Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Milyen autót vegyek? (téma lezárva)

Hozzászólások

(#11001) lorcsi válasza erdoke (#10997) üzenetére


lorcsi
veterán

nem összeghasonlítésképp hoztam szóba a 2 autót -nem is egy kategória, a bálna mercikkel lehetne összehasonlítani vagy a bmw..azok meg jócskán nem ez az ár
a superb akkor is nagyobb és olcsóbb is mint a kia
a kia 5 ajtósához képest szerintem még a csomagtere is nagyobb

#10999: ugyananyniért nyílván a több garos éri meg, de ha az általam említett 2 autót hasonlítjuk nem oylan egyértelmű (csak így képekről meg kis leírásból ítélve a skodát)

[ Szerkesztve ]

(#11002) erdoke válasza lorcsi (#11001) üzenetére


erdoke
titán

Ha Superb méretű csomagtérre (480 l) lenne szükségem, akkor cee'd kombit vennék (534 l). A méretekkel kapcsolatban elnéztél valamit. Tény, hogy jó sok "hasznos" túlnyúlás van a Superben, illetve meg kell hagyni, a tengelytáv, és így a hátsó lábtér hossza valóban komoly (+15 cm a koreaihoz képest).
Superb NCAP-nál 4*, cee'd meg 5*. Superb önsúlya 1.9 TDI-vel és Elegance szinttel 1465 kg, cee'd SW 2.0 CRDi-vel és magas felszereltséggel 1497 kg. Szigorúan csak a tájékoztatás kedvéért. ;)

[ Szerkesztve ]

A legjobb aláírás a héten

(#11003) lorcsi válasza erdoke (#11002) üzenetére


lorcsi
veterán

aki szereti a bálna effektust annak jó a superb -nem vagyok köztük(bőven elég a polo classic segge is)
az SW-nek egyáltalán nem is néztem utána, csak a total-car-os cikket néztem végig
jócskán árérzékeny vagyok, ezért mndtam így elsőre a superbet

[ Szerkesztve ]

(#11004) erdoke válasza lorcsi (#11003) üzenetére


erdoke
titán

Ha árérzékeny vagy, annál inkább az 1.6-os (dízel?) cee'd SW a te járgányod, nem a Superb. :K Nézd meg, mit kapsz 4 M-ért Skodáéknál. Vagy 4,5-ért újonnan (felszereltséget is nézd!).
Szerk: Valamiért utóbbinál kimaradt, hogy van benne ülésfűtés, fűthető szélvédő, behajtható tükör, vízlepergető üvegezés, stb.

[ Szerkesztve ]

A legjobb aláírás a héten

(#11005) Khelben válasza erdoke (#10999) üzenetére


Khelben
nagyúr

Én személy szerint inkább vezetnék egy 2 literes CR, 7 év/150e km garanciás csúcsfelszereltségű cee'd SW-t a 6 millából

uh :D
hát én ennyi pénzt biztos nem költenék autóra. még feleennyit se.
és mégis jobb autóm van, mint a ceed sw :D:D
meg kell nézni, mit veszel, ennyi.
egy új meg egy 4 éves autó árának a különbözetéből gyakorlatilag bármilyen hibát kijavíttathatsz és még mindig marad pár milliód tankolni :)

(#11006) Khelben válasza lorcsi (#11003) üzenetére


Khelben
nagyúr

ha érdekel az ár/érték arány is, akkor ebből a pénzből már kapsz focus kombit is, ami nagyobb is meg jobb is mint a kia.

tudom, 7 év garancia, csak ne felejtsük el, hogy 7 évig hordhatod márkaszervizbe háromszor annyiért, mintha máshol csináltatnád az olajcserét. 3 év garancia untig elég bármilyen autóra, addig szépen kijön, ha valami gyári hibája volt.

(#11007) erdoke válasza Khelben (#11005) üzenetére


erdoke
titán

Nem értem, miről beszélsz. Mi arról értekeztünk, mit lehet 6 milláért kapni, erre jössz, hogy neked jobb autód van 2-3-ból. A "jobb autó" fogalmával is erősen lehetne vitatkozni (milyen extrák vannak a Mondeódban vs. a szóban forgó cee'd, mekkora benne a hely, mennyit fogyaszt, stb.), de ha csak az üzemanyag- és szervizköltséget nézzük, 7 év alatt nem hiszem, hogy ne egyenlítené ki a kettő egymást, és a végén van egy szétrohadt 11 éves Mondeód (:D). Szóval én vitatkoznék azzal, hogy "egy új meg egy 4 éves autó árának a különbözetéből gyakorlatilag bármilyen hibát kijavíttathatsz és még mindig marad pár milliód tankolni". Számolj utána, mielőtt ekkora marhaságot írsz. Eleve hogyan marad pár milliód, ha egyszer kevesebb mint 3 millióért veszed az autót? :F

Én kb. 400e km-t vezettem különböző Fordokat (Fiesta 1.3-tól Mondeo ST-ig), de valahogy mégse ragadt rám az a kék ovál szemüveg, amit te minden pillanatban hordasz. Vannak SOKKAL jobb autók a Fordoknál, vannak olcsóbbak, vannak megbízhatóbbak, és vannak olyanok is, amik összességében jobb vételek.
A Focus kombi pl. minimálisan, de kisebb mint a KIA cee'd SW, bár gondolom, utóbbit még sose vezetted, de ez nem zavar téves állítások előadásában. Kb. azonos felszereltséggel minimum 6-800e Ft-tal drágább a Focus, pl. a szóban forgó 6 millás cee'd SW Focus megfelelője olyan 6,8 M Ft, miközben a garancia sokkal kevesebb...

Uh :D

[ Szerkesztve ]

A legjobb aláírás a héten

(#11008) Khelben válasza erdoke (#11007) üzenetére


Khelben
nagyúr

a mondeot ugye értelmetlen a ceedhez hasonlítani, mert egy kategóriával feljebb van. ez érint mindent, a helykínálatot, az extrákat, az összeszerelési minőséget, stb.
mellesleg láttam 2-3 éves délkoreai autókat, hát... :D bármelyik 15 éves európai jobb állapotban van, még akár egy francia is :D

ha csak az üzemanyag- és szervizköltséget nézzük, 7 év alatt nem hiszem, hogy ne egyenlítené ki a kettő egymást

miért, egy használt autó többet fogyaszt, mint egy új? :D

A Focus kombi pl. minimálisan, de kisebb mint a KIA cee'd SW

5 centivel szélesebb... persze a távol keleten mindig is nagy varázslók laktak, hiszen a nissanokat is azzal reklámozták, hogy amilyen kicsi kívül, olyan nagy belül :D

Kb. azonos felszereltséggel minimum 6-800e Ft-tal drágább a Focus

nézzük csak a legmagasabb felszereltségben:
2.0 benzin: 5,5 vs 5,8
2.0 dízel: 5,7 vs 6,0
mindegyiknél a focus az olcsóbb.

(#11009) erdoke válasza Khelben (#11008) üzenetére


erdoke
titán

A belső helykínálat széltében ugyanakkora centivel és beülve is próbáltam (és te?). Az előző Mondeo hátul széltében kisebb (szalonban mértük), a tengelytávja nem sokkal nagyobb. Extrákat sorold, én adtam linket a cee'dhez.
Az érzelgős, szmájlizós állítósdi nálam nem számít érvelésnek. :P

Nem fogyaszt többet a használt, de a Ford-PSA dízelek az átlaagnál többet fogyasztanak, a Hyundai/KIA verziók meg kevesebbet. Emellett a tiéd 2.5 benzines, nem?

Ne alapfelszereltséget nézz, hanem AZONOS felszereltséget! A TX cee'd-hez képest a Ghia Focus full fapad.

A legjobb aláírás a héten

(#11010) Khelben válasza erdoke (#11009) üzenetére


Khelben
nagyúr

11 centivel nagyobb a tengelytáv... az pont a hátsó lábtér normális méretéhez elég.
maga az autó meg 40 centivel hosszabb, az se dísznek van.

Extrákat sorold, én adtam linket a cee'dhez.

mi van olyan egetverő extra a ceedben? pl esőérzékelős ablaktörlőt, xenont, fűthető szélvédőt nem látok benne. se elektromosan állítható ülést, 6cd-s 8hangszórós rádiót, tempomatot, automata fényszórót (ennek ugyan nem sok értelme van, de van)... jó, a szintszabályozós futómű és a többi nyalánkság már nagyon öv alatti lenne, azt nem is említem :D

A TX cee'd-hez képest a Ghia Focus full fapad.

mi van a ceed felszereltségében, ami nincs a ghia focusban?

[ Szerkesztve ]

(#11011) Khelben válasza Khelben (#11010) üzenetére


Khelben
nagyúr

ahogy elnézem, a fullos ceedben van tolatóradar, a ghia focusban meg kétzónás a klíma és széria a tempomat. összesen ennyi különbséget bírtam felfedezni, ebből nem igazán az jön le, hogy a ghia focus fapad a tx ceedhez képest :)

(#11012) erdoke válasza Khelben (#11010) üzenetére


erdoke
titán

Van benne esőérzékelős ablaktörlő, fűthető ülés és szélvédő, vízlepergető + hővédő üvegezés, behajtható tükör, tempomat és tolatóradar is. A klíma is kétzónás automata, a rádió pedig 6 hangszórós, és van USB + Aux bemenete is alul a középkonzolon. A váltó ugyanúgy hatos a dízelhez és ötös a benzineshez.
Elektromos ülés nincs, de annak csak memória funkcióval van értelme (már a 9 évvel ezelőtti Escortomban is volt, és azóta is haszontalannak tartom), és a többség nem pool car-nak venné.

A Focus és cee'd kombik árát pontosan összevetettem januárban, mert mind a kettő rajta volt a jelöltek listáján. Listaáron 8xx ezer Ft differencia volt a cee'd javára úgy, hogy a Focushoz írtam garanciát 4 évre. Azt sajnos nem tudom, hogy a ráncfelvarrott "új Focus" felszereltsége miben változott, de biztosan lesz rövidesen ráncfelvarrás a cee'dhez is, bár túl sok mindent nem tudnak belepakolni, talán a TX-ben széria lesz a Xenon és a félbőr.
Egyébként egy EX + Elektromos csomag Plus további 800e Ft mínusz (+tolatóradar ára) nyújtja ugyanazt mint a TX, csak a 2 literes motor nem érhető el hozzá semennyiért. Igaz, az a1.6-os majdnem úgy megy, mint a Focusban a 2 literes (amit 40e km-en át nyúztam).

Vitatkozni lehet a részleteken, de aszemellenzős, minden tapasztalatot és adatot nélkülöző kinyilatkoztatásokra allergiás vagyok. Úgy hasonlítsunk össze két dolgot, hogy hasonló mértékben ismerjük őket, és lehetőleg elfogultak se vagyunk egyik irányába. Kivételesen most csak a Focus mellett lehetnék elfogult, mert a Focus II kombit úgy 75e km-en át hajtottam, míg a cee'd-et csak két tesztkörre vittem el.

A legjobb aláírás a héten

(#11013) Khelben válasza erdoke (#11012) üzenetére


Khelben
nagyúr

kevered a dolgokat.

belinkeltél 4,5 millióért egy EX felszereltségű ceedet, ezt hasonlítottuk a 2,5milliós mondeohoz. ehhez leírtam, hogy mi nincs benne, ami a mondeoban benne van.

a másik ágon pedig futott a tx ceed és a ghia focus összehasonlítása. itt is leírtam, hogy mi a különbség, nem sok, árban meg a focus jobb.

erre jössz a fullos ceeddel, hogy abban minden benne van... hát jah, így aztán lehet vitatkozni bármin is, amikor a másik 2 perc múlva tök másról beszél :D

(#11014) erdoke válasza Khelben (#11013) üzenetére


erdoke
titán

Szerintem azt én egy Skoda Superbhez hasonlítottam (a 115 LE dízel motorok miatt), nem a Mondeohoz. Az eredeti hír a procee'd volt, amit aztán csomagtér igény alapokon SW-re cseréltem, a TX maradt. Utána jött a Focus kombi javaslatod, így jutottunk a Ghia Focus vs. TX cee'd összehasonlításhoz. A 4 éves Mondeód ügyében csak a "jobb autóm van" kijelentést vitattam, hogy nem egyértelmű, a direkt összehasonlítás tényleg nagyon problémás.

[ Szerkesztve ]

A legjobb aláírás a héten

(#11015) Khelben válasza erdoke (#11012) üzenetére


Khelben
nagyúr

Igaz, az a1.6-os majdnem úgy megy, mint a Focusban a 2 literes

tehát két egyforma súlyú autó ugyanúgy megy a 122 és a 145 lóerős motorral, oké :D
hiszek neked, hiszen kipróbáltad, az meg, hogy a focus 9,4 a kia meg 11,1 alatt van százon, csak a gyáriak hülyesége, nem értenek hozzá :D

(#11016) Khelben válasza erdoke (#11014) üzenetére


Khelben
nagyúr

jó, akkor szorítkozzunk a ghia focus és a tx ceed összehasonlításra.
mint írtam, a 2literes benzines és 2literes dízel motorokkal a focus 300ezerrel olcsóbb, miközben a kiában van tolatóradar, a focusban meg tempomat, ennyi az össz különbség. (bár a kiáról nem olvastam sehol, hogy kétzónás klímája lenne, de legyen)

(#11017) erdoke válasza Khelben (#11015) üzenetére


erdoke
titán

Dízelekről beszéltem, benzinest egyikből se vezettem (egyáltalán). Súlyokat és gyári gyorsulási értékeket nem néztem, az biztos, hogy az 1.6 TDCi Focus kombihoz képest érezhetően rugalmasabb volt a cee'd SW, illetve lényegesen jobban is húzott. Majdnem mint a 2 literes TDCi Focus kombi.

cee'd SW felszereltségek
A tolatóradart nem látom, januárban még ott volt. Talán csak kifelejtették.

[ Szerkesztve ]

A legjobb aláírás a héten

(#11018) Khelben válasza erdoke (#11017) üzenetére


Khelben
nagyúr

dízeleknél is ugyanaz a súly, a focusban van 135LE/320Nm, a kiában 115/255, itt se hiszem, hogy a kettőnek köze lenne egymáshoz.
max a kia hangosabb és másnak érződik benne a sebesség ;)

(#11019) Khelben válasza erdoke (#11017) üzenetére


Khelben
nagyúr

cee'd SW felszereltségek

akkor végképp nincs különbség felszereltségben, csak a focus olcsóbb...
tehát továbbra is azt mondom, hogy marhaságot mondtál, mikor azt mondtad, hogy a ghia focus fapad a tx ceedhez képest :)

(#11020) TexT-BoY válasza erdoke (#11007) üzenetére


TexT-BoY
addikt

haggyuk már a fordot. az elmult 10évben volt 3-4 jó huzásuk és amugy sehol semmi.
Focus 1-el csunyán feladták a kategoriába a leckét, belül kellemes anyagok, jo felszerelés, mérsékelt ár. Aztán bejött a C-max volt egy faszányos egyterü gépük, aztán azóta most jött az iosis meg az S-Max, amugy meg semmi egetverő nem történik. PSA motorok jönnek, jönnek, Duratec motorok maradtak, és igazán a minőség szerintem inkább csökkent mint nőtt. Mondom ezt ugy hogy apámnál ott figyel most épp egy Ranger, Focus I és a fusion, anyám pedig a city-t minden áron C-maxra akarja cserélni :F (FR-V CRV vonalon vagy legalább jazz vonalon probálom noszogatni, kis sikerrel).
Apám fönöke most egy Focus II Titanium gépet ujjitott, szép és jó, kivülröl még talán jobb is mint a F1, de belül, istenem mi az a gányolás egy Titán tehát full-full extrás vasba? komolyan sirtam amikor beültem. A Ghia Fusion ugyan ez.:(

HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."

(#11021) erdoke válasza Khelben (#11018) üzenetére


erdoke
titán

Szerintem hagyjuk. Te úgy állítasz dolgokat folyamatosan, hogy az összehasonlított autók egyikét se vezetted. Vagy mennyit hajtottad a 2 literes dízel Focus kombit, és mennyit az 1.6 dízel cee'd SW-t?
Csinálj egy Excel táblát a két felszereltségről, és akkor majd meglátod mi a különbség. Minden bizonnyal elfelejted a lista tartalmát, mire a végére érsz. :P

A legjobb aláírás a héten

(#11022) Khelben válasza erdoke (#11021) üzenetére


Khelben
nagyúr

nem csinálok excel táblát, annyira nem hosszú a lista, világosan látni, hogy nincs eltérés.
az alumínium betétet a kulcslyuk krül nem tekintem extrafelszereltségnek, ha nem baj :D

[ Szerkesztve ]

(#11023) Khelben válasza TexT-BoY (#11020) üzenetére


Khelben
nagyúr

hagyjuk a fordot.
nem is érdekel annyira mint márka, lényeg, hogy azokban a kategóriákban, amiben nekem autó kellett, nincs jobb ár/érték arányú a fordnál, akár a vételárat, akár a fenntartási költségeket nézem.
aztán hogy cmax meg smax vonalon mit alkotnak az annyira nem érdekel :)

(#11024) TexT-BoY válasza Khelben (#11023) üzenetére


TexT-BoY
addikt

neked milyen autód van? lehet hogy emlitetted, de momentán nemtudom, nem nem olvasok vissza...
lsc :R Ford, és? bövebben? Mondeora tippelek, ahogy az elöbb erdőke azt mondta 2.5ös de nemtudom. Várom:D

[ Szerkesztve ]

HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."

(#11025) lsc válasza TexT-BoY (#11024) üzenetére


lsc
nagyúr

Vajon milyen ?
Mod : Ön nyerrrt :DDD , tudtommal egy 2,5-ös mondeója van .Ja , és olyan másnak nincs és az a "The best" .

[ Szerkesztve ]

Az élet kegyetlen .

(#11026) TexT-BoY válasza lsc (#11025) üzenetére


TexT-BoY
addikt

Már mindent értek, megvan a következő ignorosunk. Gyülünk gyülünk.
akkor már még 2 embert felveszek a listára:
Khelben ----> Ford
lsc ----> Lexus & Toyota
Dragonfx ----> csakaBMW
t1 ----> Ford Escort és VW polo (mindenkiineeek, ha Lexus IS250et akarsz akkor is mnegteszi egy escort:D)
jomagam ---> Honda (más kérdés hogy a családban egyedül anyám követi ezt, mindenki más német párti, de istenem, elvakult vagyok:D)
Ha a lista nem teljes akkor bocs:D. :B

[ Szerkesztve ]

HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."

(#11027) lsc válasza TexT-BoY (#11026) üzenetére


lsc
nagyúr

Pontosítok : lsc -> FŐLEG Lexus és Toyota .

Az élet kegyetlen .

(#11028) Khelben válasza TexT-BoY (#11026) üzenetére


Khelben
nagyúr

engem is beírhatsz úgy, hogy "4 éves középkategóriás kombiban csakamondeo" :D

(#11029) Khelben válasza lsc (#11025) üzenetére


Khelben
nagyúr

[I]most komolyan, mondjál már egy vetélytársat, ami ár/érték arányban veri? ;)[/I]

[ Szerkesztve ]

(#11030) lsc válasza Khelben (#11029) üzenetére


lsc
nagyúr

Tessék , szerintem akár ez is .

Az élet kegyetlen .

(#11031) Rick4 válasza TexT-BoY (#11026) üzenetére


Rick4
félisten

engem is, engem is!!! USA+ GÁZ!!! :))

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#11032) (Kolombusz) válasza TexT-BoY (#11026) üzenetére


(Kolombusz)
veterán

Engem kihagytál.

(#11033) Khelben válasza lsc (#11030) üzenetére


Khelben
nagyúr

kicsi, nem fér el benne a 3 gyerekülés hátul; kevésbé felszerelt.

(és másfél millióval drágább + drágák a japán alkatrészek)

(#11034) TexT-BoY válasza Khelben (#11033) üzenetére


TexT-BoY
addikt

drágák a japán alkatrészek, felejtsük el ha kérhetem.

HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."

(#11035) erdoke válasza Khelben (#11033) üzenetére


erdoke
titán

Bár nem mértem és nem próbáltam, de ha a Focus kombiba és a cee'd SW-be befér hátra 3 gyerekülés (2 db Trimax és egy Lift 130 cm egymás mellett), akkor az Avensis kombiba is jó eséllyel.

A legjobb aláírás a héten

(#11036) t1 válasza TexT-BoY (#11026) üzenetére


t1
addikt

Swift 1.0 kimaradt:D ;]

(#11037) Rick4 válasza TexT-BoY (#11034) üzenetére


Rick4
félisten

2004-es honda accord 2.4 benyáshoz néztem, féktárcsa 3600, első fékbetét 2600ft, lengéscsillapító 12000...csak tudni kell jó helen vásárolni.. :DDD

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#11038) Khelben válasza erdoke (#11035) üzenetére


Khelben
nagyúr

[OFF]a miénkből 3 140centin fér el. se a focus kombiba, se a ceedbe nem fér el, egyáltalán, semmilyen alsóközepes kombiban, a középkategóriások közül sem fér el az avensisben, az accordban és a passatban sem, ezeket mértem.

meg az se mindegy, hogy ha a jelenlegi 2 gyerekkel megyünk valahova és valaki szól, hogy vigyük el, akkor befér-e vagy busszal kell mennie :)[/OFF]

(#11039) Khelben válasza TexT-BoY (#11034) üzenetére


Khelben
nagyúr

ja, suzukihoz nem :D

(#11040) lenox


lenox
veterán

Amugy en azt nem ertem, hogy 6 milkaert akarmilyen civicet lehet venni, dizelt is, hibridet is, 3,4,5 ajtosat is, miert venne valaki kiat?

(#11041) Khelben válasza lenox (#11040) üzenetére


Khelben
nagyúr

pl mert nincs civic kombi.
meg mert dízellel a full felszereltségű civic 6,3 milka.

(#11042) lsc válasza Khelben (#11033) üzenetére


lsc
nagyúr

Akinek 3 gyerekülés kell vegyen Avensis Versót /egyébként tudtommal Erdőke nem próbálta az Avensist , akár még el is férhet / , azt a másfél misit 2 év alatt behozza ha a 2,5 ös Mondeo fogyasztását nézem , szerintem Te még nem vettél japán alkatrészt , én viszont már vettem fordhoz , nem értem miről beszélsz .

Az élet kegyetlen .

(#11043) lenox válasza Khelben (#11041) üzenetére


lenox
veterán

Mondjuk a xenon, a fenyszoromoso stb. amivel a full civic tobb a 6 milkas civicnel, az nincs is benne a kiaban, szal ez hulyeseg.
Amugy ok, akkor aki kombit akar, meg mindig szervizbe jarni (ja igen, garancia, szal legalabb fizetni nem kell erte, csak jarni), az vegyen kiat. A tobbiek civicet. Szerintem...

(#11044) Khelben válasza lsc (#11042) üzenetére


Khelben
nagyúr

7 személyest nem veszek, mert nem ültetek senkit 10 centire a kocsi végétől, ahol az első elbambuló vasárnapi autós megöli, ha belémjön. sajnos az ncap óta senkit nem érdekel a kocsi hátuljának biztonsága. a kombinál ott van még másfél méter vas a gyerekek mögött.

fogyasztást ne nézzünk, mert a fogyasztáshoz menetteljesítmény is társul, azt meg ki-ki magának választja, ennyi erővel 1,3as dízel panda az ideális jármű :) csodák meg nincsenek, egy 1500 kilós autóban semmilyen 2liter feletti motor nem fog 5 litert fogyasztani. szóval fogyasztást csak azonos motorok között van értelme ilyen formában beleszámolni.

az tény, hogy sok alkatrészt még nem vettem, mert a fordokhoz valahogy nem kell :D
de tekintsük ezt is hitvitának, legyen ugyanannyi az alkatrészár, akkor még mindig ott tartunk, hogy 2,5 millióból kell venni egy max 4 éves középkategóriás, jól felszerelt kombit a 3 gyerekülés alá. nem nagyon van más.

(#11045) Khelben válasza lenox (#11043) üzenetére


Khelben
nagyúr

a ceed még elég új ahhoz, hogy NE lehessen róla megbízhatósági adatokat tudni, nem?
vagy ez ilyen "ha kia, akkor szar" dolog? :)

(#11046) viharhozo


viharhozo
addikt

Csak Hondat!

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#11047) lenox válasza Khelben (#11045) üzenetére


lenox
veterán

A Kia sokat javult. Ma mar europai szintu. Ami azt jelenti, hogy a Hondahoz kepest sehol nincs. De mondjuk a franciakat mar talan legyuri. Legalabbis a Ceed, mert pl. a Sportage az nemigen. A Sorento meg megint egesz jo.

(#11048) Khelben válasza viharhozo (#11046) üzenetére


Khelben
nagyúr

merész dolog forma1-es hondával reklámozni.
ennek is olyan frankón tud elfüstölni a motorja? :D:D

(#11049) t1 válasza viharhozo (#11046) üzenetére


t1
addikt

aranyos :)

(#11050) Khelben válasza lenox (#11047) üzenetére


Khelben
nagyúr

tudsz erről valami adatot mutatni? mert addig csak szép feltételezés...

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Milyen autót vegyek? (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.