Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
tobias40 #3482 üzenetére
Nekem volt villogó sárga felkiáltójel és i-stop ikon hűvösebb időben, hogy nem hajlandó működni, mert már nem elég fickós az akksi. De ezután még évekig használható volt az autó startstop nélkül, mire ténylegesen elfáradt és már nem indult.
Azt sem kizárt, hogy az akkor beszerelt hulladék kínai ledes indexégő szívta le végleg. -
mm00
aktív tag
válasz
tobias40 #3482 üzenetére
Mazdánál azt mondták jelezné az autó, kivéve ha cella hiba. Nálunk nem jelzett semmit. Csütörtökön elvittük a Mazdához műszakiztatni, hazahoztuk a kocsit, hétfőn használtuk volna először, de meg se mukkant, már az ajtók se nyíltak. Szóval elvileg cellahiba... gyári akksi volt, kb 5 éves, 80e km.
Így utólag az tűnt fel, hogy az utóbbi 2 hónapban nem rémlik, hogy a start-stop leállítgatta volna a kocsit, most meg tök sűrűn leállítja.
Ami szerintem gáz volt a Mazdánál, hogy csak 2 munkanap alatt tudtak akksit szerezni. Pedig én azt gondolnám, hogy tartanak raktáron is, mert fogyócikk.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Eredeti játékok OFF topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Star Trek
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest