Új hozzászólás Aktív témák
-
NyalokAA
aktív tag
válasz
Chuzzlee803 #4792 üzenetére
Tudtak róla az 100% . Aki meg nagyon akar játszani megoldja vpn-nel , de se a helyzet se a kommunikáció nem túl jó perpillanat.
-
Dr.NX
addikt
-
Dr.NX
addikt
válasz
Chuzzlee803 #4786 üzenetére
Nekem tetszik a SHIELD archetípus, eddig jónak tűnik Iron Patriottal.
Viszont buktam 1000 tokent, meg kellett volna várnom a patch update-et, persze az első nyitásom duplikátum volt.
Elfogadom a sütiket.
-
Dr.NX
addikt
válasz
Chuzzlee803 #4771 üzenetére
Az Arishem nerf izgi!
Ugyebár most már nem lesz semelyik kártyából kettő, kicsit csökkentik a meglepifaktort.Elfogadom a sütiket.
-
Dr.NX
addikt
válasz
Chuzzlee803 #4752 üzenetére
Fú, én rettentően szenvedek, tartok vagy 3M-nél.
Oké, van még idő, de azért na.
Ráadásul annyira nem is olyan hűha kártya Eitri, mint nyáron volt Cassandra Nova.
Ami külön bosszant, hogy hiába viszek a 400K asztalnál all-int, nem 1,5M-et kapok, hanem amennyije volt az ellenfélnek! Ami simán csak 450K-500K.
Viszont ha bukok, akkor órákra helló van.Elfogadom a sütiket.
-
pachito
őstag
válasz
Chuzzlee803 #4701 üzenetére
Maga a játék meg a kártyák bejönnek de ez az interface már megint pont az a típus, amitől feláll a hátamon a szőr..nagyon színes, nagyon zajos, nagyon cifra, nagyon..keleti.
Ettől függetlenül lehet hogy adok neki egy esélyt ha már nagyon elegem lesz a Snap-ből. -
Dr.NX
addikt
válasz
Chuzzlee803 #4701 üzenetére
Regisnél láttam, régebben nyomtam a Pokémon Go-t, de szerintem nem kezdek új gyűjtögetős játékba.
Elfogadom a sütiket.
-
Dr.NX
addikt
válasz
Chuzzlee803 #4590 üzenetére
Én behúztam, mert kellett US Agent is.
Még nem játszottam vele sokat, mert Symbiote Spider-Man most a sztár.
Van egy Galactivate deck, azzal lehet gonoszkodni, persze ez sem legyőzhetetlen.Elfogadom a sütiket.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Chuzzlee803 #4590 üzenetére
Én behúztam Silver Sable-t, High Evo affliction deck-ben próbáltam és bounce-ban, természetesen bounce-ban sokkal jobb mert többször tudod kijátszani.
Ellenfélként idegesítő, valahogy mindig szegény Nimrodot vagy Phoenix Force-t találja el.
Szerintem egyébként ha nem vagy bounce fanatikus akkor kihagyhatod.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Chuzzlee803 #4581 üzenetére
Tribunal volt a flex slotban a "hagyományos" Shuri + Nimrod PF deckben a Prof X lockdown meta alatt. Elég sokszor vissza hozta a veszített Prof X lane-t.
Kíváncsi vagyok az új Activate-es kártyák hoznak-e vérfrissítést a Phoenix Force archetype-ba.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Chuzzlee803 #4484 üzenetére
Igazad lett.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Chuzzlee803 #4462 üzenetére
Wolfbane működhet de gyengébb mint Sage. Egyébként töröltem a deck-et, ha mr Negative-ozni akarok akkor Arishem nem kell bele, a meta Arishem meg legázol ha nem húzod be a kombót.
Marvel boy-t nem tudom mert nem igazán játszok Zoo-t de nem tűnik brokennek, hogy balanszolni kéne.
-
válasz
Chuzzlee803 #4462 üzenetére
Jósgömböm nincs én ma megvettem Dr.NX tanácsa alapján és azt mondhatom nem bántam meg. Most vagyok vmi 95 körül vele, elég erős zoo-ban tényleg. Jelenleg ebben a dekkben futtatom:
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Dobi 562
addikt
válasz
Chuzzlee803 #4405 üzenetére
Rope-olás gusztustalan. High inf-ben van pár játékos, direkt hùzza az időt majd utolsó pillanatban snappel... ha egy pillanatra nem figyelsz oda akkor bent maradsz egy meccsben amiben egyébként nem akarnál.
-
winery
aktív tag
válasz
Chuzzlee803 #4389 üzenetére
Ma én is jobban élveztem a játékot , amúgy ki milyen néven van a játékban ?
-
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
Chuzzlee803 #4389 üzenetére
Bocsi, nem válaszolni akartam, és mire megláttam, már nem tudtam editelni.
-
Dr.NX
addikt
válasz
Chuzzlee803 #4379 üzenetére
Szerintem Moon Knight zseniális lett így, Blade, Sif és MODOK biztonságban vannak, Draculára kell vigyázni meg Morbiusra, Colleenre, de azokat úgyis próbálod lerakni hamarabb.
Nagyon érdekes lett a meta, Proving Groundsban legalábbis, mindenki move-ol, discardol, éppen mi a feladat.
Nekem már majdnem meg is van a heti pont.Elfogadom a sütiket.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Chuzzlee803 #4250 üzenetére
Nezd meg azert neha kik az ellenfelek conquesten.
Kollega Arishem Lokit jatszott (en is), Lokit rendszeresen kirakta ugy, hogy 1-2 lap volt a kezeben mert minden szir-szart kijatszott. Utolso korben kaptam egy Agathat Arishemtol, hagytam vegig futni a meccset, igaz csak 2 koron at iranyitott Agatha de 3 locationon nyertem...
Se prioritas se board-space management nem erdekelte a kollegat csak minel tobb lapot lerakni... 2-szer cloggolta magat mert nem figyelt a location-okre meg hasonlok...
-
Dr.NX
addikt
válasz
Chuzzlee803 #4202 üzenetére
Én olyat csináltam, hogy az átküldött Hobgoblint Blinkeltem, és a helyére lépő kártya már az én oldalamra került.
Elfogadom a sütiket.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Chuzzlee803 #4190 üzenetére
Azt a 6k tokent inkább egy erős series 5-re költsd mint két gyenge series 4-re szerintem.
Zemo-val az a baj csak egy deck-be jó jelenleg, nem rossz különben a Mill, gold conquest-en csak azzal farmolom a pontokat, olyan 70% körüli a win rate-em vele.
Minden hónapban igyekszem megtanulni egy archetype-ot amit nem szeretek, ebben a hónapban a Mill-t választottam.
-
Dr.NX
addikt
válasz
Chuzzlee803 #4190 üzenetére
Az activate valami olyasmi lesz, hogy lerakod és te döntöd el egy későbbi kör elején, hogy mikor aktiválódjon, gondolom kap valami gombot.
Scarlet Spider is crazy lesz, felnyomod Shurival, aztán bumm.
Cassandra szerintem lingvisztikai egységesítést kapott, talán így egyértelműbbnek ítélték meg. Szerintem Luke Cage működni fog rajta ugyanúgy.
Zemo nem akkora fun, a többi sokkal jobb lap.
Idegesítő archetípus, de nem valami kompetitív.
Blinket vagy Thena-t mondanám beszerzendőnek először.Kang csak simán bad, a big bad már eléggé értelmét vesztette a túl ritka series dropokkal.
Elfogadom a sütiket.
-
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
Chuzzlee803 #4185 üzenetére
VFX és SFX-et kapott Knull, Death, Black Cat és az Ice Box location.
Karakter albumok júliusban érkeznek (ez elég kurta-furcsa, de annyit tesz, amennyi a neve: egy artist 12 variánsa helyett egy lap 12 variánsa lesz benne). Az első két lap természetesen Wolverine és Deadpool.
Gyűjthető borderek megjelenhetnek a season passben, a conquest jutalmakban, és a login bónuszoknál.
Még szerencse, hogy szóltak előre, ez tényleg nem nagy durranás.[ Szerkesztve ]
-
alite
senior tag
válasz
Chuzzlee803 #4185 üzenetére
Mérsékelték az elvárásokat a mai patch-el kapcsolatban:
To set expectations, this patch is setting the table for next season, Deadpool’s Diner, Alliances, and more.
-
Dr.NX
addikt
válasz
Chuzzlee803 #4091 üzenetére
Jók ezek a mirror meccsek, arra kell csak figyelni, hogy te rakd le később Super Skrullt és rá Mystique-et és/vagy Onslaughtot.
Nem is igazi Marvel Snap játékos, aki még nem hozott össze egy ilyen max. integert.
A küldi miatt mondjuk mindenki Hela Tribunalt játszik, azzal hamar megvan a 20 or more location.Elfogadom a sütiket.
-
válasz
Chuzzlee803 #3945 üzenetére
Én is várom a shopba, ha lesz beruházok rá..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Dobi 562
addikt
válasz
Chuzzlee803 #3921 üzenetére
Ezt Woody osztotta meg a discordján, nem bounce de érdekesnek tűnik:
-
Dr.NX
addikt
válasz
Chuzzlee803 #3921 üzenetére
Én szeretem olvasni mások meglátásait, jöhet nyugodtan!
Igen, Baron Mordo egy erősebb Iceman. Ha 6-ost talál el, akkor bummer, de azt lehet Icemannel is.
De nagyon sok korai lapot értéktelenné tehet, Angela, Hope Summers, Nebula, Daredevil, stb.Ma volt egy kis időm játszani, 93-ról először Blink Ramppel, majd Leech Darkhawkkal, végül Havok - Cannonballal. Cannonball tényleg 8 cuber MVP.
Kereken 50 meccs volt, 30-20 winrate-tel (60%).
Biztos meglett volna hamarabb is, az első két deck sok pontot pakol ki korán, ezért nem lehet 8 kockára lefarmolni a botokat, mert retreatelnek.
Viszont szinte csak 1-2 kockás retreatjeim voltak.Untappeden néztem, nagyon hasznos, de tényleg elég ritkán jön bot 90+ rank felett.
Elfogadom a sütiket.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Chuzzlee803 #3913 üzenetére
Jaaa, benéztem akkor.
Adjatok esélyt a deck-nek. Azt kell csak elfogadni hogy legtöbb meccs az -1 kocka retreat mert egyik kombót sem tudtad felhúzni.
Ugyanezért ha kezedben a kombó, agresszívan kell snap-elni, legtöbb ellenfél azonnal lelép Multiple Man/Phoenix Force után. Vagy Iron Man +Onslaught után.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Chuzzlee803 #3910 üzenetére
Rank 60? Az kemény!
Én most vagyok életemben először top 1500-ban, szinte az összes top 3k ellenfél Domino, Leech, Blink unalommal tolja.
Phoenix Nimrod kicsit meghasal most a Leech meta miatt, Phoenix Tribunal elég jól megy:
-
Dr.NX
addikt
válasz
Chuzzlee803 #3863 üzenetére
Szerintem Namorának lesz egy jó deckje, mégpedig a Lockdown.
Nálam így nézne ki:
T2 Jeff szélső lane
T3 Storm másik szélső lane
T4 Wong középen
T5 Namora
T6 Doom vagy Odin
B-tervnek ugyanez Ms Marvellel.Elfogadom a sütiket.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Chuzzlee803 #3796 üzenetére
Én is erre gondoltam, hogy egy követ vagy Mysterio copyt akar felturbózni, túl jó lenne ha még Mockingbird-et is olcsósítaná.
Nem tudom ki/kik tolják a decket de az egyik legjobb cube rate deck high infinite-ban (top 10%) untapped.gg szerint.
-
ClydeBeka2
őstag
válasz
Chuzzlee803 #3656 üzenetére
Az szép! Ebben a szezonban én is Tribunalt tolom, persze még csak 85 környékén vagyok. Super skrull mennyire használható? Én most Howarddal tolom, egész jól működik Lad/Jubilee-vel is.
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
Dobi 562
addikt
válasz
Chuzzlee803 #3638 üzenetére
Surfer nagyot ment előző szezon végén! Két különböző build tűnt fel, az egyik az egy Hazmat-Wong-Odin kombó deck, a másik pedig egy pontokra koncentráló build.
Én a Hazmat-ossal nagyon élveztem a játékot, annyira hogy a napi küldetéseken kívül is mentem vele párat. Rengeteg 8 kockát hozott, rank 7000-ről 4000-re másztam vissza elég lazán.A másik build ami pontokra koncentrál, sokkal jobb stattal rendelkezik kb tier 1 szint volt szezon végén high infinite-ban (57%+ win rate, 0.44 cube rate). YoWoody top 10-be mászott vele, én nem próbáltam.
Tegnap pedig ezzel a deck-el mászott infinite-ba első nap:
[ Szerkesztve ]
-
Dr.NX
addikt
válasz
Chuzzlee803 #3638 üzenetére
Red Hulk állati erős, megint túl sok kokain szívtak a Second Dinnernél mielőtt kiadták volna.
A Black Knight-féle targeted discardba Giganto helyett tökéletes, vagy High Evo-ba vagy Shuri...
Tutira nerfelve lesz, bár talán nem olyan broken mint Blob volt az elején.Elfogadom a sütiket.
-
Dr.NX
addikt
válasz
Chuzzlee803 #3627 üzenetére
Nem rossz WM, de nem is metabreaking.
Talán Cozy targeted discardje a legpotensebb:
https://marvelsnapzone.com/decks/war-knight-arv0q/Elfogadom a sütiket.
-
winery
aktív tag
válasz
Chuzzlee803 #3627 üzenetére
Szerintem jó kártya , de Thanos uralja a játékot és nem tud kiteljesedni igazán .
-
Dr.NX
addikt
válasz
Chuzzlee803 #3530 üzenetére
Warlockkal nyilván csínján kell bánni, mert rohadt erős a laphúzás képessége. Mondjuk jobb nem lett szerintem sem.
Darkhawkot sajnálom, jó lap volt, annyira talán nem is OP.
Most inkább Ronanre emlékeztet.Lockjaw érdekes lesz, bár egy macskával együtt mehet a T3.
Alex Coccia mondott egy érdekes nerf verziót, pl. minden teleportnál kaphatott volna mínusz powert.Forge-nak örülök, kicsit megnyesi a Deadpool destroyt.
Sword Master mehet Silver Surferhez Maximus helyett Cosmora vagy T6-ra power sticknek.
Elfogadom a sütiket.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Chuzzlee803 #3527 üzenetére
Komoly számokat kipakoltál a boardra!
Én egyébként szeretem a Discardot meg az ilyen típusú deck-eket.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Chuzzlee803 #3523 üzenetére
Discard-ot vagy ponttal vered meg vagy junk-al ami elveszi a helyet tőlük. Szerintem TLT-vel jó lehetsz amíg sokan rá nem kattannak és emiatt népszerű lesz újra Enchantress.
Tegnap fizettem a tanulópénzt. Mr Negative Tribunalt játszott az ellenfél, én meg abban a hitben voltam, a "mezei" mr Negative-ot tolja vagy a Glenn Jones félét. Nekem volt két 60+ Knullom két location-on, neki 350 power mindenhol. -8 kocka.
-
válasz
Chuzzlee803 #3228 üzenetére
Hát lenne pár lap amihez hozzá lehetne nyúlni mert sose látom őket. Ami így hirtelen eszembe jut: Angel, Namor, Cpt America. Utóbbi a legnagyobb szégyen, top Marvel karakter és egy kalap sz@r, nemtudom miért nem kezdenek vele vmit..
Dr.NX: szerintem ott a probléma amit pachito ír, Blobnos dekkben eléggé op..
-
pachito
őstag
válasz
Chuzzlee803 #3059 üzenetére
Na igen, ez a része is kicsit ködös.
@NyalokAA: Nem emlékszem hogy Echo milyen series de ha 1k-ba kerül annyit talán megér, drágábban nem venném. Szerintem januári balance patchben hozzányúlnak Marvelhez valamilyen szinten.
Más: mai nap termései -
Scarlethez 10, Magnetohoz 9 split kellett. -
Dobi 562
addikt
válasz
Chuzzlee803 #3039 üzenetére
Gratulálok!
--‐--------------‐---------------------
Utóbbi pár nap tapasztalata:-Echo láthatatlan, ráteszik simán az ongoing kártyákat, akár többször is egy meccs alatt
- Black Knight Ebony Blade-jének buffja elkerülte jó pár ember figyelmét, miután lerakom, snappelnek majd utolsó körben lerakják Shang-chi-t és fizetik a 4 kockás tanulópénzt.
-
Dr.NX
addikt
válasz
Chuzzlee803 #3039 üzenetére
Gratula!
Gyanítom, hogy Ms Marvel is fog kapni egy nerfet, ez a 4/15 power nagyon OP.
Szerintem leviszik +5 powert +4-re és talán a base powert is 4-re, és még úgy is 4/12 lesz.Elfogadom a sütiket.
-
válasz
Chuzzlee803 #2958 üzenetére
6k tokenért én nem nagyon veszek semmit, főleg most már, hogy ilyen nehezen jön. Modoc-t vettem meg 3k-ért, mert nem volt meg és tényleg jó lap. Nico is baromi jó, de 6k-ért thx but no thx, szal marad a ládából nyitás. Igazából van vagy 200 sima ládám, meg most is max pénzen ülök, szóval pár spotlightot ki tudok farmolni és van most is még 4db.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Chuzzlee803 #2684 üzenetére
Visszakaptam amúgy a 10 dollárt, a kommentem után nem sokkal. De tényleg elég gáz, hogy telefonról nem lehet lemondani.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Dobi 562
addikt
válasz
Chuzzlee803 #2601 üzenetére
DD a legutolsó patch után:
Twitterről loptam
-
Dr.NX
addikt
válasz
Chuzzlee803 #2510 üzenetére
Snowguard csak Loki collector deckben értelmezhető. Ha játszol Lokit, vedd meg.
A hawk és bear a nerf óta ritkán használható.Elfogadom a sütiket.
-
Dr.NX
addikt
válasz
Chuzzlee803 #2506 üzenetére
Igen, megvariálták a Spotlight schedule-t is, hogy rohadnának meg.
Pár hete vettem Tribunalt 6k-ért, mondván úgysem jön idén.
Erre Man-Thing helyett lesz (ami nekem nincs), egy olyan héten, ahol tutira nyitok.
https://i0.wp.com/marvelsnapzone.com/wp-content/uploads/Card-release-schedule-01.11.23-v.1.1.jpgElfogadom a sütiket.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Chuzzlee803 #2496 üzenetére
Igazad volt, tényleg működik a deathwave kombó!
-
Dobi 562
addikt
válasz
Chuzzlee803 #2496 üzenetére
Dehogy is!
Pont reggel kezdtem Ravonna deck-et próbálgatni.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Chuzzlee803 #2393 üzenetére
Ha ez így lesz az Elektra változtatás felrázná a metát az tuti.
Az összes többi változtatás érthető, egyedül a Black Widow-t nem értem, így is elég g**i kártya, minek még fokozni?
-
Dr.NX
addikt
válasz
Chuzzlee803 #2393 üzenetére
Alioth jó lesz a Negative deckembe.
Elektra jó lesz, mert így elég redundáns volt Killmongerrel, így viszont DareDevil-ölő lesz (heh), meg persze Luke Cage, Angela, Kraven, IW...Elfogadom a sütiket.
-
Dr.NX
addikt
válasz
Chuzzlee803 #2346 üzenetére
Egyáltalán nem biztos, hogy átgondolatlan a cache rendszer, persze ezzel nem azt mondom, hogy én szeretem.
Azt a Second Dinner is mondta, hogy egyáltalán nem céljuk, hogy minden játékosnak minden kártya meglegyen.
Nyilván pénzt akarnak csinálni ők is, ergo ha gyorsan és sokat akarsz token shopból vásárolni, akkor vegyél szépen goldot.Egyébként lassan, de gyűlik a gold is, token is, én tegnap vettem meg Living Tribunalt, mivel idén már ő sem lesz spotlightban, én meg szeretnék játszani vele, bár tudom, hogy amúgy jobban megéri két S4-et venni ennyiért.
Priorizálni kell hónapokkal előre, hogy melyik heteken akarsz spotlightot nyitni, érdemesebb olyan héten, amikor két kártya is benne van a top3 listádban és lehetőleg ezek S5-ök.
3 hét az szinte semmi, sokkal türelmesebbnek kell lenni. Addig meg marad a küldetések grindolása.
És persze ne nyiss úgy, hogy nincs legalább négy spotlight cache arra a hétre, mert RNGjeesus meg tud ríkatni.Elfogadom a sütiket.
-
ClydeBeka2
őstag
válasz
Chuzzlee803 #2275 üzenetére
Nyugi, én is igy vagyok vele. Egyszerűen sokkal többet kell játszani. Én mindig kifogyok boosterekből is, mert kb. csak a napi küldiket letolom és ennyire van időm
Talán 4 split a legtöbb ami van, 6400 CL. Egyelőre ink meg gold-ról álmodni sem tudok, örülök ha elköltöm a kreditet
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
alite
senior tag
válasz
Sajnos nem csak sikersztorik vannak..
Chavez 13, Spider-Man 12 split után se akar ink-et dobni, a gold egyiknek sem áll jól..
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz
Ha van egy "projekt" akkor addig fejlesztem a lapot amíg össze nem jön az arany háttér. Persze nem mindig sikerül és elfogynak a lapról a boosterek, ilyenkor félre kell tenni vagy játszani vele tovább hogy meglegyen újra a szükséges mennyiség.
Én olyan lapokat fejlesztek amikkel játszom is sokat, nem szoktam azért berakni egy lapot egy deck-be hogy legyen rajta booster.
Egyébként ha csak a napi küldetéseket megcsinálod meg kiveszed az 5 küldetésenként járó bónuszokat akkor szinte naponta de maximum minden másnap lehet tolni egy splitet (1550 kredit alap kártyáról).
-
NyalokAA
aktív tag
válasz
Chuzzlee803 #1869 üzenetére
Én most gyüjtögetni fogok. köv pár hétben ami igazán érdekel és jó kártya az Jeff! és Spider-Ham , ha jól megy a matek mind2-re lesz 3-3 spotlightom. Még talán erre a hétre össze tudnék 1 re kapargatni , de már nem fogok kockáztatni. Pedig rá voltam izgulva nagyon Iron Ladre
-
Dobi 562
addikt
válasz
Chuzzlee803 #1567 üzenetére
Juniusban ket uj lap series 4-ben kezd.
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
Chuzzlee803 #1247 üzenetére
Én úgy tudom, hogy Polaris nem úgy működik mint pl. régen Gambit, vagyis nem random választ targetet, hanem a másik két location közül nézi, hogy van-e mit húzni.
Dobi: Nebula milyen érzésre?
[ Szerkesztve ]
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
Dobi 562
addikt
válasz
Chuzzlee803 #1247 üzenetére
Igazad van, Colossus-t találta el. Úgy emlékeztem (rosszul) hogy 3 energiába kerülő lap és nem lehet célpont de 2 energiás. Látszik hogy nincs benne egy paklimban sem.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Chuzzlee803 #1077 üzenetére
Április 18-án jön a Shuri nerf, addig kell már csak kibírni.
Ha egyből Shurihoz nyúltak volna akkor nem lett volna muszáj Red Skull-t tönkrevágni ami például tök jó lap volt Dracula Zoo deck-be is.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Chuzzlee803 #967 üzenetére
Az legalabb egy alap lap Discard-ba.
Eletem elso nyitasa (ami series 3-nal ritkabb lap) az MBaku volt. Majd nyitottam hozza ket skin-t is...
-
Dobi 562
addikt
válasz
Chuzzlee803 #964 üzenetére
Orulok, hogy tetszik a deck! En is ki akartam probalni de most Zerocula es Lockjaw discard annyira bejott, hogy nincs kedvem massal menni. Ujra rank 91-en es alig-alig latok Shuri Zero-t. Sandman Ramp a nagy mumus de eddig ok is csak elvetve jottek.
Ebben a Season-ban szamomra most a legelvezetesebb a meta, jatszok mindenfele ellenfel ellen, mr Negative, Patriot, Sera Control, Galactus.
A Galactusok a legviccesebbek, mivel toltam vele jo par menetet igy tudom mire kell szamitani es mikor o kirakja Galactust en lerakom Draculat majd megy a snap. Elotte szinte uresen volt a board, ne tudja konnyen kirakni Death-et illetve ne legyen nagy a Knull-ja.
En biztos meg fogom venni a battle pass-t, legegyszerubb modja a series 5 kartyak beszerzesenek. 5k collection level-en vagyok es meg series 5-ot nyitni nem sikerult.
Bounce az jo kis archetype, nagyon fun vele menni de szerintem most a Kitty Pride tulajok elonyben lesznek, az a lap nagyon jol illeszkedik abba a fajta jatekba.
-
Dr.NX
addikt
válasz
Chuzzlee803 #420 üzenetére
Ebben az esetben szerintem jobb Cpt. America, mert ugyan maxolt locationnél csak 3+3 power, de rugalmasabb. A harmadik körben ki tudod tenni, míg Wolfsbane-t a már három meglévő kártyára teszed, ami már valószínűleg későbbi kör, ahol már nagyobb kártyák kéne hogy kikerüljenek.
Elfogadom a sütiket.
-
válasz
Chuzzlee803 #377 üzenetére
Hivatalos weboldalon tudsz úgy vásárolni, 3450-re jött ki az ehavi nekem.
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
Chuzzlee803 #303 üzenetére
Valahogy én is ezt kezdtem el érezni, hogy sokkal jobb ilyen jellegtelen hibrid deckkel tolni, mert nagyon könnyen olvassák a bevált formulákat. Ráadásul ebben a fajta építésben sokkal több az építés tesztelés öröme is.
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Chuzzlee803 #175 üzenetére
Mondjuk She-Hulk szerintem nagyon jó lesz, de elég sok lap szituációs.
És igen, az összes lap, ami tokent gyárt, az alap tokent használja, ezt nem is értem, hogy gondolták, illett volna külön azokból is variánsokat csinálni.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
válasz
Chuzzlee803 #154 üzenetére
Ehh, ilyenkor nem örülök, hogy késve kezdtem, 619 vagyok, ilyen gyorsan esélytelen elérni az 1k-t
-
alite
senior tag
válasz
Chuzzlee803 #154 üzenetére
Igen, közben kiderült, hogy vlszeg már jövő héten jön a patch, azzal együtt meg a tokenek. Mostani szezonnál is, szezon kezdete előtt napokkal jött a patch.
-
pachito
őstag
válasz
Chuzzlee803 #145 üzenetére
How many Tokens are needed for cards in each Series?
Series 3 Card: 1000 Tokens
Series 4 Card: 3000 Tokens
Series 5 Card: 6000 TokensThe amount of Tokens you’ll get depends on your Collection Level when you log in:
500-999 CL: 3,000 Tokens
1000-2999 CL: 6,000 Tokens
3000+ CL: 12,000 TokensBelépéskor tudok majd két series 5 vagy négy series 4 lapot venni
Valőszínüleg előbbi lesz, mivel sokkal nagyobb eséllyel lehet majd 4-est nyitni, pláne hogy a boostereket kilövik a cachekből.
More ebbű Galactus lesz.
-
válasz
Chuzzlee803 #120 üzenetére
Infinautos dekket néztem, meg is van hozzá minden, tervezem betesztelni. Ma nyitottam 4 kártyát, köztük volt Vulture illetve Vision, így pont gondolkoztam rajta, hogy össze kellene rakni egy move-os dekket. Nekem nagy mumusom, aki jól játszik vele/jól jönnek neki a lapok, az össze vissza ver kb.
Killmongert meg ne is mondd, nekem még nem sikerült behúznom, ellenem meg persze dobálja ki mindenki, emiatt raktam le a Kaza dekkemet, mert 1 lappal ruinolják a paklid.."It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
válasz
Chuzzlee803 #117 üzenetére
Thx nagyjából végignéztem, csak előbb el kellene érni a pool3-t
Az új season fele fele arányban toltam eddig dino illetve Apocalypse dekkel. Beértem tegnap 50-es rank fölé, lehet azért, mert season eleje van, de itt már elég sokszor jön szembe olyan, aki pool3-as lappal vagy lapokkal rendelkezik. Ennek ellenére nincs okom panaszra, a fentebb említett két pakli jól szuperál.
Aki tolja a mostani seasont milyen dekkel megy, van egy ami specifik vagy többfélével épp amihez kedv van? Aki rank 50+ van, annak mi tűnik a legstabilabbnak?"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
Chuzzlee803 #117 üzenetére
Bocsi a dupláért, így reggel visszaolvasva elég megkérdőjelezhetőnek tűnhet, amit írtam
Marvelsnapzone-os link, csak mind a 76 pakli egyszerre van egy oldalon, és elég nehézkesen tölt be. -
válasz
Chuzzlee803 #105 üzenetére
Én most értem át pool2-be /lvl225/, Onslaughtos Kazar dekkel haladgatok felfele, remélem a maradék pár napban sikerül elérnen az 50-t..
3-4 dekk van jelenleg összerakva, de most ez adja a legjobban.pachito: ezek a szint resetek, hogy mennyit esel vissza hol lehet megnézni?
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Chuzzlee803 #74 üzenetére
nagyon változó minőségű paklik ellen játszok én is, ha valaki bemákolta a nyitásait pool 3 elején, akkor elég OP dolgai lehetnek, a pool 2 elég kicsi, de utána megint van több, mint 60 lap, nekem is többnyire kombó darabok esnek csak, de a héten mondjuk már nyitottam egy Captain Marvelt és egy Destroyert, viszont a fullos paklikból még mindig hiányzik 1-2-3 kulcslap, amivel tényleg jó lehetne. Lockjaw is olyan, hogy egy csomószor kapok kezdőkézbe 2-3 5-6 dropot és akkor hirtelen nagyon nem jó nekem, a két Thorral más lenne a helyzet, azokat nem baj, ha felhúzza az ember.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Chuzzlee803 #65 üzenetére
Ellenem rank 90 felett már kezdtek olyan paklik jönni, amik jelentősen erősebbek voltak annál, amit össze bírtam rakni, úgyhogy elkezdtem költeni. Meg untam is a discard aggrot, akartam valami újat. Aztán nyitottam egy csomó olyan cuccot, ami egy kombó része és igazából nem javított egyik paklimon se, ez a mai Lockjaw nyitás volt az, amire már lehetett paklit is építeni. Szerintem menj tovább, ne tartalékolj, hosszú távon úgyse lesz értelme, Pool 3 sokkal nagyobb, mint a 2 és folyamatosan bővül.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Chuzzlee803 #55 üzenetére
igen, nálam is nagyon belassultak a dolgok, jövögetnek a kártyák, de nagyon össze-vissza, egy tier 3 deckhez sincs meg az összes tech lap, pl ma nyitottam egy Patriotot, ami tök jó, csak Debrii meg Mistique nélkül játszhatatlan. de így is 95-ös rankon vagyok, az Apocalypse aggro és a Collector+Dino még mindig működik, szóval grindolok szépen.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Chuzzlee803 #50 üzenetére
pörgess ki annyi season questet, amennyit tudsz, menj fel 5K creditig, aztán kezdj el nyitni. nem hiszem, hogy a pár hetes balance change után valami gyökereset változtatnának.
én a hétvégén kifarmoltam a rank 100-at, már csak a goldot gyűjtöm, hogy a következő season passból tudjak többet kipörgetni, mert a season cache-ek nem nagyon dobnak értelmes dolgot és csak a daily questekből sok kell egy szinthez.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Chuzzlee803 #47 üzenetére
Azért spiderwoman még mindig nem gyenge, de az Odin decket én is dobtam aránylag gyorsan.
Ami pool 1-ből működött, az az ongoing pakli, illetve a Devil Dino pakli, ez utóbbinak kevésbé van passziánsz jellege. Most így pool 2 elején is ezzel megyek, sajnos collectorom még nincs és azért hiányzik. Ami még jó, ha bemákolsz egy Swarmot az első lapok között, az a discard aggroI hate morning people. And mornings. And People.
-
lm83
őstag
válasz
Chuzzlee803 #47 üzenetére
Ott már mehet szerintem az ongoig+DD pakli
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Chuzzlee803 #12 üzenetére
én eddig mohó voltam és elköltöttem creditre, hogy hízzon a kollekció gyorsan, de valószínűleg nem ez a leghatékonyabb módja.
amúgy akartam volna venni goldot és közli, hogy nem elérhető az én régiómban. a passnak így 12 nappal a vége előtt szerintem semmi értelme már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elon Musk nem kér a TikTokból
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Corel Draw topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest