Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
válasz
madgie
üzenetére
Na pont a koncerteket akartam írni én is (több szempontból), de aztán inkább hagytam.
De ha megint szóba került, én pl. már régóta szemezek az RX100 csúcskompakttal (ugyan a szenzor még a csúcskompaktok között is "nagy", persze pont e miatt (főleg a hosszú oldalon) meg az obi nem túl fényerős) , mert pl. sok koncertre járok ahová még egy m43ot sem vihetek be. Az RX100 viszont simán nadrágzsebbe vágható, és ilyen képeket tud koncert-viszonyok között: [link]
Lehet erre mondani (mindenre lehet...) MLaca szavaival hogy "hervasztó" - csak épp nincs sok értelme, mert ezeket a képeket meg lehet csinálni mivel ezt a gépet beengedik, a jobbakat (merthogy persze nagyobbak) meg nem. Ez van. Egyébként sem poszternek szánom a szobám falára, hanem webes méretben, barátoknak elküldeni, stb. Szerintem teljesen korrekt.
Az egy másik kérdés hogy erre ennyi pénzt még nem áldozok - de fél-egy év múlva tuti lesz ilyenem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone Xs Max 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest