- Vigyázzatok a jófogással!!!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
itldj
aktív tag
I beat Snaple (2024-09-13) on my 4th guess! 💪
🔼🔼⬜🟩🔼⬜⬜
🔽🔼⬜🟩🔽⬜⬜
🟢🔽⬜🟩🔽⬜⬜
🟢🟢🟩🟩🟩🟩🟩
Play and see if you can guess as well
https://snaple.app -
itldj
aktív tag
Megvettem szokásosan a havi game passt a Fülöp szigeteken. Most nem felejtettem el a shopban beváltani a vásárlásért járó pontot.
Természetesen megint kaptam egy gyönyörű pixel variantot. -
itldj
aktív tag
Egy ideje nincs túl sok időm játszani, de még nem akarom elengedi a játékot, így a napikat letolom, meg kiszedem amit sikerül.
Láttam, hogy most többeknek szerencséje volt a nyitással, gondoltam ellövöm én is a hétvégén kigyűlt kulcsot (tokenem még kevesebb van)
Thenat szerettem volna, de GM se lett volna katasztrófa. Hát lett egy kurva randa Modok variánsom. -
itldj
aktív tag
válasz
zoltannemes #3066 üzenetére
A szereplők nevén kívül semmi köze nincs a marvel univerzumhoz, akár hupikék törpikék vagy 101 kiskutya is lehetne a téma.
A saját szabályrendszerét az elején 99%ban jól megtanítja, utána minimális angol tudás szükséges a helyszínek és a kártyák képességeinek értelmezéséhez. -
itldj
aktív tag
Nektek is csak szemet ad a season passban a mistery variant?
Szeptember óta direkt figyelem, hogy mi esik belőle. Egy undormány Dan Hipp Drax, az ÖSSZES TÖBBI pixel variant volt.
Nyilván ha megveszem a season passt akkor nem ezért veszem meg, de azért na. -
itldj
aktív tag
Három ládából sikerült NEM nyitni Főnixet, ami az egyetlen ami kellett volna a héten...
Egy randa Kitti variáns (amúgy se szeretem a bounce deckeket...), Nico meg egy Ravonna jött. A következő spotlight még elérhető közelségben van a héten, abban ajánlom, hogy az legyen. -
itldj
aktív tag
Új season passt vett már valaki?
Még mindig olcsóbb Új-Zélandon mint mondjuk az android appban? (4300 most ott) -
itldj
aktív tag
válasz
CsiguszMaxim #633 üzenetére
Hatalmas gratula!
Btw tudja esetleg valaki, hogy ha google-el regisztráltam a fiókot Androidos telón, akkor Ipaden tudok-e ezzel a fiókkal játszani? Feleslegesen nem csinálnék neki szabad helyet.
(Steamen simán beenegedett, de mostanában kitúr a család a gép elől vagy kényelmesebb lenne az ágyban fekve játszani.)
-
itldj
aktív tag
Mostanában nem nagyon volt időm, előfordult hogy a heti / napi q-ra se. Most újra nekifutnék, de a pool 3 nálam se nagyon adja. 726 clvl-ig olyan közepes, mindenből hiányzik 1-2-3 lényeges lap.
Amit eddig bontottam:
Hood (elsőre), Quinjet, Lockjaw, Rockslide, Juggernaut, Venom, Dagger, Omega Red, Goose, Mystic, Agatha Harkness, Colleen Wing, Mojo, dr Doom, Giganto, Black Widow.
Nem tudom mikor várható a patch, de az 1000+ esélytelennek tűnik. Nagyobb bajom, hogy nem tudom mivel kéne próbálkozni mászni. -
-
itldj
aktív tag
válasz
fogtunder #40 üzenetére
Gondoltam, ha már a
BlizzardööööööActivisonvagyisizé Picipuha zsebét nem tömöm a Hearthstone-ban, itt megveszem a season passt. Hát mindenre azt köpi, hogy ebben az országban b******** + magam meg a pénzemet.
Valaki esetleg tudott vásárolni, vagy amíg "hivatalosan" nem jelenik meg addig esélytelen?