- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- potyautas: A teljesség igénye
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
A G3 az 1080i-vel már azért a GH1 videótudásánk a közelébe fog érni, mivel ugye ott is 60i-be tárolják a 24p-s tartalmat ( logikátlan megoldás
), viszont, ami előny a GH sorozathoz képest: "the G3 is mainly a photographic tool". Küldtem is át neked nemrég képeket ,a GH1-en is nagyon látszik, hogy főleg videózásra tervezték. Nagyon jó az a szenzor, de a hosszabb expozíciós időket nagyon nem szereti.Ma megjött a kínai akku, amit a G1-hez rendeltem, de meglepetésre megy a GH1-gyel is. Mondjuk annak idején szótá', hogy a kici kisz kínaiak már ügyesen gyártják ezt is. Azé' örültem neki.
Más: akinek kell egy megkímélt állapotú G1, szóljon

Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Star Trek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Dell Optiplex MT/SFF 7020, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 4.-7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), viszont, ami előny a GH sorozathoz képest: "the G3 is mainly a photographic tool". Küldtem is át neked nemrég képeket ,a GH1-en is nagyon látszik, hogy főleg videózásra tervezték. Nagyon jó az a szenzor, de a hosszabb expozíciós időket nagyon nem szereti.