Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Ez igaz, biztosra mennek. Nekem az tetszett, amikor megkérdeztem a Panasonicot a G80 szigetelését illetően és azt írták vissza, hogy csak cseppálló és ez nem garantálja, hogy ha nedves lesz a gép, akkor a folyadék nem jut be a készülékházba. No comment. Korábban már volt erről egy kifakadásom, hogy ha azzal reklámozza valaki a terméket, hogy az a legmostohább körülmények között is társ a kalandban (idézem: "elég masszív ahhoz, hogy a legnehezebb viszonyok között is helyt álljon"), akkor álljon helyt ezért a kijelentéséért és definiálja a szigetelést, valamint gariba kezelje a beázásokat is. Amúgy én viszonylag magabiztosan kezelem a kérdést, mert a Lumix 12-60, Oly 40-150Pro, Leica 8-18-akat és a G85-öt is kivittem már számos alkalommal még igen komoly esőben is, és eddig egyikkel sem volt negatív tapasztalatom. Különösen a G80 szigetelésével vagyok elégedett, mert az nem kimondottan egy pro cucc, viszont a szigetelése az árát jóval meghaladóan masszívnak látszik. A lencsék is kifogástalanok, de egy fél millás objektív esetében ezen azért annyira nem lepődik már meg az ember.
Nem szigetelt cuccal viszont óvatos lennék, különösen amióta a 25 1.4 elázott (mondjuk az már kimerítette az extrém próbát, be akkor is tanulságos volt). Kisebb szemerkélő-csöpögő eső, havas táj (hóesés nélkül) még beleférhet, de ruha nélkül biztosan nem vinném ki konkrét esőbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- iPhone topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- World of Tanks - MMO
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Linux haladóknak
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest