Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
mm00
aktív tag
Valaki a csoportból vezetett már új 190+ lóerős Mazda 6-ost automata váltóval az elmúlt néhány évben? Kíváncsi lennék milyen volt a váltója érzetre. Esetleg, ha vezettél VW konszernes DSG váltós autót is, azzal összehasonlítva milyen?
-
tobias40
veterán
Értem,nekem jól működik a navi csak kicsit zavar hogy nem magyar nyelvű a menü és másképpen kell beállítani mint az Igo-t,de azért használom alkalmanként.
Frissítést kerestem hozzá és az ebay-en találtam 13-18000 ft-ért csak az zavar hogy ott 2016-17-es frissítést írnak és az enyémet még 2018-ban is lefrissítették a szervízben az előző tulajnak.
Tehát nem frissítettek azóta(nem gondolnám)vagy másképpen van a dátumozása ezeknek a "gyári" sd kártyáknak a Tom-Tom-nál. -
NY_A
őstag
válasz
tobias40 #3496 üzenetére
A Banner akkuk jó minőségük, ezért is választottam ezt. Van már vele tapasztalatom. Meg ehhez jutottam hozzá kedvezménnyel.
Fontos, hogy mindenképp AGM akkut vegyél. A hagyományos ólom-savas akksi hamar tönkre fog menni benne.
A gyári navit azon kívül, hogy megnéztem működik-e még nem használtam. Volt néhány autómban, egyikben sem működött anomália nélkül. Telefonról szoktam navigálni ha szükséges. Számomra egyszerűbb, és az biztosan naprakész. -
NY_A
őstag
válasz
SzaboZE #3494 üzenetére
Én a bikát szoktam rátenni a sarura addig amíg cserélek, de nem mindig van erre opció. Általában a rádiókód szokott a legnagyobb veszteség lenni ha az épp nincs meg, de itt ez szerencsére nem áll fent.
tobias40
Ha jól rémlik Neked ugyan olyan van mint nekem, majdnem egy napon is vettük, és még a színük is egyforma.
-
tobias40
veterán
Köszönöm mindenkinek az info-kat!
Az enyém 6. éves tehát hamarosan cserés lesz ezek szerint,milyet vegyek bele ami nem xarik be 3 év alatt?
Igaz még nem jelzett semmi olyat amit ti írtatok de a cellazárlatra valóban nincs biztosítás...
Simán kicserélhetem én is,csere közben nem "felejt,nullázódik" a memória és nem fog visítani a riasztó ha kiveszem az akkumulátort?(gondolom nem de megkérdem)
Rádió és a fejegység többi elemei is megtartják a memóriában az adatokat,beállításokat? -
NY_A
őstag
válasz
Moleman #3487 üzenetére
A ledes világítás ellenállása nem szívja le az akksit.
Pár hét állás miatt bármelyik akksi képes lemerülni, a gyári riasztó simán lemeríti.
tobias40
Sok autó jelzi, ha merül benne az akku. Van amelyik nyitáskor többet villant az irányjelzőn, van amelyik spontán néhány dudálással jelzi, van amelyik a műszerfalon kiírja. Ha cellazárlatos az akku akkor az kivédhetelen, azt nem tudja időben jelezni az autó. Én többször jártam így. Egyik pillanatról a másikra ment tönkre az akku. Úgy tudod kivédeni, ha nem várod meg a végét. 4-5 évnél nem igazán szoktak többet bírni. Ha 5 évesen kicserélsz egy működő akkut akkor azért kihasználtad már rendesen, és kivéded az esetleges hibájából fakadó kellemetlenségeket. Szerintem.
Én amikor vásárolok egy "új" autót akkor ha nem volt igazoltan 1-2 éven belül akku csere benne akkor mindig újat teszek bele nem érdekel, hogy az éppen működik-e vagy sem. Rohadtam én már meg autópálya pihenőjében cellazárlatos akku miatt. Nem volt kellemes élmény a családdal felcuccolva.mm00
A start-stop rendszer csak a megfelelő körülmények mellett lép üzembe. Ha elég meleg a motor, nincs túl sok működő extra fogyasztó, és van elég feszültség az akkuban. Simán lehet, hogy már egy olyan stádiumban volt az akku amivel még használható volt az autó, de a start-stop rendszernek már kevés volt.
Márkakereskedésben vásárolt alkatrész mindig drágább lesz. Mások a beszállítási láncok, a raktárkészlet, az árrések. Elvileg a gyári jelzéssel ellátott akkuk tartósabbak is mint a többi, legalábbis régebben ez a hír terjedt. Az autógyárak más tűréssel dolgoznak, így a hozzájuk érkezű alkatrészek is más minőségűek. -
UberMutant
őstag
válasz
tobias40 #3484 üzenetére
jelez, sárga háromszögben felkiáltójel, és legalább 2 hibaüzenet az infotainmentben, az egyik, hogy nem megy a start stop a másik meg, hogy töltési gond van (vagy ilyesmi).
nekem is most halt meg az 5,5 éves gyári akksim. de a fentieket látva nem vártam meg , amíg teljesen feladja, ment a csere másnap. -
Moleman
addikt
válasz
SzaboZE #3486 üzenetére
Nagyon furán tudnak reagálni a kínai ledekre az autók, az előző kocsimban a ledes helyzetjelző/féklámpa rakta vészüzembe a motorvezérlőt minden figyelmeztetés nélkül.
Canbus híján a helyzetjelző ellenállását figyelte, és ha nem talált megfelelő ellenállást (=kiégett mindkét oldalon), vészüzem, 80 lett a végsebesség, és addig is alig gyorsult. Egy nagyobb ellenállás párhuzamos bekötése elmulasztotta a problémát.
Szerintem ebben az indexben valami extra ellenállás lehetett, amitől nem hiperventillált indexelés közben, cserébe pár hét állás alatt leszívta az akksit.
-
Moleman
addikt
válasz
tobias40 #3482 üzenetére
Nekem volt villogó sárga felkiáltójel és i-stop ikon hűvösebb időben, hogy nem hajlandó működni, mert már nem elég fickós az akksi. De ezután még évekig használható volt az autó startstop nélkül, mire ténylegesen elfáradt és már nem indult.
Azt sem kizárt, hogy az akkor beszerelt hulladék kínai ledes indexégő szívta le végleg. -
tobias40
veterán
Értem,köszi én is így gondoltam hogy jeleznie kellene...
Nem használok start stop-ot mert nem szeretem(és sztem a motornak sem tesz jót)és minden alkalommal kikapcsolom,tehát innen nem veszem észre..
Nekem érzetre kicsit lassan teker amikor indítok de az előző gazda azt mondta régebben is így volt tehát egyelőre kivárok. -
mm00
aktív tag
válasz
tobias40 #3482 üzenetére
Mazdánál azt mondták jelezné az autó, kivéve ha cella hiba. Nálunk nem jelzett semmit. Csütörtökön elvittük a Mazdához műszakiztatni, hazahoztuk a kocsit, hétfőn használtuk volna először, de meg se mukkant, már az ajtók se nyíltak. Szóval elvileg cellahiba... gyári akksi volt, kb 5 éves, 80e km.
Így utólag az tűnt fel, hogy az utóbbi 2 hónapban nem rémlik, hogy a start-stop leállítgatta volna a kocsit, most meg tök sűrűn leállítja.
Ami szerintem gáz volt a Mazdánál, hogy csak 2 munkanap alatt tudtak akksit szerezni. Pedig én azt gondolnám, hogy tartanak raktáron is, mert fogyócikk.
-
mm00
aktív tag
válasz
aleister #3477 üzenetére
Nem, mert már nagyon kellett az akksi. Nem gondolom, hogy a márkaszervíz hibája. Szerintem a jelenlegi környezetben csak ilyen van.
Természetesen adtak arról is információt, hogy nincs rá garancia mivel nem ők szerelik be
De amúgy minden frankó az akksival, megy vele rendesen a kocsi.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
tobias40 #3473 üzenetére
Más pár dolog benne, müszerfal rögzítési pont is, maga a panel is másabb.
Létezik amcsiba droidos fejegység, én azokat néztem, de soknál buksz középső joystickot, vagy a tolatókamaerába nincs vonal rajzolás, mivel a kormány jeladót nem kezeli, nem beszélve arról hogy amiket állítasz a középsőn nem látod:
A fényerő szabályzást az egységeset,
automata ablaktörlőt
automata lezárást
hazakisérő fényt. (legalábbis nálam ezek ugranának, revolution felszereltség)
Illetve még a nappali meg esti müszerfal.(bár ez úgyis mindegy ha cserélve van) -
tobias40
veterán
-
mm00
aktív tag
válasz
aleister #3459 üzenetére
Köszi a választ!
Kézikönyv 65Ah meg 55Ah-t javasolt és 65Ah volt a kocsiba. Bárdinál csak Exide 60Ah-t tudtunk volna venni, direkt nem vettük meg, hogy legyen 65Ah-s benne. Asszony rendelt a márkaszervízben egyet, na és milyen akksi jött? Exide 60Ah-s Mazda matricával 1.5- szeres áron és azt mondták, hogy amúgy 80e lenne, de elhozhatjuk 55-ért.
(Bárdiba 40 a normál ára)
-
tobias40
veterán
válasz
UberMutant #3469 üzenetére
Állítólag 2015 6. havi Mazda6-on megy.
A fejegység miatt gondolod,mert nem az a fajta amin ár Igo alapú a navi? -
tobias40
veterán
válasz
UberMutant #3467 üzenetére
Nekem 2014-es Mazda6 van még a "régi" fejegységgel amiben a TOM-TOM navi megy.
Hol látom az fw verziót? -
tobias40
veterán
válasz
UberMutant #3465 üzenetére
És milyen fejegységgel,mikori Mazda6,milyen programok futnak így?
Lehetne tapasztalat kicsit bővebben? -
tobias40
veterán
Erről a programról van valakinek tapasztalata?
Melyik autóban hogyan működik? -
tobias40
veterán
Az miért van gyári fejegységnél hogy ha én indítok hívást a telefon könyvből ,akkor elhalkul a rádió a kapcsolat létre jön de én nem hallok semmit engem sem hallanak?
A hívott félnél kicsengett a hívás de nem hall semmit.Ha a telefonról indítom a hívást akkor minden rendben.
És nem is tudom megszakítani a kapcsolatot,végig azt írja hogy "calling" de semmi,a számláló sem indul el!
2014-es 6-os Mazda még a régebbi fejegység amiben a TOM-TOM navigáció van.
-
aleister
veterán
Szerintetek a gen 3-as 6-oknál a fékbetétet mi löki vissza nyugalmi helyzetbe?
A korábbi autóimnál volt a két betét között fent és lent 1-1 hajlított acéldrót, ami kvázi rugóként funkcionált (úgy, mint a korábbi Mazda 6-nál). Ha nem nyomta össze a munkahenger a betéteket, akkor ezek szétnyomták őket.
Na most a 2017-es GL 6-nál nincs semmi köztük (lásd itt). Az FB csoportban azt írta valaki, hogy a tárcsa kinyomja, de ez olyan fura.
Azért kérdem, mert nekem frankón van alaphangja a féknek, de a tárcsa és a betét sem cserés még.
(#3458) mm00
Igen, meg a kézikönyvben is bent van a műszaki adatok alatt. -
mm00
aktív tag
Sziasztok!
Úgy tűnik 2016-os Mazda 3-asunkba megadta magát az akksi. Keyless nyitás nem működik és a kocsiba se megy semmi.Valaki esetleg tudja mekkora lehet? Feliratokon nem szerepel. 2.0 benzines Revolution felszereltség [kép]
Simán cserélhető vagy van valami speciális teendő?
-
NY_A
őstag
válasz
ADAM1337 #3455 üzenetére
Köszönöm. A Tiéd is gyönyörű abban a színben.
Igen, start-stoppos. De nem használom a turbó miatt, meg hát a kettőstömegű sem szereti a leállítás és beindításkor keletkező ütésszerű hatások miatt. Bár ezekben egész tartós a lendkerék mert a motor nagyon finom járású az alacsony kompresszió miatt és kevésbé terheli. -
NY_A
őstag
válasz
aleister #3450 üzenetére
Azt most így nem is tudom. Sajnos már az enyémen sem gyári, így arról sem tudom megnézni. Ha legközelebb kerül hozzánk egy meglesem, bár sokszor nincs is feltűntetve rajta csak az autó márkája de, hogy ki gyártotta le az nem.
ADAM1337
150 lovas 2.2-es dízel. Ebbe 0-30 vagy 5-30 kell.
-
#TOTTI
őstag
Vegül pár hete rászántam magam CX-30 rendelésre, CX-3 beszámításra pedig az újkori ára körüli vételi ajánlatot kaptam. Kedvezmény is kaptam a várnál többet. Elég jól jött ki a helyzet, remélem az átadás után is ezt nyilatkozhatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest