- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- thesound: Segítőkészség
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
schawo
üzenetére
Tegnap is kimentem fotózni, de azt még nem volt időm feldolgozni.
De megint egy kis bénázás-sztori:
A történethez hozzátartozik, hohy négy órákat alszom egy hete, nem tudom mi van, de már nagyon kezd lemerülni a duracell. Szóval csinálok már vastagon érdekes dolgokat.
Állok a rét közepén, persze a felhők abszolút beterítettek mindent, így nem lett meg a kívánt záridő, ezért elkezdtem visszabotladozni az autó (vélt iránya) felé. Valami állat visított először szemből, majd balról, öt perc múlva meg jobbról. Mondom, mi a picsa, körülvesznek a velociraptorok? Megyek tovább, egyszer csak, a kihúzott állapotban hanyagul vállamra lökött állvány megmozdul. Na ott majdnem besz*rtam, mondom, tényleg miapicsa van már. Röptében elkaptam az állványt, hátravilágítok, semmi. Mondom magamban: tényleg aludni kéne már, hallucinálok. Fogom az állványt elől, botladozok tovább, megvan az autó, halleluja, kocsikulcs zsebből elő, állványt autónak nekitámaszt.... éééés: az állvány egyik lába nincs meg
Az esett le valahogy, a franc egye meg. Na vissza a susnyásba, állványlábat keresni
Tíz percig csak keringtem, mint gólyaf*s a levegőben, aztán a rendkívül kipihent elmém kisakkozta, hogy mi lenne, ha visszamennék az autóig és elkezdeném visszakövetni a letaposott nyomokat. Na, pár perc alatt meg is lett az állványláb 
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- Canon EOS R6 - Kevés expó - Újszerű -
- Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Canon RF 85mm f/2 Macro IS STM objektív - Újszerű -
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel ( 2500 / 4200 expoval )
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Apple Watch Series 11 46mm Jet Black BONTATLAN
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az esett le valahogy, a franc egye meg. Na vissza a susnyásba, állványlábat keresni
Tíz percig csak keringtem, mint gólyaf*s a levegőben, aztán a rendkívül kipihent elmém kisakkozta, hogy mi lenne, ha visszamennék az autóig és elkezdeném visszakövetni a letaposott nyomokat. Na, pár perc alatt meg is lett az állványláb