Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ensign75
csendes tag
Sziasztok
Bocs, ha valahol a több ezer hozzászólásban benne van a válasz, de mivel két kifutó modell között vacillálok sürgős lenne ha pár hozzáértő válaszolna a kérdésemre.
Szóval a két gép a Canon PowerShot SX 20 IS, és a Panasonic Lumix DMC FZ-38 amik közül választanék.
Családi fotózásra, kirándulásokra, tájképek készítésére, makrózásra használnám amatőr szinten. A videó funkció nem lényeges számomra.
Esetleg más javaslatot is elfogadok. Kösz előre is! -
CoolBoy323
nagyúr
sziasztok!
tudtok nekem javasolni egy kompakt is gépet? eszméletlen analfabéta vagyok fényképezők terén!!
olyat keresek, ami elég olcsó, de ár/érték arányban nagyon jó
(tetszik a sony HX1, de árban több, mint sok )nem vagyok egy nagy fotós, semmi extra nem kell, csak hogy szép képet csináljon! (kirándulásokon, itt-ott fotózni egy keveset...)
esetleg HD videókat is tudjon rögzíteni!köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Himym
senior tag
Sziasztok.
Kb. ugyan azok a dolgok érdekelnének mint CoolBoy323 kollégát csak a a keretem rá 54K. Eddig bármit amit csak tud egy fényképező jöhet.
[ Szerkesztve ]
-
Hooper
őstag
Sziasztok!
Egy jó barátom kérte segítségem, hogy ajánljak neki gépet 30-40 között. Hozzátok fordulnék, mert én igazán a dslr-ekben tudnék max tanácsot adni neki
Képminőség és video terén az előbbi talán a fontosabb, SD kártyás megoldás előny lehet, és jó lenne ha az aksija jól bírná.
Köszönöm előre is!
-
rumos14
nagyúr
ha ilyen gépet veszel, legalább annyira veszel videókamerát, mint fényképezőgépet. ha nem kell full hd felbontás és dönthető kijelző, az FZ45 jobb képet készít.
képminőségre sztem nem lesz különbség az általad kinézett két gép között, bár még nem láttam P500 tesztet. most ez a gép a rekorder zoom átfogásban. egy komoly hibája van sztem: videó közben nincs optikai képstabi, csak elektronikus. nagyobb zoom állásban ez igencsak meglátszik. -
A_ScHuLcZ
addikt
válasz picur220 #24058 üzenetére
FZ38 nekem is tetszik, de 60+-t nekem nem ér egy fényképezőgép, főleg hogy teljesen amatőr vagyok hozzá, ezért választottam inkább egy Fuji S1600-at 30-ért. Persze ha hasonló áron lenne, akkor FZ38 egyértelműen, de így, hogy 2x annyiba kerül nekem nem ér annyit.
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
Jers
csendes tag
Hello!
Az én kérdésem, hogy mi a véleményetek úgy általában a Samsung fényképezőgépek minőségéről. Számít valamit, ha a minőséget és az élettartamot (tartósságot) tekintem, hogy fém vagy műanyag borítású a gép?
Mik a tapasztalatok az érintőképernyős LDC kijelzőkkel kapcsolatban, illetve, rosszabbul járok, hogy ha a gép saját aksis, mintha újratölthető elemes lenne?A kiválasztottjaim a kompakt, kétféle stabilizátoros, 30 ezres árkategóriában
Samsung PL150 vagy P200
illetve
Samsung ST5000 (főleg ez nyerte el a tetszésemet-tetszik hogy full HD videót készít)
Mik a tapasztalatok vélemények ezekről a gépekről? Mennyire választok jól ha ezek közül veszem valamelyiket?Köszönöm a válaszokat előre is!
Kata
ezazamaz
-
Minty
csendes tag
Pana ZX1 37500-ért van a teszkóban (Szeged, rókusiban vettem ma), ez már a -20%-os akciós ár.
-
andrás47
senior tag
Van itt valaki aki már vásárolt Pana ZX1-hez utángyártott aksit?
Ha igen írd meg hogy milyen típus pontosan hol vehető meg,és mennyi az ára,meg vagy-e elégedve vele?
Az eredeti aksiMW-BCG10E -
-
JoeYi
őstag
megvettem a Canon sx210 -et. Kár volt ennyit hezitálnom, ez egy jó gép. Azoknak, akik aggódnak a felcsapódó vaku miatt: a vaku nem csapódik fel ha rajta az ujjunk.
Ha kérdés lenne keressetek nyugodtan
-
zedar
csendes tag
sziasztok
gépet szeretnék venni, de egyáltalán nem értek hozzá, igy az igényeimet is nehezen írom le.
ár: kb 60.000ig
mire: főleg a kisfiamat fényképezném vele, akinek még hiába mondom, hogy állj, ne mozogj, ill utazáskor, nyaraláskor.
kicsi legyen, hogy lehetőleg mindig magamnál tudjam tartani, de ne annyira kicsi, hogy a minőség rovására menjen.
egyszerűen lehessen használni, mert nem vagyok egy guru.
A4 képeket ritkán nyomtatok, 1-2 alkalom kivételével.
szép képeket csináljon mert örök emlékeknek szánomkb ennyi
köszi -
GIJoe
addikt
Üdv! Szüleimnek keresek olcsó, belső aksis kompakt gépet max 20.000 Ft érték körül,
Őt néztem ki elsőre: Casio EXILIM Card EX-Z16
Köszönöm a tippeket előre is!GIJoe
-
atika88
senior tag
Sztetek melyik éri meg jobban?
Nikon Coolpix S8100 v. Panasonic DMC-FZ38 ? Tudom, hogy nem egy kategória: de vmiért mind a kettő bejön és a tesztek is sorra jókat mondanak róluk!Nem tudok dönteni :S
Köszi! -
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Hali!
Tudnátok ajánlani kompakt gépet 30 körül, amivel jó minőségű közeli képeket lehet lőni (pl. különböző anyagfelületekről készült képek ne legyenek zajosak, elmosottak)?
Eddig szimpatikusnak tűnik a Nikon Coolpix S4000, ill. a Canon Ixus 105 IS. Valami más esetleg?Thx!
<< Heimdal >>
-
maláj
addikt
üdv
javasolnátok 1 gépet 20k árig öcsémnek (nemtudom van -e bestbuy )totál kezdő, nem érdeklik az AF és tsai dolgok, szép képeket szeretne lőni amit a pc-n fog majd nézegetni
szerintem az autó funkción kívül nem fog mást használni - max este a vakut ha sötét képeket fog lőni és rájönvagy
odaadnám neki az én Canon PowerShot A70-emet (vajon mennyit érhet) és akkor én vennék 1 gépet olyan 30-50k környékén (+/- 10k)
-
vig03
csendes tag
BOCSI van egy szinte uj panasonic TZ 6-s elado az összes tartozékával
egy éves 30ért adom ÜDV -
babazs
tag
Sziasztok!
Olyan 35.000-45.000F Ft körül szeretnék venni digitális fényképezőgépet, ami jó minőségű képeket csinál és hd videót is tudjon felvenni.
Megköszönném, ha ajánlanátok 1-2-őt amit most érdemes venni!
Köszi még egyszer!!!
-
qfm
őstag
Sziasztok!
Milyen kompakt fényképezőt érdemes venni 20eft-ig, újonnan?
Ami kell:
- kompakt legyen
- 20000ft alatt legyen az ára
- használható képeket készítsen (nem várok tőle csodát, de azért próbálja meg a legjobbat kihozni a helyzetből)
- legalább 640*480-as videó felvétel (nem diavetítés szerűen, és nem kockákból összerakott kép formájában)
- optikai zoomAmi nem kell:
- millió megapixel
- sok beállítási lehetőség (olyan ember fogja használni aki nem fog ilyenekkel sokat bajlódni)Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
válasz picur220 #24077 üzenetére
Köszi, valóban szép képeket csinál a kategória társakhoz képest. Egyedül egy másik fényképezőnél látott videó felvétel miatt fáj a szívem, de ott a képek élettelenebbek. Kár hogy valamit valamiért, de várható volt ennyi pénzért
(#24078) maláj
Ahogy látom a képminőséget emelted ki, én most sok gépet végig néztem, de ez az ajánlott gép tűnt a legszebb képet készítőnek 20000 alatt.
[ Szerkesztve ]
-
N_A_S
veterán
Használt fényképezőt keresek 20.000 Ft-ig.
Fujifilm FinePix S5800 szerintetek jó választás, vagy inkább Panasonic gépeket nézzem?
https://tinyurl.com/phnas
-
JaMart
csendes tag
Sziasztok!
A Nikon L23-assal kapcsolaban van valakinek tapasztalata? Jó ez a gép vagy kaphatok ebben az árkategóriában jobban is?
Előre is köszi a segítséget! -
CoolBoy323
nagyúr
válasz CoolBoy323 #24053 üzenetére
ERRE vki lécci?!
-
csakb
őstag
válasz CoolBoy323 #24087 üzenetére
Szia!
Azért megírhatnád, hogy maximum mennyit szánnál rá.
Ár/értékre talán még mindig a Pana FZ38 az egyik legjobb.Kicsit lapozz vissza, és nézz utána a másoknak ajánlott típusoknak. Nincs sok, ugyanaz a 3-4 gép tér vissza 2-3 hsz-enként, és tipikusan szinte mindenki ugyanazt szeretné. Szép képek, esetleg HD videó. És minél olcsóbb legyen.
-
Sotho
őstag
Sziasztok!
50-64k huf lenne fényképezőgépre, de fogalmam sincs mit és hol érdemes venni, ebben kérném a segítségeteket.
-
CoolBoy323
nagyúr
köszi a segítséget, de 80k-t nem adnék érte vagyis nincs rá annyim
az a 20k-s gépezet, amit itt lejjebb ajánlottatok, az tetszetős képet csinál, de videóbangyenge...
esetleg van olyan, amelyik (esetleg még szebb képet) és jobb videót tud?összeget azért nem írtam, mert nemt udom milyen ársávban mozognak a normális készülékek!
-
GFM
csendes tag
KÉRDÉS
Sziasztok!
Szerintem egy sokak által is itt a forumban feltett kérdéssel fordulok hozzátok!:
Melyik gép lenne a jobb? (Panasonic Lumix FZ-45 vs. Fujifilm Finepix HS10)
Én már rengeteg gépet megnéztem és ezt a kettőt szúrtam ki magamnak, hogy ezek közül lesz valamelyik?! Ár szerint a Pana 5e forinttal olcsóbb mint a Fuji!
Én a géppel ált. természetfotóznák, de szeretném portréra is használni és a HD videó is fontos volt!
Tehát a kérdés adott: MELYIKET? (tapasztal esetleg?!)A válaszokat előre is köszi!
-
csakb
őstag
válasz CoolBoy323 #24090 üzenetére
Ha 80-ért akarnak rádsózni valahol egy FZ38-at, akkor fuss messzire, mert át akarnak vágni.
A kompakt kategóriában szebb képet csak a nagyobb szenzorú csúcskompaktoktól várhatsz. Canon S95, G11/12, Pana LX3/LX5, Samu EX1, Oly XZ-1 stb. Ezek jóval a büdzsé fölé esnek, úgy látom.
30 k környékén kezdődnek a (jelenlegi felhozatalban) elfogadható képű gépek, amik HD videót is tudnak. Nézz utána mondjuk a Nikon S5100-nak (nem tudom, hogy van-e utódja).
Az árakat inkább itt nézd, ne a teszkós újságban. Mondjuk ez utóbbit is nézegetheted, hátha látsz Pana ZX1-et ákcióban.
-
GFM
csendes tag
KÉRDÉS
Sziasztok!Szerintem egy sokak által is itt a forumban feltett kérdéssel fordulok hozzátok!:
Melyik gép lenne a jobb? (Panasonic Lumix FZ-45 vs. Fujifilm Finepix HS10)
Én már rengeteg gépet megnéztem és ezt a kettőt szúrtam ki magamnak, hogy ezek közül lesz valamelyik?! Ár szerint a Pana 5e forinttal olcsóbb mint a Fuji!
Én a géppel ált. természetfotóznák, de szeretném portréra is használni és a HD videó is fontos volt!
Tehát a kérdés adott: MELYIKET? (tapasztalat esetleg?!)
A hétvégére tervezem a vételt!A válaszokat előre is köszi!
-
picur220
veterán
20k környékén?!?!?! Esélytelen... de lehet, hogy a többiek többet tudnak...
Sotho: Ha belefér, akkor FZ38 nagyon jó vétel, de az 68-nál kezdődik, te meg 64-ig írtad. Amik jók, azok a Samsung WB650, a Canon SX130 IS, a Canon SX210, és a Nikon S8000. De ha belefér, akkor mindenképp az FZ38 legyen!
JaMart: Egyik sem, hanem inkább Canon A490. De az S3000-es Nikon sem rossz...
[ Szerkesztve ]
-
zedar
csendes tag
valaki a 24067-re ??????
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest