lesz 230???Mostantól lehet teletankolok..szerintetek milyne összegig és időben meddig fog tartani eza mélyzuhanás az árban?
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
_seth_
veterán
válasz hobizoli #20012 üzenetére
Akkor saját példám:
Volt egy alap 1.3 kadett, majd lett belőle wannabe gsi kadett de még 1.3 volt majd lett belőle gsi... sleeper nem lett vagyis lett erőteljesen sleeper csak már senkit sem hagy ott a lámpánál hanem örökre sleeperTöbb az agyonoptikázott mint a tuningolt de a legjobb, hogy ezek is akarnak gyorsulni... bár már közel sem érdekel úgy mint a kadettel... jó nekem az, hogy kényelmes, megy is ha kell de minek nyomjam? Legyen boldog a kis xy autó tulaj legalább lesz egy jó napja
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
válasz hobizoli #20018 üzenetére
Suzukikon mosolygok legyen az új, régi... indulnak meg minden hát menjen csak, nekem 0-100 sem egy rekorder idő mert 10mp a gyári adat is hiába 2 literes 16 szelepes motor de ecotec így már nem 156 mint a gsi astrákban és kadettekben és calibrában hanem csak 137 cserébe étvágytalan Azért nincs gond vele sem előzésnél sem máskor de ez az autó másról szól... 1,4 tonna üresen, nagy, hosszú, kényelmes még így ültetve is bár kanyarban nagyon jól fekszik És valahogy többet ér a kényelem, a zajtalanság, meg a biztonságérzet amit ez az autó ad Néha én is eljátszok amikor megindulok átlagosan majd mellettem a sztrítrészermoly odalép és én is odalépek neki olyankor néznek egy nagyot de nagyon nem hat már meg
Sleepert értettem Én csak azért írtam mert az én esetemben már a szó eredeti jelentésében alvó lett az autó, örökre elaludt (péntekre be is idéztek a rend őrei...).
Egyébként olyan autókkal járnak egyesek, hogy hát nah... ez a tesco-cora-praktiker tuning: pörgő-forgó dísztárcsa, E30-as bmw króm hatású ívek (nem bmw-n persze abba semmi extra sincs ), alurácsok a lehető legnagyobb méretben, ragasztható műanyag díszek, matricák, ledes szelepsapkák, új bmwken látható gps antenna persze itt csak dísz, tepsi szárnyak ha lehet minimum kettő + toldatok de persze alufelnit nyomokban sem tartalmaz az autó, kristály lámpák, a lehető legnagyobb kipufogó vég persze a gyári dobon de olyan igénytelenül felrakva, hogy elsőre még egy járókelő is tudja róla, hogy csak tescos vég, belül kárpit a lehető legcsicsásabb és még sorolhatnám Persze jellemzően ezek az 1-1,4 literes autók
[ Szerkesztve ]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
fekeandras
őstag
válasz _seth_ #20019 üzenetére
A Kadett GSI-ben tényleg olyan sűrűn megadta magát a hengerfejtömítés?Mert van egy ASTRA GSI-s ismerősöm neki még nem volt ilyen gondja pedig szerinte azonos a motor a kadettéval. (Mod: 94 év végi a kocsija azthiszem)
"az én esetemben már a szó eredeti jelentésében alvó lett az autó, örökre elaludt (péntekre be is idéztek a rend őrei...)." Törted?
[ Szerkesztve ]
-
_seth_
veterán
válasz fekeandras #20020 üzenetére
Nekem nem volt gond vele, bár nekem a 8 szelepes változat volt benne azzal alig szokott probléma lenni, raktam bele több mint 20e kilométert idén feb-október között a motorral semmi probléma nem volt... olajat eresztette egy kicsit de nem volt vészes az sem. A 16 szelepesekkel sincs állítólag sok probléma már bonyolultabb kétségtelenül.
Igen, de hosszú történet... opel topicban leírtam
-
_seth_
veterán
válasz fekeandras #20022 üzenetére
Hát, az anyóson nem lett volna olyan jó ülni de ez más autónál is így lett volna... annyit tudtam korrigálni, hogy az az oldal kapott egy nagyot nem pont az enyém. Na meg fontos, hogy nem rozsda volt hanem 2006-ban full kasznismunka rajta, és szakértő szerint a toronymerevítő is sokat jelentett mert felfogta az ütést és befeszült a tűzfalnak így tartva távol minden mást de hát így is szétment a padló is a jobb1-en. (régi swift tulajok jobb ha vigyáznak! szakértő szerint is abból nem szálltam volna ki élve... na igen azért az a 300 kiló fém sokat jelent.
-
Rick4
félisten
azért itthon ez is mutat:
20"-os, vadiúj felni vadiúj gumikkal (255/45-ös Yokohama), még autón sem volt, csak a kép kedvéért lett feltéve, egy métert sem ment. Nem mellesleg eladó.[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
_seth_
veterán
Ez már igazi: "please MTV pimp my ride"
-
lsc
nagyúr
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz hobizoli #20032 üzenetére
Mondjuk a Land Cruiser 4.5 V8 D-4D-ről már olvastam hogy a gyár is foglalkozik a fékkel, valami tesztben hasonlóan rossz eredmény jött ki . Egyébként ilyennel voltam egy próbaúton, tízszer nem fékeztem erőteljesen úgy nem volt gond, azt viszont lehetett érezni hogy a súlya nem egy trabié . Az új golfról, ha szuper is a féke ha az 1,6-os kétszelepes lesz benne az alapmotor akkor nem lenne gond egy kicsit gyengébb fék sem .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
Rick4
félisten
Innentől mondjuk nem mondható objektívnek a teszt, mondjuk konkrétan tudni kellene, melyiken milyen volt, mert pl az usában eleve négyévszakos gumikat használnak szinte mindenre, így az európában forgalmazott többi gép egy snassz nyári gumival lehet jobb, mint egy másik négyévszakossal...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
TexT-BoY
addikt
miért kéne kikelni? Ez a teszt ilyenformán loszart sem ér, az lett volna a minimum hogy azonos gumikon tesztelik a verdákat...
Meg mit tekintünk gyárinak, amivel a gyár szerel, hondánál a 26heti az még Bridgestone a 28heti már Yokohama... az eggyik esőben erős a másik szárazon. Akkor miröl beszélünk?HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
Integra
titán
válasz TexT-BoY #20040 üzenetére
ha konkrétan a fékekre lettek volna kíváncsiak, akkor rápakolnak minden autóra azonos gumikat. nyílvánvalóan nem ez volt a céljuk, hanem az, hogy lejön a szalagról az autó, akkor az, hogy teljesít. az autósok 98%-a biztos nem megy azonnal jobban tapadó gumira cserélni.
ettől függetlenül tény, hogy ezek az autók a gyárilag szerelt gumival 10 satu után ennyit tudnak. javítsák fel őket....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Rick4
félisten
válasz Integra #20039 üzenetére
Ez a Kis Balázs biztos valami nálad erősebb gyerek lehetett fiatalkorodban, és sokszor elgyepált, vagy valami pedó postásbácsi lehetett, aki simogatott, meg zaklatott, mert nagyon a bögyödben van...
-
fekeandras
őstag
Már megint a semmin veszekedtek.LOL
-
_seth_
veterán
Suzuki Alto + Vigyázz rám kisbaba matrica... szegény gyerek feje 10 centira az oldalablaktól és a feje is kb 20 centire a tetőtől... ha már vigyázni akar valaki a gyerekére miért vesz ilyen halálkabint? Szinte bármelyik 20 éves autó körberhögi biztonság terén... nem értem az embereket... nekem ha gyerekem lenne biztos nem altoban hordoznám és nem egy matricától várnám, hogy megvédjen...
-
dokar
addikt
válasz _seth_ #20044 üzenetére
éppen azért van a matrica, mert tudja, hogy halálkabin. egyébként osztom a véleményedet, rendőröktől tudom, hogy amikor közúti balesethez mennek ki, akkor az esetek többségében a suzuki törik össze a legjobban és a benne utazó személyek szenvednek el a súlyosabb sérüléseket. de akár meg lehet nézni a lánglovagok.hu baleseteit is. csak most az a baj, hogy immáron a szuzisok fognak betámadni vagy esetleg a márkahasonlóságot érző hondások (ne is említsem a crx-et).
extra - SEXRay
-
törölt tag
válasz _seth_ #20044 üzenetére
Hy!
Nos valamiben igazat adok de sajnos valamiben nem.Asszonynak matizt vettem mert ő mint friss jogsis még nem érzi ugy ahogy kéne se a leonomat se az após uj audi4-ét.
Pici autó kellett neki mert valahogy ő abban érzi magát jól.
Minap mesélte 8-uton beltér azaz 50km/h külső sávban csetteg majd kb 2méterre tőlle egy 20tonnás bent a kocsi seggében ami természetesen 45t követ szállítt.Nos azt a 20éves középkategoriás autód se élné tul.
Én láttam egy 20tonnást ami fullra volt pakolva és egy toledot ősszenyomott.Kb fél éves volt az autó oké volt benne légzsák de nem az nem védtem meg a hátsó utasokat a hátulról érkező erővel szemben.Nyak ki majd az őledbe hult a hőlgy a másiknak és ott még pár rángatással sajnos elhalt.Munkatárunk volt igaz nem közvetlen de ...Igaz ez nem ez a téma de havernak most szereztünk olcsobban egy seatot majd egy ürge a parkoloban lebombázta a fél elejét.Már majdnem kereket oldott amikor az édesapja elé állt keresztbe a parkoloba szerencséjéra.Már majdnem dulakodásra került a helyzet amikor a havre és brigádja megjelentek majd kérdőre vonták ez ipsét ,hogy miért taszigálja az őreget.
Nos hebegett-habogott majd a festők megfogták válukra vették és bevitték a kecoba amit éppen festettek.Ott lerakták és elebszélgettek vele.Érdekes ott már nem volt nagylegény.
Lényeg el akart menni amikor meg tetten érték ö akart még pofozkodni.Nos ha ez veled tőrténik meg?Sajnos ide sűlyedt eme világ.
-
dokar
addikt
válasz !Overdose! #20046 üzenetére
hagyjuk...
(#20049) Dodi72: egyetértek.
[ Szerkesztve ]
extra - SEXRay
-
törölt tag
válasz !Overdose! #20046 üzenetére
Szerintem ez nem kell ide.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Maradjunk a témánál kérem az indulatból fórumozókat!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest