- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
itldj
aktív tag
[link]
Kb. egyenes kieséses bajnokság mód, több bracketben, ahova vagy "veszel jegyet" vagy az eggyel kisebb tierből nyersz. Annyi csavarral, hogy mindenki 10 "HP"-ról indul, és ha vesztesz figy, akinek előbb elfogy kiesett. Snappelt meccsen dupla vagy semmi.
Ha volt reward ami érdekelt azt szedtem ki, de nagyon nem mélyedtem bele, mert őrült timesink. -
itldj
aktív tag
I beat Snaple (2024-09-13) on my 4th guess! 💪
🔼🔼⬜🟩🔼⬜⬜
🔽🔼⬜🟩🔽⬜⬜
🟢🔽⬜🟩🔽⬜⬜
🟢🟢🟩🟩🟩🟩🟩
Play and see if you can guess as well
https://snaple.app -
itldj
aktív tag
Megvettem szokásosan a havi game passt a Fülöp szigeteken. Most nem felejtettem el a shopban beváltani a vásárlásért járó pontot.
Természetesen megint kaptam egy gyönyörű pixel variantot.
-
itldj
aktív tag
Egy ideje nincs túl sok időm játszani, de még nem akarom elengedi a játékot, így a napikat letolom, meg kiszedem amit sikerül.
Láttam, hogy most többeknek szerencséje volt a nyitással, gondoltam ellövöm én is a hétvégén kigyűlt kulcsot (tokenem még kevesebb van
)
Thenat szerettem volna, de GM se lett volna katasztrófa. Hát lett egy kurva randa Modok variánsom.
-
itldj
aktív tag
válasz
zoltannemes
üzenetére
A szereplők nevén kívül semmi köze nincs a marvel univerzumhoz, akár hupikék törpikék vagy 101 kiskutya is lehetne a téma.
A saját szabályrendszerét az elején 99%ban jól megtanítja, utána minimális angol tudás szükséges a helyszínek és a kártyák képességeinek értelmezéséhez. -
itldj
aktív tag
Nektek is csak szemet ad a season passban a mistery variant?
Szeptember óta direkt figyelem, hogy mi esik belőle. Egy undormány Dan Hipp Drax, az ÖSSZES TÖBBI pixel variant volt.
Nyilván ha megveszem a season passt akkor nem ezért veszem meg, de azért na. -
itldj
aktív tag
Három ládából sikerült NEM nyitni Főnixet, ami az egyetlen ami kellett volna a héten...
Egy randa Kitti variáns (amúgy se szeretem a bounce deckeket...), Nico meg egy Ravonna jött. A következő spotlight még elérhető közelségben van a héten, abban ajánlom, hogy az legyen.
-
itldj
aktív tag
Új season passt vett már valaki?
Még mindig olcsóbb Új-Zélandon mint mondjuk az android appban? (4300 most ott) -
itldj
aktív tag
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Hatalmas gratula!
Btw tudja esetleg valaki, hogy ha google-el regisztráltam a fiókot Androidos telón, akkor Ipaden tudok-e ezzel a fiókkal játszani? Feleslegesen nem csinálnék neki szabad helyet.
(Steamen simán beenegedett, de mostanában kitúr a család a gép elől vagy kényelmesebb lenne az ágyban fekve játszani.
) -
itldj
aktív tag
Mostanában nem nagyon volt időm, előfordult hogy a heti / napi q-ra se. Most újra nekifutnék, de a pool 3 nálam se nagyon adja. 726 clvl-ig olyan közepes, mindenből hiányzik 1-2-3 lényeges lap.
Amit eddig bontottam:
Hood (elsőre
), Quinjet, Lockjaw, Rockslide, Juggernaut, Venom, Dagger, Omega Red, Goose, Mystic, Agatha Harkness, Colleen Wing, Mojo, dr Doom, Giganto, Black Widow.
Nem tudom mikor várható a patch, de az 1000+ esélytelennek tűnik. Nagyobb bajom, hogy nem tudom mivel kéne próbálkozni mászni.
-
-
itldj
aktív tag
válasz
fogtunder
üzenetére
Gondoltam, ha már a
BlizzardööööööActivisonvagyisizé Picipuha zsebét nem tömöm a Hearthstone-ban, itt megveszem a season passt. Hát mindenre azt köpi, hogy ebben az országban b******** + magam meg a pénzemet.
Valaki esetleg tudott vásárolni, vagy amíg "hivatalosan" nem jelenik meg addig esélytelen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston 16GB DDR5 5600MHz CL46 - Új, bontatlan, több darab - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6200MHz CL36 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, bontatlan - Eladó!
- Chieftec proton 750w full moduláris
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)