- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
MrChris
üzenetére
sok helyen írják, hogy iso100-on kevesebb a dinamika, bár nem tom, pl2 még tudja-e a 100-at, vagy már kigyomlálták belőle. g3, g5 szenzora mennyivel jobb, pl magasiso-ban? tesztképek alapján így saccra azt mondanám, olyasmi 1600-on, mint 12mp szenzor 800-on...kb eltaláltam? illetve keresőről valami tapasztalatok? valaki nem tudna mutatni g5+m.zuiko 45mm képet? nagyon bénán néz ki a párosítás?
ebay-en asszem 50 font az árkülömbség g3-g5 között, mivel tud többet ez utóbbi, a markolaton kívül? annyira jó ár-érték arányúnak tűnnek ezek a gépek, hogy komolyan kész lennék feláldozni a dizájnbeli elvárásaimot 
amúgy én imádom az e-p1 színeit, a legtöbb az obin múlik sztem, mégis, mintha minden üveggel amolyan jellegzetesen oly-s, rawból is, többen megjegyezték már...amikor canikonsony-s haverokkal lekattogtatunk fesztiválokat, rendezvényeket, az én képeimről ordít, mennyire más feldolgozatlanul is, ami sztem nem gond, a többségnek tetszik, köztük nekem is
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Építsünk ventilátormentes minigépet Intel platformon az Akasa új házával!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 640 G2 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital garanciával hibátlan működéssel
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ebay-en asszem 50 font az árkülömbség g3-g5 között, mivel tud többet ez utóbbi, a markolaton kívül? annyira jó ár-érték arányúnak tűnnek ezek a gépek, hogy komolyan kész lennék feláldozni a dizájnbeli elvárásaimot