Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuf
tag
válasz PRO-peller #23754 üzenetére
Üdv!
Tudom hogy - túlzások nélkül - nagyszerű kis gép
És egyenlőre marad is, mert meghírdettem egy népszerű aukciós oldalon le is ütötték, de nem felelt meg a vevőnek ( ez van ). Egy kicsit elment a kedvem a gépcserétől...
Most újra meghírdettem, de szerintem úgysem lesz majd rá vevő de tartozom az ördögnek és magamnak még egy próbával.
Ha nem megy akkor sem leszek elkeseredve mert eddig is hű társam volt, sosem hagyott cserben, még akkor sem amikor azt hittem itt a világvége - a múlt év nyarán leesett, elvittem a márkaszervízbe, szétszedték, átnézték, összerakták, megnyugtattak hogy a felületi sérüléseken kívül semmi baja nem esett, és ami nagy szó egy fillért sem fogadtak el!!!, azóta több mint 7000 kép készült vele problémamentesen - és remélem ezután is az lesz :-) talán megbocsájtja a hűtlenkedésemet
csuf
Ps: és rendkívűl alacsony a fogyasztása, több mint 1100 képet 4 készítettem 4 hónap alatt egy pár lítiumos Energizer elemmel - tartalékként vettem, ha feladják az AA akkuk akkor is legyen valami kéznél, még most is az van benne, a vaku is gyorsabban tölt újra vele kíváncsi vagyok meddig bírja :-)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest