Hirdetés
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Zaied: Logitech G7 Laser vitarendezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Sziasztok! Az az igazság, hogy megkésve de most jutottam el odáig hogy egy nagy problémára tudjak megoldást találni. Adott egy Panasonic Lumix LX100 masina. Augusztusban vetettem be. Némi beállításokat azért elvégeztem a gépen. Az LCD kijelzőn príma képeket láttam. Hazajöttünk nyaralásból, majd átvettem a képeket. Gondoltam nagyon szupi lesz nézni őket. Döbbenetes csalódás ért. Véleményem szerint a hozzá nem értésem miatt lehet a dolog! A tárgyra térve: Fényes nappal is nagyon sötét képeket csinált. Be is illesztek egyet hogy lássátok ti szakik, hogy mi a fenétől van ez. Egyedül vakuval készültek bitang jó képek. De fényes nappal katasztrófálisan sötétek. Kb olyan érzés, mintha napfogyatkozáskor fotóztam volna.
(IMG:/dl/upc/2016-11/21/334473_cfvwv7zijeoc7gtj_p1000022.thumb.jpg)(/IMG)
Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tesla topik
- Mini-ITX
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs