Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-09-08 07:24:37

LOGOUT.hu

Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1383) Andie válasza kenand (#1379) üzenetére


Andie
őstag

No hazaértem, beszereltem, minden flottul ment. Szépen elindult, wifit beállítottam, tényleg frankó. A kis keypad egér része elég akadozós , néha pár pixelt megy arrébb, aztán átszalad a képernyőn, de ez legyen a legnagyobb gond.
Van ennél nagyobb sajna.
Rádugtam a vinyómat, és elinditottam rajta 1-2 filmet. Sajnos akadoznak. 720p filmek, 3-4 gigások. Egyértelműen akadozik, szinte szédülök pár perc nézés után. Pl van a Bad Moms c. film, annak az elején egy kertváros rész fölött repül a helikopter, és mutatja a háztetőket. Hát ez olyan, mintha a helikoptert egy gumikötélen rángatnák vissza másodpercenként 1-2x. Teljesen élvezhetetlen, zakatos, összetörik a kép. Más filmnél is ugyanez. Ha rákötöm a vinyót vissza a Samsung tv-re, ott álomszép folyamatos kép.
A filmet 3 lejátszó tudja lejátszani az x96-on, két médiaplayer, ezeknél nincs hang, és egy KD player, ami lejátsza, de így, ahogy fent írtam.
Mi a fene lehet? Hát elvileg el kéne bírjom a 4k videókkal is! Most rohadtul csalódott vagyok, de remélem, hogy valami frissítés, vagy varázsszó, amit elárultok, segíteni fog.
Factory reset mindent töröl, vagy visszakapom a dobozos állapotot?

Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.