Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
azt mondtam, hogy nekem csalódás volt (és ezt tartom), az egész olyan... gagyi érzetű
nekem amúgy az elnyújtott, lapos markolat sem jön be. a keresőbe sem könnyű belenézni. de a g6-tal is lennének bajaim, és azért a gx7 még mindig a leginkább előremutató pana váz (meg a gm5).amúgy egész szép lenne ez a g7, ha a két ferde válla nem lenne. egyenes felső oldallal, nagyon kicsit kiálló evf huplival dögös lenne ez a szögletesség. persze úgy méginkább a nex-6-ra hajazna (e-m1-style).
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- SONY A7 III Kit 3 objektívvel, vakuval, táskával
- Hollyland Vcore - wireless továbbító
- Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art objektív ( Nikon ) - Újszerű -
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia Akció!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nekem amúgy az elnyújtott, lapos markolat sem jön be. a keresőbe sem könnyű belenézni. de a g6-tal is lennének bajaim, és azért a gx7 még mindig a leginkább előremutató pana váz (meg a gm5).