- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
veterán
No akkor én is bedobnék egy koncepciót a közösbe: nekem most 12-50, 45-150 és fix 17 van, (a 45-öst pedig használja egészséggel TayRol, nekem most csak porosodna), aztán gondolkodom, hogy a két zoomot be kellene cserélni egy superzoomra, csakhogy: 14-150-ben nincs stabi, az annyira nem jó G3-ra emiatt. Régi 14-140 nagy-nehéz, szintén nem annyira élném. Ott az új 14-140, azt megpróbálnék olcsón szerezni, legrosszabb esetben veszek másik 12-50+45-150 párost, ha nem jön be. Az új 14-140 tetszene méret és súly szempontból, csak valahogy a 12-es vége (és néha a makró) hiányozna a 12-50ből, viszont cserélgetés nélkül meglenne a túrázós felállás. aztán majd idővel, ha megint helyreáll a világbéke, jön újra egy 45/1,8, csak már fekete

sasának javaslom a 17/2,8-at is szerintem abszolút vállalható a képe és elég olcsón van, azt is el lehet sózni árában kb mindig -és most indexen került fel egy pm-1 vázzal, elég jó vétel annyiért, még tartaléknak is megéri megvenni szvsz.
Illetve a 12-50 se olyan nagy a huhogás ellenére, viszont elég sokoldalú obi és ekv 24-ről indul, szóval na.
én adnék neki egy esélyt, ha kell zoom és ha elég az 50-es vég..mf: majd kap katit a sörébe és akkor vérengzés se kell legyen

Új hozzászólás Aktív témák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- BestBuy ruhás topik
- Gurulunk, WAZE?!
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Napelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vírusirtó topic
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Használt Sharkoon Skiller SGK3 német mechanikus billentyűzet / 12 hó működési garancia
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- iKing.Hu - Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

én adnék neki egy esélyt, ha kell zoom és ha elég az 50-es vég.