Hirdetés
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
Csatlakoztam én is a klubhoz, kb másfél hete.
2liter benzin, revolution felszereltség (Jelenleg 117e km van benne):Most fog jönni a 120e km-es szerviz kiváncsi leszek kérek előre ajánlatot rá, nagyságrendileg mennyivel túloz a márkaszerviz. (A digitális szervizkönyv miatt szeretném odavinni, eladásnál majd értéknövelő tényező lesz.)
-
ADAM1337
nagyúr
válasz rasotamas #3211 üzenetére
Köszönöm mindenkinek, remélem sok örömöm lesz benne.
Egyelőre nagyon tetszik csak sport rugó van benne és lehet kicsit sok bele, de meg van a gyári rugójai is, lehet vissza rakatom őket.Közbe családba is elkezdtem nézni egyet, sok ismerösnek bejött a japán vonal.
[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz UberMutant #3235 üzenetére
Nekem most lesz a 120ezres.
De utána majd megmondom ahogy meglesz, meg valszeg visszakerül a gyári rugó az autóba.
Ez az Eibach sport rugó nekem megöli a komfortot 19-es felnivel, illetve torony csapágyakat is, már van hangjuk azt is nagyszervizzel együtt cseréltetem. -
ADAM1337
nagyúr
válasz UberMutant #3237 üzenetére
Nekem forgalmi elég volt.
p20 pro-n használom 9-es droiddal.[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
-
ADAM1337
nagyúr
válasz aleister #3326 üzenetére
Kövi hó elején lesz aktuális a 120e nagy szervizem, a 6gj-n.
Plusz költség egyelőre egy első torony csapágy, ami a sport rugó miatt nyekereg egy csöppet.
Kértem árajánlatot kiváncsi vagyok mekkora tétel lesz, elsőre 160k körül várom(ez volt a becsült) + a csapágy.
Minden igaz ebbe:
Olaj csere, gyertya csere, szürők(olaj, benzin, utastér pollen), fékolaj csere, lesz benne, 1 év MES, kaszni átvizsgálás. -
ADAM1337
nagyúr
Nah megvolt a 6gj 120e kötelező szervize is. (kivétel gyertya és szíjjak) 114ezerre jött ki, ahogy előzetes árajánlatba kaptam, márka szervízbe. Mazda Óbuda, korrektek köszönöm az ajánlásokat.
A digitális szervízkönyvbe már be is került amit elvégeztek.(olajcsere, pollen/lég/olaj szűrő, 6év 120e, + assistant, kaszni vizsgálat)Fékek viszont elég ramatyok, a 6gj-nek mi a gyári márkája van amire figyelni kell ha megrendelem az alkatrészt ? (Illetve ebbe van bármi digit kopás szenzor a betétnél előkészítés vagy bármi egyéb.)
Kaptam egy combos árajánlatot az alábbira(vezérlés + első fékbetét 10%, hátsó 20%):
első betét: 54k
hátsó betét: 36k
hátsó tárcsa: 73k
gyertyák: 55k
szíjjak: 13k
fagyálló: maradék
szerelés 90kElső blikkre ebc sport yellow betéteket lestem azok megállnak párban 24k-ból, de kb minden majdnem a fele így rákeresgélve.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz lemmy71 #3387 üzenetére
Igen, a többi benne volt a 114-be, nem plusz megtévesztően írtam.
Fékekből nézegettem lehet egy ilyen utcai sport ebc yellow szettet kipróbálok + black dash tárcsákat hozzá.
Vicc, hogy ez a szett olcsóbb mint amit feljebb leírtak, közben meg azért jóval tovább fogja bírni.[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz #30610944 #3397 üzenetére
Olvastam én 2018-as cx5-ről ami 8hónap után rohadt, nagyon darab és szállítmány függő.
Érdemes átvizsgáltatni megemelni, elvileg már 2012 után nem jellemző, de ha félsz egy alvázvédelmet csináltass. (Én is félve vettem a 14-es 6osomat, és kapni is fog nyáron alvázvédelmet)[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz #30610944 #3420 üzenetére
A kipufogó nem főelem, a garancia résznél mindenhol főelemet említenek.
Úgy tudsz viszonyítani hogy olyan mint a féktárcsa+betét, elkopik gar idő alatt azt is neked kell cserélned javítanod, nem a garancia része, kivétel ha vettél szervizcsomagot. (btw mazdánál én nem láttam ilyet, bmw-nél mercinél van tudom.) -
ADAM1337
nagyúr
Nah februárba meg volt a 120e szerviz + assistant stb.
Most a maradékot bepótoltam, igaz az első tárcsát berendeltem de ebbe még van 5k (éves 15k-t megyek), így max addig tartalékba elraktam.
Alkatrészek 120k(e/h tárcsák e/h betét, szíjjak, gyertyák, toronycsapágyak elől pár, fékolaj,) szerelés: 30k
TRW szettre szavaztam végül, azt meg a ferodo-t ajánlották gyárilag. (2014 6-os)(#3438) rasotamas: Én is megemeltettem meglesni az alját és szinte minimális 1-2 lengőn van felületi, illetve pár kopó alkatrészen, máshol nincs.
[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz tobias40 #3473 üzenetére
Más pár dolog benne, müszerfal rögzítési pont is, maga a panel is másabb.
Létezik amcsiba droidos fejegység, én azokat néztem, de soknál buksz középső joystickot, vagy a tolatókamaerába nincs vonal rajzolás, mivel a kormány jeladót nem kezeli, nem beszélve arról hogy amiket állítasz a középsőn nem látod:
A fényerő szabályzást az egységeset,
automata ablaktörlőt
automata lezárást
hazakisérő fényt. (legalábbis nálam ezek ugranának, revolution felszereltség)
Illetve még a nappali meg esti müszerfal.(bár ez úgyis mindegy ha cserélve van)[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
6GJ-nél a fejegységről akarom bt-n keresztül zenét lejátszani, néha egyből megy néha meg download phone data-val szivat több percen keresztül.
Valaki tud megoldást mi lehet rá ? (usb-n egyből megy a zene, meg fm-en is, telefonkönyv meg már át van rá szinkronizálva) -
ADAM1337
nagyúr
Érdekes felszereltség ez.
istop van rvm van, navi is, de egy elektromos ülés nincs, de ülés fütés van benne.
Kicsit drágállom, én a 120e futott 6gj-met vettem januárba kicsit olcsóbban, ami revolution felszereltség.(2014/7)
Ezen felül bőr ülések + elektromos ülés elől.[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
Ez most komoly ?
Amúgy tényleg siker, nekem a héten volt müszakim, végül még mindig a -3cm-es ültetés maradt bent, egyszerűen mindenki meggyözött róla hogy jó stabil ezzel az autó.
Január óta mióta meg van az alábbiakat csináltam vele:
Olajcsere+vezérlés+assistant.
Körbe fék (itt túl rendeltem magam még van 1 szett első tárcsám,trw)
Toronycsapágyakat cseréltettem elől.
+vettem ugyanilyen style-ba 17es felniket, arra kell majd télit lőni nemsokára.[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
Van valami új hír a 6 hengeres motorokról, hogy milyen konstrukció lesz ?
Lassan 1 éve van meg a 6gj és annyira unalmas vele az élet gondoltam nézelödök. -
ADAM1337
nagyúr
válasz #21346560 #3990 üzenetére
Ha teheted a 165le-set keress, szerintem is kicsit drága az adott típus.
Nálam lassan 1 éve van egy revolution felszereltségű 2014-es, nekem eddig semmi bajom nem volt vele, most már kéne hogy erősebb legyen, de ha nem száguldozol kb mindenre elég.Bár a gépemet nehezen tudtam múltkor berakni a csomagtérrel én nem vagyok kibékülve.
És ez egy gépház felette a monitor dobozom.[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz phanzetomox #4071 üzenetére
Évi 10-15k alatt nem éri meg főleg első autónak 4misit költeni ez az én véleményem.
Ennyire tényleg egy car sharing ha csak bp-n mész, vagy ahol elérhető.
Én tavaly óta mentem 7ezret ez is már erősen luxus kategória, így a téli gumi mióta fent van mentem 700km-t.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest