- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mindent a StreamSharkról!
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Érdekes történések a hardveraprón...1.
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chuzzlee803
aktív tag
Úgy néz ki, az Államokban a TikTok betiltása (egyelőre) vitte magával a Snapet is, mivel a ByteDance a Nuverse leányvállalata. Csak itt nem szólt róla senki előre.
Nem tudom, hogy mi a rosszabb: ha tényleg fogalmuk sem volt, hogy ez lesz, vagy ha tudták/gyanították, csak "nem akartak pánikot kelteni". -
Chuzzlee803
aktív tag
Köszi, hogy szóltál, majdnem lecsúsztam róla!
Mindenképp érdekes, a szokásos 0.71-0.8 token-arany "árfolyamhoz" képest, ez 1.71.
Szeretném azt gondolni, hogy ez a januárra ígért "javított" card acquisition tervek része, esetleg tesztelik a közösség reakcióját, de mégiscsak az SD-ről beszélünk, bug lehet leginkább.
Más: Victoria vélemények? Végre önálló dolog lehet egy S.H.I.E.L.D deck, nem csak púp Loki/Arishem hátán? Túl ambíciózus vagyok? -
Chuzzlee803
aktív tag
Mai OTA:
Arishem: Shuffle 12 new cards into your deck. On turn 3, get +1 Max Energy
Typhoid Mary 4/10 -1 > 4/10-2
Alioth 6/10 > 6/9
Enchantress 4/5 > 4/6
Black Widow 3/4 > 3/3
Frigga 3/3 > 3/4
Shuri 4/1 > 4/3
Lockjaw 4/4 > 4/5
Stormbreaker 0/1 > 0/3
Cerebro 3/0 > 2/0
Elsa 3/3 > 3/4 -
Chuzzlee803
aktív tag
Hajrá srácok, én Tyrion megszerzése után nem játszottam többet. Tényleg nem egy őrületes lap, egy fél Jane a Thor-BRB vonalon, vagy egy extra kavics Thanosban, de ezeknek elmegy.
Tetszett volna az elképzelés, hogy megszerzem mindet, és a 9+3 jutalom arany kerettel valami kedvenc decket nagyon kidekorálok, de inkább ragaszkodom a megmaradt hajszálaimhoz.
Ha urambocsá' ezt a 22M-et el akarnám adományozni, melyik asztalnál érdemes most? -
Chuzzlee803
aktív tag
Wow, ez tényleg kritikán aluli. Tényleg csak a playrate szerinti utolsó néhány lap, és egy pár staple, amik a koruk ellenére még valamiért mindig olyan magasan vannak.
Azóta Discordon már jött egy kiegészítés, hogy "ez most csak a kicsi drop", és "2025. első negyedévében lesz egy nagyobb", és hogy örüljünk, mert ez gyorsabb lesz a szokásos drop gyakorisághoz képest.
Dinerrel gyorsan végeztem, Arishem még mindig marha problémás, tulajdonképp mindig az elérhető legnagyobb asztalnál 1-2 all-int elhoztam, és meg is lett Eitri (más kérdés, hogy az "all-in elhozása" kivétel nélkül a random kapott Enchantress, Valkyrie, 2. Blob stb. miatt valósulhatott meg).
Nem nagyon illik semmilyen deckbe, amit szeretek, de legalább van. -
Chuzzlee803
aktív tag
Tegnap elvittem kb. 15K-ig Arishemmel, azóta meg úgy érzem, hogy kétfajta meccsben veszek részt:
1. Én vagyok az Arishem, ellenfél pasziánsz kombó pakli (TLT, discard, toxic surfer etc.). Én nem találok semmit a paklimban, ő mindent.
2. Én vagyok, aki pasziánszozik, és ellenem Arishem. Ha találok is darabokat a winconhoz, az ő kezében biztos ott a válasz, rosszabb esetekben saját és generált is.A high voltage mód jobban tetszett, ez a diner nekem túlságosan zéróösszegű. Ha lesz idő és kedv, megpróbálom elérni az új kártyát, de biztosan nem fogok izzadni érte.
[ Szerkesztve ]
-
Chuzzlee803
aktív tag
A spotlightok érdekesek (bár tudom, hogy a season promó videóig semmi nem végleges). Fentem a fogamat Gwenpoolra (most a Black Swan-es hand dump variációkra nagyon rákaptam), erre Kate hamarabb megjelenik.
Itt van rá eltéve a token, megvárom a series drop bejelentést, aztán megveszem.
Miek meglepett, szinte biztos S3 jelöltnek gondoltam. Szinte bánom, hogy nem vettem meg a 45 ezer forintos bundle-jét.
-
Chuzzlee803
aktív tag
Most egy kicsit úgy érzem magam, mint amikor 2 éve a HS topikban kérdezősködtem/kérdezősködtünk, hogy "Brode új játékát próbáltátok már?".
Pokemon Pocketet próbálta valaki?
Soft launcholt Új-Zélandon, de meg lehet oldani a hozzáférést máshonnan is.
Engem egyelőre látott gameplay alapján nem fogott meg, le sem töltöttem. -
Chuzzlee803
aktív tag
KMBest posztolta valamelyik nap twitterre, hogy ez a storm-wm-legion kombó a régi zabu-pókember-absman kombó pepitában, és teljesen igaza van.
Jó, itt van counter, ha nálad is ott a robot, de könyörgöm, az jó dizájn, ha egy kártya teljesen haszontalan vagy must-have archetípustól függetlenül, és nincs köztes állapot? -
Chuzzlee803
aktív tag
A base Nightcrawler variáns megöl, valamit hihetetlen viccesnek látok rajta, nagyon szokatlan.
Más: Sable-t behúzzátok?
Akárhogyan nézem, ő lett most a generic 1-drop (Nebula, Sunspot most nem játszik).
Ha az ellenfél nem is játssza ki a leszívott kártyát, akkor is egy 1/3, amihez nem kell support. Pattogtatva még több.
Persze, nem őrületes mennyiségű power, de azért egy enyhe powercreepet érzek.
Kezdek megint arra a szintre érni, hogy egymást érik a hetek, ahol 2 vagy több kártya hiányzik, és válogatnom kell. Most Sable és USAgent, a legközelebbi ilyen pedig Arana és Sage. -
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
Dobi 562 #4578 üzenetére
Ránézésre Deadpool létjogosultsága talán annyi, hogy Nico tud belőle csinálni egy másodikat, de akkor is nagyon clunky (legalábbis a T6 DP+Taskmaster kombóhoz képest) és sokkal kiszámíthatóbb, valamint Nico is inkább a destroy-laphúzás vagy a +2 miatt szerepel (gondolom én, nem mélyültem el annyira a PF deckek világában).
Talán Armor bait vagy általános megtévesztés akarna lenni, hogy ez egy destroy deck? De ez már nagyon alufóliasisak.
Inkább maradt volna Torch, TM helyett pedig egy Tribunal, de az már egy másik archetype. -
Chuzzlee803
aktív tag
Találtam egy ilyet, ma esti OTA "leak":
+Man-Thing: 4/5 -> 4/7
~Angel: 1/2 -> 2/3
+Lady Deathstrike: 5/6 -> 5/7
-Cassandra Nova: 3/1 -> 3/0
-Thena: 2/1 -> 2/0
-Arishem: 12 helyett 15 kártyát kever a pakliba
-Sandman: 5/7 -> 5/6
+Mind Stone: 2/1 -> 1/1
-Nocturne: 3/5 -> 3/4 -
Chuzzlee803
aktív tag
Beadtam a derekam Marvel Boyra. Negyedjére lett meg.
Jó hír lehetne, hogy a random kártya Kang volt, csak két apró bibi van:
1. Kang.
2. Baby albumra elköltöttem 4700 goldot, mert úgy akartam kivenni. Egyet nyitottam, 7/12-nél jártam. Nem teljes nemzethalál, mert lett belőle 2000 token, de ugye lényegesen rosszabb deal így (az eredeti ötlet dióhéjban annyi volt, hogy ha nyitottál legalább 1 baby variánst az albumhoz és nem volt meg Kang, akkor 6100 vagy kevesebb aranyért -attól függően, hogy rare vagy super rare volt a variáns, amit nyitottál- kvázi 8k token értékhez juthatsz).Mindenesetre most remélem ezzel kimaxoltam a balszerencse faktort.
Maga Kang amúgy kiváló időtöltés, végignézettem vagy 2 Wongos-Odinos kombó deckkel a (valamiért nem fast forwardoló) teljes kombóját egy dupla boomer snapet követően, aztán leléptem 1 kocka veszteséggel. -
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
Dobi 562 #4450 üzenetére
Sage helyett Wolfsbane működhet? Már nincs messze az a spotlight, amiben benne lesz, csak egy hónap. Amúgy izgi decknek tűnik.
Apropó spotlight, végső verdikt Marvel Boyon? Nem akarom a szerencsére bízni, van 14 kulcsom, és jó pár hét a közeljövőben, amire rá akarok menni. Rulk, Blob megvan.
Szoktam Zoo-zni (zúzni?) néhanapján, de annyira nem fektettem bele, pl. Gilgamesht se vettem meg. Realisztikus az szerintetek, hogy megmarad a körönkénti 3 buff? Lekerül egy squirrel girl első-második körben, aztán ha MB kijön on-curve, akkor egy garantált 3/14.
-
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
Tyler Durden #4419 üzenetére
Most én se látok annyit, itt liftezek 50 és 60 között, mert van egy kis elmaradásom a bountykkal, funolok move-val.
Más tészta, hogy az Alliance update óta rettenetesen gyengén szerepel (legalábbis nálam) a bármiféle claim rendszer, a napi küldik, a BP, és a bountyk is.
Valamelyik este floatoltam 2 küldit, mert még 9 előtt gyorsan megcsináltam 2-t, hogy legyen hely a maradéknak, és "majd esti mesének eljátszom a maradék hatot", aztán természetesen a claim csak nálam történt meg, beléptem fél 10 körül, és ott vigyorgott a 2 beváltatlan daily. -
Chuzzlee803
aktív tag
Én láttam valamelyik nap azt az emote-ot, emberünknek nem jött be a Galactus play, kijátszotta Jotunheimre priorityvel a negyedik körben, amikor én is lőttem a White Widow-t ugyanoda, mert nem volt jobb playem. X-23 és Wolverine odaugrott neki, és ezzel teljesen becloggolta a lanet.
T5-ben boomer snapeltem, amit ő elfogadott, cserébe mind a két maradék kört végig ropeolta, nyomta a csillagszemes reakciót az (ekkor 2 órája kijött) 30 dolláros Wolverine variánsára, meg a különféle emote-okat, többek között a Grootosat is.
Most, hogy látom mennyibe került anno az emote, számoltam össze, hogy csak ebben a játékban láttam kb. 140 dollárnyi kozmetikumot, és még volt más emote is.
Akinek van erre, annak van erre.[ Szerkesztve ]
-
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
Chuzzlee803 #4389 üzenetére
Bocsi, nem válaszolni akartam, és mire megláttam, már nem tudtam editelni.
-
Chuzzlee803
aktív tag
Meccs közben meg tudtam nézni az ellenfelem profilját, ez elkerült engem a patch notes-ban.
Mindenesetre, Phami a Magyar Bosszúállókból, ha itt vagy közöttünk, jó meccs volt.
Ezek az alliance questek a mindenféle specifikus kártyákkal nagyon menők. Nem mindegyik ad sok pontot, de pl. rávett arra, hogy location control-ozzak nem is tudom mióta először. Tényleg jó szórakozás, direkt nem is próbálok netdeckelni, csak élvezem a játékot. -
Chuzzlee803
aktív tag
MK lehetett volna "páros körben párosat, páratlanban páratlant dob el" egy kis extra flavor érdekében, de ez talán túl sok szó lenne, és nem sokkal konzisztensebb az eredetihez képest.
Kíváncsi vagyok, mit süt a SD, hogy specifikálni kellett, hogy SK nem számít power emelésnek, hirtelen nem ugrik be egy kártya/location sem, ami ezzel interaktálna, Gilgamesh is kifejezetten a base power felett lévő kártyákat nézi. Készülne talán Luke antitézise, egy Surfer counter? -
Chuzzlee803
aktív tag
Egy Arishem-Agatha-Autofill deck tegnapelőtt 3 winig elvitt infinity conquesten.
Nem tudom, jó mutató-e ez, de egy kicsit túllőttek a célon, összesen kb. 6 körben volt nálam az irányítás, a többit a hölgy intézte.
A T5 Blob T6 Absman+Mystique kombónak mennie kell. Tudom, hogy ezidáig vagy 3-szor variáltak, hogy Mystique és Rogue másolja, vagy ne másolja az olyan lapokat, ahol van mindkét effekt, de ez nagyon opresszív most. -
Chuzzlee803
aktív tag
Kíváncsi vagyok, fogunk-e kapni rampelés ellen egy olyan tech kártyát, mint Mobius a cost reduction ellen. Jó, most éppenséggel Arishemről jutott eszembe, de kivételesen nem azért érkeztem, hogy sírjak róla, biztosan normalizálódni fognak a statisztikái ezt a hetet követően.
Meg amúgy is, hosszú ideje nem nyitottam, és most a héten rám mosolygott Beni, az első kulcs "félrement", de még így is esett belőle egy Valentina 1000 token helyett, szóval ez egy nagyon költséghatékony hét volt nekem, 4 kulcs, 4 kártya.
De viccet félretéve, régebben Electro egyensúlyban tartotta magát az ön-Sandmanezéssel, de egyre-másra jönnek ezek az újfajta ramp lapok, és szinte minimális a drawback az Electro ongoingjához képest (X-21, Hope, Corvus, most Arishem, augusztusban Wiccan), illetve már Electrotól is egyszerűen meg lehet szabadulni Blinkkel.Most megnéztem, anno Mobius megjelenésekor 19 kártya és 6 location volt, amivel interaktált, és ettől még messze vagyunk a ramp esetében, de azért közeledünk. Mondjuk Mobiusnál ebben a számban benne van az is, amikor az energy cost növekedett valamiért, nem csak a csökkenő/csökkentő lapok és locationök.
[ Szerkesztve ]
-
Chuzzlee803
aktív tag
Úgy látom, a Thenás deckeket nem nagyon hatotta meg az Angela nerf, még mindig safe buynak ítélhető? Most sikerült pinelni.
-
Chuzzlee803
aktív tag
Klyntaron szimbiótává vált Galactust miért cseréli ki Blink? Az oké, hogy a Galactust az ellenfél kijátszotta, de a symbiote szvsz egy másik lap, ami nem kijátszás útján került a játékba.
Na mindegy, ma is okosabb lettem, ha véletlen még nem találkoztatok volna ezzel az interakcióval, akkor ti is. -
Chuzzlee803
aktív tag
Köszi a válaszokat, Thena lesz, ha beadja a shop. Így ránézésre a Kitty-s csomaghoz lehet hozzácsapni egy pár deckben, ami az én stílusomhoz közelebb áll, mint a discardos és/vagy rámpázós vonal, amit Blink kínál (legutolsó 6000-es vételem Hope volt, szóval pláne).
Zemoval igazatok van, fun meg minden, de tényleg egy gimmick, nem maradok le sok mindenről, ha megvárom, amíg spotlightba kerül. Arról nem is beszélve, hogy persze, az megragad, amikor elhúzza az Iron Manem vagy egyéb winconom, de ott van legalább ugyanannyi eset, amikor semmi értelmeset nem húz, vagy a második körre az ellenfél az összes lényegi lapja a kezében van, és csak véknyítom a deckjét a semmire.
Valószínűleg még az OTA-t azért megvárom, ha addig beadná.
Köszi mégegyszer.[ Szerkesztve ]
-
Chuzzlee803
aktív tag
Madame Web nagyon erős lesz, kíváncsi leszek, hogy megéli-e, hogy ezzel a texttel és statline-nal kinyomtassák. Kicsit az OG space stone-ra hajaz.
Az activate-re kíváncsi vagyok, remélem nem csak annyi, hogy "egy on reveal amit nem lehet cosmoval megállítani", mert az elég vad lenne. Talán a "when this moves"-ot akarják lerövidíteni egy új keyworddel?
Cassandránál mi lehet az oka a változásnak? Drain helyett steal? Vajon ez azt jelenti, hogy a leszívott kártyákat nem tudja Luke sem meggyógyítani? Kérdések, kérdések...
Más: van 6000 tokenem és a kerítésen ülök.
Az egyik opció, hogy megveszem Mieket és Havokot, jövő héten pedig Herculest, és S4 complete leszek, bár egyik lap sem vonz, okkal nincsenek meg. Talán Havokkal lenne egy Negative változat, vagy az a Ravonnás történet, amit ide küldtetek egy pár hete, de ennyiben kimerül, és személy szerint egyre több MMM-et látok megint.
Archetype kártyákból Pixie és Zemo nincs meg, viszont Pixie lesz augusztusban, és mellette Wiccan a jelenlegi textjével sem tűnik rossznak, még a végén QS és Domino meta lesz.Zemo viszont nem látszik egyelőre egészen októberig, és a mill egy kicsit mindig is izgatta a fantáziám.
A "nincs meg-nem lesz októberig spotlightban-nem archetype, de erősnek tűnik" halmazok metszetében Blink, Gilga, Thena és Namora.
Végül, természetesen ott van Kang, lapnak nem lap, viszont big bad, tehát "értékálló", potenciális rework várományos, bár nem állnék addig fél lábon.
Ti hogy látjátok? Így leírva is Zemo felé húz a szívem leginkább, de lehet, valamit nem látok. -
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
Chuzzlee803 #4185 üzenetére
VFX és SFX-et kapott Knull, Death, Black Cat és az Ice Box location.
Karakter albumok júliusban érkeznek (ez elég kurta-furcsa, de annyit tesz, amennyi a neve: egy artist 12 variánsa helyett egy lap 12 variánsa lesz benne). Az első két lap természetesen Wolverine és Deadpool.
Gyűjthető borderek megjelenhetnek a season passben, a conquest jutalmakban, és a login bónuszoknál.
Még szerencse, hogy szóltak előre, ez tényleg nem nagy durranás.[ Szerkesztve ]
-
Chuzzlee803
aktív tag
Boomer snapper Hela bukott.
Igen, IW nélkül is be tudta adni a kombót, az utolsó körben 50-50-re topdeckelte az asszonyt (T5 Modok, T6 Hulk volt a play line).
Azt hiszem, ezzel kimaxoltam a TLT karrierem, igyekszem több hasonló képet nem küldeni.[ Szerkesztve ]
-
Chuzzlee803
aktív tag
Tehát van auto-csettintés az utolsó körön kívül a negyedik és az ötödik körben.
Ha mindkét játékos csettint, akkor 32 bubért lehet küzdeni maximum? Jól számolok?Mennyire komoly az az 500 millió bub az új kártyához? Valami turpisságnak még lennie kell. De benne van az is, hogy én értek félre valamit.
Esetleg többször is lehet csettinteni fejenként, mint egy? Emlékszem, anno megnéztem Brode prezentációját a games awardon, és arról is beszélt, hogy az eredeti dizájnban többször is lehetett, talán ezt az elkaszált ötletet akarják kipróbálni.Vajon vereségét bublevonás jár? Mert akkor minden eddiginél izzadságszagúbb lesz ez a mód.
Szerk.: Bocsi, nagyon támadó hangvételű lett ez a komment, nem neked vannak címezve, tudom, hogy nem az SD-nél dolgozol. Don't shoot the messenger, vagy mi a szösz.[ Szerkesztve ]
-
Chuzzlee803
aktív tag
Kicsit több mint másfél év, 12.6k CL után megszereztem az első gold variánsom.
Az első utódom gimnáziumi ballagására talán kész is lesz egy teljes TLT deck.
-
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
NyalokAA #3965 üzenetére
Én most így az utolsó 10 órában Namorával vagyok bajban... Van 5 kulcsom, és egészen derűs kilátásaim vannak, nincs meg Skaar sem.
Alapvetően az az ökölszabályom, hogy ami új kárta és egyértelműen archetype defining (PF, Pixie, TLT stb.), arra rá kell menni, viszont Namoráról nem tudom eldönteni, hogy tényleg egy önálló dolog, vagy egy ilyen premium support/gimmick a sima on revealbe.
Oké, valamennyire tud tápolni egy Armort/Cosmot/Stormot, de egyébként ennyiben kimerül.
Hozzátartozik az is, hogy láttam körülbelül kétszer a héten, 60 és 80 között ingázva (mentségemre szóljon, botrank meg minden, de az untapped PC-s trackerére rá-rá pillantgatva nagyjából egy minden negyedik-ötödik meccs volt bot). -
Chuzzlee803
aktív tag
Bakker, én azt hittem, Pixie most droppolni fog. Lehet beruházok rá tokenből, mert mégiscsak build around lap, és kevésbé 4fun, mint amire számítottam, illetve valószínűleg legalább augusztus második hetéig nem lesz spotlightban.
-
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
Dobi 562 #3915 üzenetére
Itt egyébként szvsz a Sentry change inkább buff, visszateszik Shang range alá. Nyilván nem ezen múlik az archetype életképessége, de szerintem enélkül is jó volt a junk, nem szeretnék többet látni belőle ladderen.
Leech-csel amúgy lassan körbeérünk ezekkel a mindenféle variációkkal, kövi patch: 5/3 és minden abilityt levesz majd megint.
Leader, Spectrum meh.
GM talán így befér egy C2-be, megismétel egy Brood vagy egy Storm on revealt, van potenciál a piszkosságra. Meg hát a bounce is szereti.
Mordo érdekes, akkor nem húz mostantól? Tehát a legrosszabb esetet, miszerint ingyen húzatsz egy 6 costot az ellenféllel, lecserélik arra, hogy ha 6 cost volt a felső lap, és csak egy sima 2/3-at kiraktál? Egyébként meg egy máshogyan aljas Iceman.
WWBN nagyon pozitív, az obliterálása előtt röviddel szereztem meg, lemaradtam az eredeti állapotáról, de most mindenképp kipróbálom valami bounce féleségben.Luke-nak nagyon örülök, visszakapja a C3 megint, hiányzott már.
Captainről pont valamelyik nap olvastam egy diskurzust redditen, hogy ha Wolverine és Spiderman is kaphatott buffot/rework-öt népszerűségi/flavor alapon, akkor miért ne kaphatna ő is. Nem feltétlen értem, hogy miért csak az Ongoingokat szereti, de TLT vagy ez a mostani Spectrumos agymenés imádni fogja.
Bocsi, igyekszem magam visszafogni a jövőben ezekkel az OTA/patch blogokkal. -
Chuzzlee803
aktív tag
Bocsi a dupláért.
Rank 60 környékén, innen is üdv Mivan? Mivan? Mivan? kollégának, jó meccs volt.
-
Chuzzlee803
aktív tag
Nekem nincs meg Caiera, Selene viszont igen. Nocturne nagyon jónak néz ki, a redhead redemption coret futtató pakliba el tudom képzelni, általában nem szokott egy sima SW/Rhino beférni ezekbe. A kerítésen ülök, valahogy ezek a low-cost egyszer mozgatható lapok mindig levakarhatatlanok a metában.
A többi hét érdekes, Sage combos, de a másik kettő megvan onnan. Először átsiklottam felette, de aztán újraolvasva láttam, hogy mindkét oldalt nézi az on revealje, szóval meg tud nőni egészen nagyra bizonyos körülmények között.
Namoránál ment a theorycraft, hogy egy lanen egy magányos Cosmo, a másikon egy Armor, a harmadikon meg Wong+Namora+Odin, papíron jól hangzik, mert legfeljebb az Armor lanet lehet Shadow Kingezni, de gyakorlatban nem tudom, mennyire fogja megállni a helyét akár egy tribunallal szemben. BK megvan, Skaar nincs, de nem is láttam szegényt amióta megmerényelték Thanost.
Sasquatch nagyon erős lesz, egy T5 Mysterio+valamivel nagyon olcsó lesz. Itt Havok hiányzik, de S4 kártyáért nagyon fájdalmas lenne kulccsal fizetni.
Ami azt illeti, meg is van mindenki, csak Havok, Miek, Howard és Martyr nem, de ezeknél szerintem már megvárom a series dropot, eddig is elvoltam nélkülük. -
Chuzzlee803
aktív tag
Jó ideje, kis független fejlesztőcsapat. Eddig egyszer találkoztam ezzel, akkor szerencsére én is és az ellenfél is valami sera bounce rettenetet játszott, szóval a hatodik kör körülbelül addig tartott, mint az addigi egész meccs.
A conquest bugról lemaradtam sajnos, mert az alapot se vettem ki. -
Chuzzlee803
aktív tag
Vannak a communityben, akik Werewolf by Nightot (ha még emlékeztek arra a kártyára
) csak WWBN-ként emlegetik, nekem az jut róla eszembe.
Invincible-t imádom, annyit sajnálok benne, hogy végzős gimnazista voltam, amikor kijött az első évad, és valószínűleg többgyerekes apuka leszek, mire véget ér a hatodik.
Dobi 562: tippre azt mondanám, hogy ha valamiért nem tudnál megszabadulni Debrii kavicsaitól (gondolom a T4 Sentry T5 Annihilus fő törésvonal, nincs "idő" Hazmatra), akkor Carnage alternatíva mert ad egy kis powert, helygazdaságos és nem eteti Death-et. Meg ha már Hazmat, Luke nincs, és HB úgy ad powert, hogy közben nem lesz több kártyád a boardon, ergo neked kevésbé fáj a méreg.
De ezek lehet, hogy nagyon kifeszített szcenáriók.
Diszkontba szerintem nem nyúlkál bele, a deckedben kezdett, ha meg összeolvad egy kaviccsal vagy egy Mysterio klónnal, akkor ugyanúgy változatlan marad a cost. -
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
NyalokAA #3676 üzenetére
Én is ezzel küzdök most, itt a nem kevés zseton félrerakva Hope-nak, egyszer nem láttam még az új szezon óta, Mieket ma reggel dobta be harmadjára...
Végül rámentem a heti spotlightokra, meglett Shaw és RHulk is, meg az Echo variáns, összességében elégedett vagyok, nem is tudtam, mennyire hiányzik Shaw, hogy életképes legyen a Surfer.
Egyéb híreink: kriminális, hogy milyen erős a piros, ezt nem gondolhatták komolyan.Nem fogja sokáig húzni. Kicsit félek, hogy az Apocalypse kezelést fogja kapni, és nem a scalinget, hanem csak a base powert csökkentik. Szvsz inkább minden egyes el nem költött energiáért kapjon +2-t, mert szerintem nem fair, hogy ugyanúgy bünteti azt is, aki rossz húzás miatt floatol, meg azt is, akinek ez az egész játékterve, hogy az ötödik/hatodik kört elskippeli.
-
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
ClydeBeka2 #3661 üzenetére
Howard (sajnos?) nincs meg, de ha egyszer hozzájutok, mindenképp kipróbálom, Lad és Jubilee is nagyon szeretik, ebben igazat adok.
Meg hát általánosan is, csettintéshez vagy ép kiszálláshoz sem utolsó az infó, amit ad, csak még a 3k tokent is sajnálom rá.
Skrullal az a helyzet, hogy mirrorban, bármilyen Iron Mant játszó deck vagy szerencsés Loki ellen ő az MVP, néha őt másolom Mystique-kel is ha szükséges, ezenkívül Knull, Luke, Sera, Mobius ellen sem utolsó, meg hát szereti a Mr. Negative nyújtotta törődést is.
Ugyanakkor van legalább ugyanennyi pakli, ahol teljesen haszontalan (pl. most a megint feltörekvőben levő Silkes Kravenes őrület), vagy konkrétan hátrány, Elektro ellen pl.
Az én tapasztalásaim alapján többször jött be, mint nem, szóval egyelőre nálam befutó. -
Chuzzlee803
aktív tag
Szorosabb meccseim egyike.
Már amikor a Lokit kirakta, tudtam, mi lesz a vége.
Új rekordom is egyben, azt hiszem. Legutóbb "csak" 1.6 misi volt, igaz ott ki kellett játszani a TLT-t, mert nem volt Nexus. -
Chuzzlee803
aktív tag
Megszívtam a WM-nel, kicsit kialvatlanul belefutottam redditen valami okfejtésbe, hogy "sokáig S5 lesz, és nem lesz spotlightban, és jó befektetés", és minden vehemenciám odaveszett, 4 kulccsal együtt. De legalább van egy okés Samurai variánsom, egy AI generált Silk és 1000 tokenem, és egy Hope nélkül WM deckem.
Így első blikkre ez a hét tűnik számomra érdekesnek, de inkább Shaw miatt, mert még nincs meg (más kérdés, hogy a múlt hónapban a Surfer deckek inkább az AvX event miatt élték a reneszánszukat, nem pedig mert megint hirtelen erősek lettek). RH állandóan jelzi az ellenfélnek, hogy növekedett, nem tudom, hogy ez hosszútávon mekkora hátrány neki. De összességében ez a legnagyobb értékű hét számomra, 2 S5 kártya.
USAgent-nél mindenki más megvan. Toxic Serában jó lehet akár Maximus helyett, kár, hogy Valentina megjelenésével csak két ember fog Mobiust és Luke-ot játszani: a boldog és a boldogtalan.Valószínűleg skippelem.
Red Guardian, LDS hiányzik, szerintem az orosz nagyon jó lesz. Ezen a héten biztosan bevásárlok.
White Widow bitang erős lesz szerintem egy Beastes, Grandmasteres junkban. Ezenkívül hiányzik Snowguard, ő a legerősebb S4 aki nincs még meg (holtversenyben Miekkel, de tisztelem magam annyira, hogy nem discardozom).Valentinánál mindkét másik szereplő megvan, Loki/Shield deckben ideális, egy minimális Agatha veszéllyel, de az belefér.
Lokiba itt az utolsó két héten keményen be lehetne fektetni, de sajnos Thanos és Discard ellen is egyaránt elvérzik, lehet későn érkeztem ebbe a buliba. -
Chuzzlee803
aktív tag
Milyen a War Machine srácok? Direkt tartogattam rá kulcsot is, meg minden, azt hittem, ez a lap majd felforgatja az egész játékot, ehhez képest láttam a héten körülbelül 3-szor.
Mondjuk lehet a 70-80 közötti funolás miatt van. Nem tudom eldönteni, hogy befizessek-e, eljátszottam a szerencsém az elmúlt hetekben (Mockingbird, Anni, Supergiant is elsőre lett meg), most biztos megfizetném a 4 kulcsos adót. -
Chuzzlee803
aktív tag
Engem leginkább War Machine és Cannonball izgat, utóbbin nem tudom, hogy rajta volt-e eddig, hogy a legnagyobb powerű lapot célozza, de ezzel a szöveggel nagyon tetszik. War Machine meg végülis csak egy archetípust nyír ki teljesen.
Pixie szerintem meme-tier, pláne így, hogy MMM is lesz a héten, csak 2 ember fogja játszani a paklijában: a boldog és a boldogtalan.
Mockingbirdöt Thanoson kívül lassúnak találom, esetleg valami inshenaut deckben Moon Girllel megduplázod, és meglepetésszerűen kiraksz belőle kettőt az utolsó körben, de annak is egy csomó extra lépése van egy dupla She Hulkhoz képest. -
Chuzzlee803
aktív tag
Warlockot el se tudom képzelni, hogy gondolták. Kombó deckben lehet így sidegrade Ladnek vagy Jubileenek, amikor azt az utolsó lapot keresed, csak sokkal inkonzisztensebb mindkettőnél.
DH kapta a Dínó kezelést, gondolom érkezik a series drop hamarosan.
Lockjaw az good riddance, kíváncsi leszek, az eredményekre. Mondjuk szerintem egyszerűbb lett volna Ongoinggá tenni az effektjét, de ez sem rossz.
[ Szerkesztve ]
-
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
Dobi 562 #3526 üzenetére
Köszönöm a tippet, így már van egy két szorosabb meccsem, mint az alábbi, de már határozottan verhetőek így még a discardok is.
Annyit bánok, hogy az agyhalott pasziánsz deckre a kicsit kevésbé agyhalott pasziánsz deck a válasz, pedig papíron lenne tech lap, ami countereli. Hátha valamikor ránézne az SD, hogy ne csak Shang (és néha Enchantress) körül forogjon minden. -
Chuzzlee803
aktív tag
Büntetés ez a rengeteg discard. Megpróbáltam széllel szemben pisilni, Goose-os Storm-os C2, Surfer, lockdownt leporoltam, grandmasteres abs.manes shanges ghostos sera control, semmi nem vezetett sikerre.
Átváltottam ongoing TLT-re mondván, majd akkor én több pontot kirakok, az első meccsen szembejött egy destroy élvező akinél valamilyen istentelen okból enchantress volt..
De valószínűleg csak én vagyok béna. -
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
Bazsi1987 #3286 üzenetére
Untapped.gg lényegében a hsreplay snapes megfelelője, tudsz rajta alap szűrőket állítani (Pool1, Pool2, Pool3, csak számomra elérhető paklik stb.) az ingyenes változatban.
Van trackere mobilra és gépre is, bár a mobilos az csak számolja, hogy adott paklival mennyit nyertél/vesztettél, illetve a collectionödet figyeli, míg a gépesen van rendes meccs közbeni overlay, ami mutatja pl. hogy milyen kártyák lettek eddig destroyolva vagy eldobva, ha véletlen pont nem oda néznél az animáció közben (egy olyan feature ami így a másfeledik születésnap közeledtével, egy év mobiljátéka díjjal a hátunk mögött talán lassan bekerülhetne az alapjátékba is).
A marvelsnapzone-t már említették előttem, ott a weekly meta report alján mindig van 4-5 "budget" pakli felsorolva, ezek olyan paklik, amik legfeljebb CL486 elérésével teljes mértékben megépíthetőek (ergo Pool 1 és 2-ből épülnek).
Régebbi snapzone cikk , egy kis elővigyázatossággal kezelendő, tartalmaz elavult elemeket, mert bizonyos lapokat azóta változtattak, illetve lett még több Pool3 lap azóta, amikről már nem írtak, de összességében egy jó iránymutató lehet, amikor még csak néhány Pool3-as lapod van. Bár talán ebben a szituációban az auto deck builder lehet jobban fog tudni segíteni. -
Chuzzlee803
aktív tag
Ma megáldott Brode.
-
Chuzzlee803
aktív tag
A "minden elnyelt kártyáért +3" és esetleg egy kicsit magasabb base power (5 vagy 6, nem tudom) igazságos lenne. Maradna Thanos support, Darkhawk counter és kiszámíthatóbb lenne játszani ellene, Crystal és Maximus jobban büntetné (szvsz nem kéne win connak lennie egyáltalán). Mondjuk ehhez valószínűleg nem elég az OTA.
Megintcsak nem OTA kategória, de Luke felmehetne 3 energyre és lehetne megint globális, az fájna a háj evőnek.
Leech ügyileg egyetértek az Angela-Kitty reverttel, nagyon elhúzott most a játék a hatalmas T6 playek irányába. Nem is nagyon tudok azonosulni az olyan kommentekkel redditen, hogy "csak pakolj ki hamarabb sok powert tesó". Gyakorlatilag nincs most olyan pakli, amelyiknek ne lenne legalább 1 kulcs lapja vagy kombója a hatodik körben, és/vagy szemmel látható powert tudna lerakni T6 előtt több lanen. Régen a Destroyer ongoing ilyesmi volt, annak tényleg nem fáj a Leech, de minden más megeszi reggelire mostanra.
Esetleg leejthetnék 4 energyre, és az ötödik körben már nem lehetne kijátszani, így fel lehet rá készülni.
Más: mi lesz szerintetek az OTA haszontalan része? A múltkor a Punisher +1 power volt. Mire számítotok, kihez nyúlnak hozzá, akihez egyáltalán nem kellene/akin egyáltalán nem fog segíteni? -
Chuzzlee803
aktív tag
Nem vagyok nagy a bundle vásárlásokban, egyszer aranyért megvettem a Merc with a Mouth bundlet Deadpoolra, azóta konzisztensen a token keddet veszem, amikor elérhető és van rá aranyam.
Mindazonáltal patkány húzásnak tartom, a karácsonyi Sentry-Destroyer bundle utolsó 3 másodpercben történő kibelezése után kapott backlashre szerintem nem ez a legjobb válasz. Ettől most a gyűjtögető, hoardoló, tervezgető F2P közösségből megint kiválik egy rész, aki a FOMO-nak majd beadja a derekát itt-ott, mert "kihagyhatatlan ajánlat" (aztán egy hónap múlva 1200 aranyért ugyanúgy bezsákolható lesz a variáns), és generál még egy kis bevételt (nem sajnálom tőlük, tudom, hogy pénzzel megy a szerver meg a fejlesztés is, csak egy ideje minden is a FOMO-generátorra van kihegyezve, de ez lehet csak a platform átka).
Természetesen elképzelhető, hogy pont most értek oda a fejlesztésben, hogy ki tudták javítani, az időzítés érdekes mindenképp. Látni azért ennél sürgetőbb bugokat is, újkeletűt és régit egyaránt.
Kíváncsi leszek, hogy a spotlight rendszer jelenlegi kiszámíthatósága megéri-e az első születésnapját. -
Chuzzlee803
aktív tag
Nekem ez az irány tetszik, ha egy kicsit lassítanának az új lapokkal, és az "el is felejtettem, hogy létezik" tier lapokat reworkölgetnék, buffolgatnák, szebb lenne a világ.
Nem nagyon tudok sok újat mondani hozzátok képest, ez az én 2 centem:
Ms Marvel igazából nem nerf, még mindig egy 4/15 semmi hátránnyal, bár a priority-t nehezebb vele megszerezni így olyan korán, ami a lila fing setuphoz eléggé szükséges.
Annihilus nerf egy kicsit komikus, klasszikus SD, volt most egy bő hónap toxic/junk paradicsom, és megint visszateszik az ajtó mögé.
Nyilván nem ettől fog összedőlni az archetype, csak viccesnek találtam.
Dracula nem sokat nyom a latban, a néhanapján Wakandan Embassy-ból/Stark Towerből bekapott buffot megtartja, de nem ez fogja visszahozni a Nakia-Swarm packaget a discardba.
Angelt lehet, hogy így látatlanban egy kicsit túldimenzionálom, de szerintem így már azért bőségesen befér a destroy paklikba. Eteti a Knullt, Death-et, és vagy paklit véknyít, vagy nem kerül semmibe kirakni, ha felhúztad (vagy lehet továbbra is marad Sabretooth mellett a "papíron jó" dobozban
). Ami inkább aggaszt, hogy még global release előtt, tavaly szeptember óta ment a könyörgés pontosan ezért a reworkért, és mostanra sikerült teljesíteniük.
Quake ígéretesnek tűnik, annyi szépséghibát látok, hogy ugyanúgy, mint pl. Jeff, egyszerre lockdown counter és support, és az utóbbira nem igazán van szükség jelenleg. Reméljük, be tudja váltani a hozzá fűzött reményeket Scarlet Witch helyettesítőként. Különösen mocsok lesz minden Rickety Bridges/Death's Domain-es/Halas meccsben.
Kingpinnél és Fisk towernél nagyon remélem, hogy a VFX megmarad, nagyon satisfyingnak tartom őket.
Amiről itt még nem beszéltünk, az a "whenever a card is played here" mechanika megváltoztatása, nem is értem egészen pontosan. A példa, amit hoznak, hogy ha Angela mellé játszol valamit, és Juggernaut elfejeli priorityvel (tehát mielőtt a te játszott lapod megfordul), akkor Angela nem kapja meg a +1-et. Szerintük, ahogy most működik, az nem intuitív, de ez az új, amit leírtam, már az lesz.
Most akkor ez például azt jelenti, hogy Death's Domainbe belejátszom Spidermant, aki elugrik, és akkor nem fog meghalni?[ Szerkesztve ]
-
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
pachito #3057 üzenetére
Én most a kiadós szitu miatt nem nagyon akaródzom költeni (meg amúgy se, de most extrán), nyilván azonnal bemondta a PR-os emberke anno, hogy "nyugalom emberek semmi gond" (mert hát ezt kell neki mondani), de ez egy hónapja volt, és azóta se kép se hang a dologgal kapcsolatban.
-
Chuzzlee803
aktív tag
Tavaly szeptember óta először beértem én is.
Volt majdnem tízezer tokenem, és meg volt pinelve Ms Marvel. Eredetileg a januári dropoknál akartam feltankolni, de végül behódoltam a metának, és kivettem. Nem bántam meg egyáltalán, 94-100 gyakorlatilag 2 darab 1 órás menetben meglett, Marveles, Iron Lades lockdownnal. Indokolatlan volt a prof nerf, nem ő a probléma az archetípusban. -
Chuzzlee803
aktív tag
Jelentem, mindössze 8 hónappal a megjelenése után, bezsákoltam a vas fiút.
Viszont az erre a hétre félretett ládákból a második volt, (az első egy Mold duplicate) és most dilemmában vagyok, hogy a többire rámenjek-e (egyik sincs meg).
Selene toxic/clog support, nagyon szereti a Luke nerfet, ezenkívül talán bounce-ba befér. Meglátom, hogy teljesít a héten, mit mondanak róla mások.
BK jónak, de nem kulcsfontosságúnak tűnik, buffot is kapott, Chavezt is tökönrúgták, nem tudom, pontosan hogy áll most a discard.
Mindkét archetípust szeretem, fontosabb kártyák is megvannak (modok, annihilus etc), még van egy hetem eldönteni. Ezután legközelebb a Loki-Monkey hétre fogok rámenni. -
Chuzzlee803
aktív tag
Series dropok januárban:
Series 5-ből 4-be: Howard, Kitty, Ghost Spider, Silver Samurai, Echo, Phoenix Force, Hit-Monkey, Lady Deathstrike, Daken
Series 4-ből 3-ba: Master Mold, Spider-man 2099, Negasonic, Stature, Stegron.Az ígértek szerint január 9-én várható, és ezentúl sűrűbben lesznek dropok, mint ez a 6 hónapos ciklus volt. Nem lesz konkrét lista a leesendő lapokról, mint korábban. Igyekeznek nem csak "rossz" lapokat dropolni, de az erősebb/népszerűbb lapok várhatóan tovább maradnak magasabb Seriesekben.
[ Szerkesztve ]
-
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
Tyler Durden #2956 üzenetére
Ezzel küzdök én is. Nico hiányzik az arzenálból, Havocnál nagyobb mémlapot szerintem Master Mold óta nem láttam (annak bedőltem annó, jött havonta 6k token sima küldizgetésből, mondom egye fene, 3 ezret ez simán ér
), Legion megvan. Legközelebb a 26-i hétre akarok rámenni, ott 3/3 hiányzik. Még alszom rá egyet.
Poén amúgy, hogy mennyire belassították a token szerzést, Aliothot vettem utoljára, és tegnapelőtt gyűlt ki a 6k megint. -
Chuzzlee803
aktív tag
Alioth igazából majdhogynem buffot kapott: Invisible Woman mögé dugott lapokat mindet eltörli mostmár, bármikor lettek kijátszva.
-
Chuzzlee803
aktív tag
Kedd este 19:55-kor beyoloztam, és elsőre beadta Annihilust, köszönöm Beni.
Ezen a héten viszont biztosan nem nyitok, rettenetes lap az összes, Jeanban látnék fantáziát, de a másik kettő tényleg hulladék. Nem baj, kicsit fáj, hogy 6 cachen ülök, de legalább a többi hétre több jut. -
-
Chuzzlee803
aktív tag
Így első blikkre a lényeg a T1-T4 prio szerzése és DD lerakása, aztán T5-on (hála a prioritynek) ellenfél szétszopatása Negasonic, Cosmo és Gamora által. Elég piszkos, pláne, hogy nem rámpázó pakliban a DD nagyon sokak fejében egyenlő Proffal, szóval a mindgame is nagyon ott van.
Jeff meg már csak hab a tortán.
Annyi kérdésem volna, hogy Silk és 2 ellenfélmozgató lap jelenlétében egy Kraven nem férne be valahova?
Most látom csak, hogy valószínűleg nem így értetted a kérdést. Discordon azt írják, hogy OTA-nal több kell a javításához, szóval remélhetőleg a következő patch weektől megjavul a világtalan. -
Chuzzlee803
aktív tag
Nekem most úgy látszik, novemberben és decemberben is az utolsó hétre fogok rámenni, a többinél vagy nem érdekel a lap annyira, vagy érdekel, de túl riskynek találom, mert a másikból egy vagy mindkettő megvan.
Például az Annihilusos hét, nyár óta Alioth után a második legnyálcsorgatósabb lap a communityben, de nekem annyira ellensúlyozza az az ótvar X-23 és Daken variáns, hogy ha meg is jön rá majd az ingerenciám, akkor is csak kézbe temetett arccal, az ujjaim közül leskelődve fogok nyitogatni.
Mondjuk így második olvasatra, talán a Martyros hét se mozgat meg annyira, pedig ott is lehetne egy 3/3-at kaszálni.
De hogy ne csak ömlengés legyen, kérdés: kigyűlt nagy nehezen a 3000 token ismét, van pinelve egy Snowguard. Vegyem-e meg?
S4-ekből a következők nincsenek meg: Ravonna, Snowguard, Spider-man 2099, Stegron.
S5-ökből egyfelől nincs nagyon hiányérzetem, Hit-Monkey és Iron Lad kellenének, őket szilveszter körül bezsebelem majd, másfelől ha kellene is mindegy lenne, mert nagyjából a 6k is eddigre lenne meg.
Mik vele a tapasztalatok? A rework óta tényleg S (de legalábbis A) tier? Untappeden is felül van, snapzone-on is felül van, és februárig várhatóan nem lesz rotáción.
Elsám nincs, ha ez számít. -
Chuzzlee803
aktív tag
Na, feltankoltam most kártyákból, egész októberben semmit nem nyitottam erre a napra várva, mert senki nem volt meg a felhozatalból. Még a random is Man-Thing lett, aminek örülök, az 1000 tokennél mindenképp jobb.
Valahol máshol olvastam, hogy a december 26-i héten Lady Deathstrike helyett Iron Lad lesz a spotlightban, de snapzone-on és egyéb megbízható forrásokon még ezt nem látom, de remélem így lesz azért, nem úgy, mint az Elektra rework.
Esztétikusabb, jelentőségteljesebb lett a spotlight, mostmár ez a kulcs van láda helyett, de a lényeg ugyanaz. Ha prémium variánst nyitsz, jár mellé a profilkép is.
Mostantól van equip to all funkció a pakligyártáskor a profilképre, titulusra és kártyahátlapra.
Kijátszáskori voicelinet kaptak: Kang, High Evo, TLT, Odin, Heimdall, Dr. Doom. -
Chuzzlee803
aktív tag
Telefonról vagyok, nem tudom az egész patchet lefordítani most, de úgy néz ki, feltámasztották a deathwavet.
-
Chuzzlee803
aktív tag
Ezzel nagyon egyetértek. Ami archetípust határoz meg, az maradhat S5 felőlem, illetve S4-ben a fontosabb support lapok, de a niche/meme leeshetne végre. Meg ami már nem erős (értsd: nem az aktuális kő-papír-olló paklik oszlopos tagja).
Most látom, hogy Darkhawk, aki miatt az egész flexibilis drop mizéria bejött (sajnos ezt, illetve a tavasszal simán hozható 6k token/hó emlékét nem felejtem Beni), még mindig S4, pedig már azt is elfelejtettem, hogy megvan a lap.Más:
Én értékelem nagyon a patchet, nem is értettem egyáltalán, hogy miért +3-akat ad az Elsa. Jó, nyilván, sales meg minden (itt egy érdekes kísérlet: tedd bele Sandmant a deckedbe, és számold meg, hány Elsával dob össze), de akkor is, barátok között is egy gyakorlatilag drawback nélküli 2/5-ről beszéltünk, még ha nem is róla szólt a deck.
Prof X - Storm elég halott volt a rengeteg 6 Power Jeff miatt, szóval most öröm bódottá, mert nagyon szeretem a lockdownt.
Angela nerfet sajnálom, de egy kicsit örülök is, hogy nem hagyják, hogy a Collector buff után ismét 2 hétig a bounce eméssze a játék testét.
Spectrum bufftól a Wongoing remélhet valamit, vagy nem attól a +-2 Powertől játszhatatlan?
Kicsit blogposzt lett, köszi az olvasást.[ Szerkesztve ]
-
Chuzzlee803
aktív tag
Kíváncsi leszek, elvileg ma este 9 OTA. Dev stream leakek a következők voltak (nyilván nem garantált):
Alioth 6/5 -> 6/4
Forge 2/1 +3 -> 1/1 +2
Black Widow tokenje 0 helyett -1 power
Elektra 1/1 helyett 2/1 és 2-costot lő ki.
Az Elektra óriási lenne, reménykedem. -
Chuzzlee803
aktív tag
Rettenetesen bosszantó és átgondolatlan, hogy bizonyos kártyák mennyire el vannak zárva jelenleg ezzel a cache rendszerrel.
Konkrétan Iron Ladre vadászok egy bő 3 hete már, Alioth megvásárlása óta nemhogy 6, de még csak 3 se, éppenhogy 2 ezer tokent sikerült összekalapozni. A cache schedule-ből meg már látszik, hogy 2023 már Lad nélkül fog eltelni.
Abba bele sem kezdek, hogy a "flexible" series drop a SD-nél egyenértékű azzal, hogy "innentől semmi nem dropol soha", és a "minden hónapban 1 season kártya, két S5 és két S4" elvet is elhagyták egy pillanat alatt.
Kicsit olyan, mintha kivezetés alatt lenne a Series 4-5 rendszer, csak még egyelőre tudnak fogni vele a token economyn, ezért lélegeztetőn tartják. -
Chuzzlee803
aktív tag
A Hit-Monkey nerf is majdnem 4 hónappal a release után érkezett, és akkor is csak így táncolgattak a bounce körül a nerfekkel, de sosem direktben a majmot.
Kitartást srácok, hasonló minta esetében a karácsonyfa alá érkezik majd a Loki nerf.
Uatu szegény, nagyon maximum egy zoo deckbe, de konkrétan Rhino is jobb választás egy rossz location kivédésére. -
Chuzzlee803
aktív tag
Honnan az Úristenből szereztek ennyi inket meg goldot egyébként?
Pár napja ütöttem meg a CL7000-et, nagyjából az "első szülinapom" körül, és még se ilyen, se olyan. Ennyire tudatosan fejlesztetek lapot, és/vagy ennyire egyfajta paklival nyomjátok? Nagyon durva, gratu amúgy, csak érdeklődöm
-
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
Tyler Durden #1479 üzenetére
Az vele a gond(om?), hogy teljesen a Shuri metát idézi. Ott armor-cosmo-snap volt, amikor te elmenekültél -1 kockáért, mert tudtad, hogy ebből már nem lesz énekes halott, itt meg yondu-wolverine-wave-snap, és mész kifelé.
Annyira nem opresszív talán, mint Shuri volt, mert akad counter lap (Debrii, Prof X, Shang stb.), de összességében más paklikhoz képest itt nagyon jellemző, hogy a jó kezdőkéz kb. azonnali win.
De ki tudja, mégiscsak egy forever 65 pleb vagyok, nem láthatok bele. -
Chuzzlee803
aktív tag
Egy lépéssel közelebb vagyunk az igazsághoz, egy 4 lapos lokációnál 20 powert kell magadtól előállítanod, hogy egálban legyél vele.
Dinonak sajnos a Shuri csak +3-at ad a base powerhez, Attuma pedig nem mehet a Kozmós lanere, ahová a Redskull menne, mert az Armor mögé a Taskmaster való (a Shuris "puci" lanen meg Shang fenyeget). A Sentry jó ötlet, bár nem mindig akarod majd feladni instant a jobb locationt.
Na már most ne kérdezzétek, miért írtam ezt az értekezést, nincs meg a lap, és köpök az archetípusra, de annyit látom, hogy már én is kívülről fújom a gameplant. -
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
Dobi 562 #993 üzenetére
Ennél csak én vagyok toxikusabb, amikor egy Shuri playert valahogy sikerül megszívatni, nem egyszer azon kaptam magam, hogy egy bő perccel a meccs vége után is ott spamelem a 'Snap?'-et.
Nagyon nem szeretem azt a lapot, meg az archetípust, és ez egy kicsit kihat a vele játszó játékosokról alkotott véleményemre is. -
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
Dobi 562 #979 üzenetére
Én a te oldaladon vagyok, más az, amikor azért techelsz/építesz külön decket, mert annyira jó a location (pl. múlt héten az Asteroid M, egy 3 droppot kicseréltél Vulture-re és tessék, egy garantált 3/8), meg amikor rákényszerülsz, mert annyira ótvar, hogy csak egy Scarlet Witch-Storm-Rhino szentháromsággal reménykedhetsz egy normális meccsben.
-
Chuzzlee803
aktív tag
Most a fentebb posztolt Zabutlan Serával nyomom (utólag is köszi a linket
), egy másfél órája meglett a 65, azóta csak szuszogok. Jó lenne még talán megütni a 70-et ebben a maradék egy hétben.
Ha hétvégén lesz egy pár vesztegetni való óra és hajszál, akkor ráfeszülök, egyébként imádkozom, hogy a napi buszozások alatt hátha véletlen az ölembe pottyan.
Más: jövő héten jönEdwinHitman Monkey, és eddig F2P voltam, de ő nagyon elgondolkodtatott. Sera deckbe tudom elképzelni, illetve a Bounce-szal is szemezgetek, plusz a Series 4-5 behozatala óta különösen fájdalmas lemaradni pass lapokról (csak hogy egy példát említsek, Black Panther novemberben jött, és most áprilisban fog talán leesni pool 3-ba a földi halandóknak). Ti hogy látjátok? Meg fogjátok venni (mármint kifejezetten miatta, kozmetikumok nem mozgatnak meg)?
[ Szerkesztve ]
-
Chuzzlee803
aktív tag
Igen, viszont a meglepi faktor sem elhanyagolandó. A harmadik körben kirakott kapitány jelzi az ellenfélnek, hogy te arra a lokációra hajtasz, ennek a fajta zoonak (és később a Sera pakliknak) pedig a kiszámíthatatlan hatodik körös "robbantás" a lényege. Továbbá Enchantress is elég népszerű, ami már így is eléggé fájdalmas ennek a decknek a Kazar+Blue Marvel miatt.
Illetve a Maximus is utolsó körben menne ki.
Mindazonáltal nem ezen áll vagy bukik a dolog, azzal nyomjátok, amivel a legtöbb kockát szerzitek. -
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
ClydeBeka2 #302 üzenetére
7 cache a pity timer, ha kinyitsz egy lapot, legfeljebb az utána jövő 7. cacheben fixen lap lesz. Nincs most itt előttem a pontos matek, hogy egy héten hány kredit érhető el, de ha nem hagysz ki dailyt, akkor a heti 1 kártya az fix (legrosszabb esetben 4200 kredit egy új kártya, 7 cache*12 CL*50 kredit). Ha mákod van, a 7-nél kisebb távolságokra levő cachekben is lesz lap.
Ha unod a banánt, azzal az Ultronnal és Brooddal ránéznék a helyedben valamiféle Patriot deckre.
A leírt lapjaidból az [ongoing Destroyer jelenlegi egyik népszerűbb változata] is kihozható.Ha mindenképp Dino, Quinjet elég szépen befér, illetve a Beasttel visszavett lapok is pumpálják a Collectort. Meglepetés win conditionnek egyébként Arnim Zola is mehet bele. Kissé unortodox, de szvsz annyira beállt a netdeckelés, hogy erősen felértékelődött a váratlan lapok meglepetésfaktora. Beszéltem nemrégiben egy sráccal, ő pl. Heimdallt játszik egyáltalán nem Move-ra kihegyezett paklikban, mert abszolút senki nem számít rá.
-
Chuzzlee803
aktív tag
Még van 4 órám merengeni, egy Captain Marvel vigyorog a shopban, van 6200 tokenem.
Egyfelől nincs rá őrült szükségem, mert nem build-around lap, másfelől ahogy látom, ezekben a Storm control/Lockjaw/Jubilee deckekben kap helyet, amiket viszont pont szeretek játszani. Nehéz döntés, bármi tipp?Pool 4-5 egyelőre nem fogott meg semmivel, talán She-Hulkot leszámítva mindegyik gimmicknek tűnik.
-
Chuzzlee803
aktív tag
Quinjet és Mystique fel tud dobni egy dínó paklit (én most ezzel nyomatom, bár van benne egy Taskmaster is, de pl. Quinjetem nincs).
Mojo és Mystique Spectrumos Warpathos ongoing paklikba jól beleillik, nem linkelek most, mert egy millió változata van.
Ebből a videóból még tudsz mazsolázgatni a többi lapodhoz. -
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
Tyler Durden #167 üzenetére
1400 valamennyin vagyok most, a Belező Csabi discordján beszélgettem az arcokkal a Snapes channelben, nekem 37 kártyát sikerült eddig behúzni, ők átlagban 800-1000 körül vannak, 30-35 lappal.
Valószínűleg inkább Pool 3-ból fogok feltankolni, a Pool4-5 kártyák inkább a meme kategóriába esnek nekem, illetve az említett Pool 3 nagykutyákból is erősen foghíjas vagyok (Wong, Sera, Wave, Death, és még elég sokan).
De legalább van egy Chibi Elektro variantom.
Egyéb, kicsit random közérdekű közlemény: Mysterio variantok vásárlásával okosan, nem mindegyik fog megjelenni a játékban. A kezedben mutatja a skint, de amikor kirakod, az alap skin lesz neked is, és az ellenfélnek is.[ Szerkesztve ]
-
Chuzzlee803
aktív tag
Bocsi a dupláért, lehet a tokenek még hamarabb jönnek, mint a mikulás:
-
Chuzzlee803
aktív tag
[Decemberi season developer update]
Collector tokenek, Pool 4 és 5, Silver Surfer és egy kis kmbest promó.
December 6-án érkezik, magyar idő szerint hajnal 4-kor.[ Szerkesztve ]
-
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
ClydeBeka2 #132 üzenetére
Próbál azonos CL-en ellenfelet találni, tulajdonképpen itt már nem érdemes megállni 5-5 ezer kreditekre, mert simán lehet, hogy az opponens kinyit mindent egy LockThorhoz, neked meg esik 400 gold, egy Rockslide meg 10 Carnage booster, de mégis ugyanott vagytok.
Lesznek meccsek, amik ezen mennek el, de hosszútávon, jó csettintgetéssel és visszavonulással tolerálható szerintem.
Ja és minden nap 5 miatyánk, hogy Brode apánk végre behozza a craftolást. -
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
Tyler Durden #119 üzenetére
Nem egy specifikus deck, de valahogy így nézett ki, amit Pool 2 tetején és Pool 3 alján játszottam, lényegében 2 lanet próbálsz meg lezárni és elvinni:
Storm és valamilyen 3-4 drop, ami segít megnyerni azt a lanet (Jessica Jones a "standard", de mehet helyette Groot, Warpath, Jubilee stb.). Ezekből 2 elégnek tűnt nekem.
Sunspot és Infinaut, különösebb magyarázatra nem szorul. Szvsz Sunspotot ráér a 4. körig kirakni, mert eléggé rosszulesik amikor elviszi a Killmonger.
Chavezt ugyan nem sokszor játszottam ki ténylegesen, de a Storm kombó felhúzását konzisztensebbé tette.
Tulajdonképpen ez az 5-6 lap a "lényeg", a többi csak tech a visszatérő vendégek ellen, 1-2 early drop (Iceman, Scorpion, esetleg Domino, hogy legyen valami fix 2 drop, illetve ez is "véknyítja" a paklit), illetve ha játszol Jubileet, akkor Hulk/Odin. Vision sem megvetendő, ha a Stormos lanet nem sikerülne 100%-os biztonsággal elvinni.
Prof X szerintem iszonyúan inkonzisztens, többször szívattam meg vele saját magam, mint ahányszor ténylegesen megnyert nekem egy lanet, talán egy Daredevil majd segít ezen a helyzeten.
Ha ez esetleg annyira nem fog meg, Pool 2-ben a Move paklik eléggé feljönnek, bár nekem mindig is túl sima lesz hozzájuk az agyam.
Kicsit szájbarágósra sikeredett a komment, de nem ellened szól, inkább az "utókornak". -
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
Chuzzlee803 #117 üzenetére
Bocsi a dupláért, így reggel visszaolvasva elég megkérdőjelezhetőnek tűnhet, amit írtam
Marvelsnapzone-os link, csak mind a 76 pakli egyszerre van egy oldalon, és elég nehézkesen tölt be. -
Chuzzlee803
aktív tag
[76 pakli] amik csak 1-1 Pool 3 lapot tartalmaznak.
Szólok előre, hogy telefonon nekem be sem töltött ez a cikk, gépen is épphogy -
Chuzzlee803
aktív tag
Na, végül ma hajnalban, némiképp az alvásom kárára, de meglett a Diamond
Most a kerítésen ülök, mert a 70-et mindenképp esélytelennek tartom, de a béka alá se akarok visszaesni, pláne a resettel kedden. Valószínűleg kis óvatosban csinálom addig a napikat, meg próbálok boostert farmolni, mert a kredit felgyűlt olyan 1-2 ezer környékére, de nincs mire elverni sajnos. -
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
Tyler Durden #103 üzenetére
Plat 57 0 kocka-Plat 59 9 kocka között nyomom a limbót izomból.
Lenne egy elvileg A tier Destroyer deckem egy Green Goblin híján, de valahogy sima az agyam hozzá, sehogy nem tudok konzisztensen nyerni vele. -
Chuzzlee803
aktív tag
Esett egy Daredevil, ilyen sufnituning control/disrupt deckeket próbálgatok, bár egy Green Goblin még bőven elférne a listába.
CL 754-en állok most, szoktam questeket is venni, bár amikor már a weekly challenge megvolt, akkor nem (gyanítom, hogy édesmindegy, de erősítsetek meg).
Húztam egy Lockjaw-t és a női Thort is, de érzem, hogy maga Thor az utolsók között lesz, pláne most, hogy 8 helyett már csak 12 szintenként kapok Cachet. Azért reménykedem.