Új hozzászólás Aktív témák

• rbalint88

veterán

No akkor én is bedobnék egy koncepciót a közösbe: nekem most 12-50, 45-150 és fix 17 van, (a 45-öst pedig használja egészséggel TayRol, nekem most csak porosodna), aztán gondolkodom, hogy a két zoomot be kellene cserélni egy superzoomra, csakhogy: 14-150-ben nincs stabi, az annyira nem jó G3-ra emiatt. Régi 14-140 nagy-nehéz, szintén nem annyira élném. Ott az új 14-140, azt megpróbálnék olcsón szerezni, legrosszabb esetben veszek másik 12-50+45-150 párost, ha nem jön be. Az új 14-140 tetszene méret és súly szempontból, csak valahogy a 12-es vége (és néha a makró) hiányozna a 12-50ből, viszont cserélgetés nélkül meglenne a túrázós felállás. aztán majd idővel, ha megint helyreáll a világbéke, jön újra egy 45/1,8, csak már fekete :P

sasának javaslom a 17/2,8-at is szerintem abszolút vállalható a képe és elég olcsón van, azt is el lehet sózni árában kb mindig -és most indexen került fel egy pm-1 vázzal, elég jó vétel annyiért, még tartaléknak is megéri megvenni szvsz.
    Illetve a 12-50 se olyan nagy a huhogás ellenére, viszont elég sokoldalú obi és ekv 24-ről indul, szóval na. :) én adnék neki egy esélyt, ha kell zoom és ha elég az 50-es vég.

.mf: majd kap katit a sörébe és akkor vérengzés se kell legyen :P

Új hozzászólás Aktív témák