Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
hibavissza
üzenetére
"Én megkérdőjelezem a stabi értelmét fotónál. Több a hátrány mint az előny.
[...] marginális. Meg lehet lenni nélküle. "
"Megkérdőjelezi az értelmét". "Marginális", azt mondja
Jót mosolyogtam, köszönöm. 20-assal jópárszor 1s kézből, jah, szerintem is marginális ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
"Állítólag az Oly 5 tengelyes stabija csoda és mindent megfog. Nekem még nem volt."
Itt van a kutya elásva. Addig meg hiába általánosítasz. Azzal nyugodtan fotózok normál és rövidebb gyútávokon reciprokszabálynál 2 FÉ-kel hosszabb záridővel, és ha eléggé odafigyelek a teknikára, kicsit trükközgetek, akkor a 3-4 FÉ képek is elég jó arányban sikerülnek, néha még elfogadhatóan éles 5-6 FÉ kép is összejön pár próbálkozásból.
Ellenben normálnál hosszabbat nem szereti. A 45-ösnél 1/30 a határ, ami csak ~1.5 FÉ. Szóval mindent sajnos nem fog meg. Elvileg az EM5m2 viszont a hosszabb oldal teljesítményén javított, de azt még nem próbáltam alaposabban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Eladó Samsung Galaxy Note 10 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
"Megkérdőjelezi az értelmét". "Marginális", azt mondja ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)