- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Dehogynem, sőt, igazából itt semmi Fuji-s dolog nem varázsol, DR kikapcsolva, raw képek, a Fujinon is f2.8-on penge, ha szigorú akarok lenni (kóma a sarkokban). Talán a bal fénycsóvás kép "egyedi", mert ott pont az objektív furcsa nyitott rekeszes flare-jére utaztam (van kettőnyóc is belőle, az csak "pontcsillagozós").
Hogy a kérdésre is válaszoljak (mármint a kollégáéra): AF, mint olyan nem létezik ilyen fényben, mögöttem szerencsére egy szemétfeldolgozó fényei látszottak, amely lámpaoszlopain MF + belenagyítással szépen behúztam az élességet oda, ahová kell. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy ugyi van "didzsitól" DoF skála a masinán, ami élesben jól vizsgázott a végtelen iránya felől is: amit a fektetett nyócasra tekerek, az a végtelenben jó lesz. Közelebbre bazi reflektorok nélkül nem tudom, hogy élesítenék, mivel az LCD-n tényleg lóf@szt se látni

Új hozzászólás Aktív témák
- Canon PowerShot SX 410IS
- AUTOFOKUSZOS CONTAX objektívek sPRINGEr adpterrel csak SONY vázakhoz!
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 500 / 4250 / 5800 expoval )
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest