Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
hat ez az ervek nonplusultraja
miert kell neki elmeleteket gyartani? lecsereli, mert most ez jobban tetszik neki, es kesz. lehet en is csereberelgetnek, ha megtehetnem.Persze, nehezebb is lenne valamivel, de március óta elkezdtem mozogni, húsz kilót fogytam, sokat erősödtem, így az a plusz fél kiló annyira nem idegesített.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kuponkunyeráló
- Asztrofotózás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Apple iPad Air 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
miert kell neki elmeleteket gyartani? lecsereli, mert most ez jobban tetszik neki, es kesz. lehet en is csereberelgetnek, ha megtehetnem.