- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jacktor
aktív tag
Black border mind felett
-
Jacktor
aktív tag
Végre

-
Jacktor
aktív tag
Ha kéne egy kártya (pl. annihilus), akkor ahhoz hogy juthatok hozzá? 1:5689 eséllyel adja cache-ből? Vagy ugyanekkora eséllyel adja majd tokenért amiből épp akkor vagy lesz elég vagy nem? Vagy hogy?
-
Jacktor
aktív tag
Számomra legidegesítőbb hibák (ha várjuk megoldás, hallgatom):
- Mikor a pakliválasztóra klikkelek, nem az aktuális paklinál van a csúszka hanem tök random, ez 20 dekknél nagyon idegesítő.
- A jobb alsó sarokban folyamatosan világít az a roh... értesítő hogy olvasatlan elem van, pedig nincs. -
Jacktor
aktív tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ezért szabad csak variánsra költeni a tokent
-
Jacktor
aktív tag
Jogos, erre nem is gondoltam elsőre, köszkösz
-
Jacktor
aktív tag
Ebben Chavez helyett mit ajánlanátok? Max ha 1x kijátszottam Chavezt a 100 meccs alatt... (Knullom nincs de minden más van)

-
Jacktor
aktív tag
Galactus dekk nagyon beteg, élvezet vele játszani. Könnyedén lehet vele haladni (50 körül vagyok). Picit kell csak figyelni és ha látszik hogy nem jön ki a lépés, 1 kockával kiszállni. Amit meg lehozol az szinte mindig 2-8 kocka, mert a legtöbben vagy nem olvassák a dekket vagy nem tudják counterelni. Most 0,95-ös a kocka/meccs rátám vele 96 játszma után.
-
Jacktor
aktív tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Előbb gyűjtsd ki a pool3-as lapokat, mert utána már 200-600 tokent kapsz majd a ládákból.
-
Jacktor
aktív tag
2.147.483.647 (2^31)
https://youtu.be/kzaOB4MdOks?t=244 -
Jacktor
aktív tag
Értem, köszi. Még valami: gondolom most tök felesleges olyan 4-5-ös lapokat pinelnem/vennem tokenért amik hónap végén lejjebb kerülnek egy poollal?
-
Jacktor
aktív tag
Érdekesek ezek az emelt mennyiségű token-ek (ha kigyűlik pool 3):
1. nyitás 100 token
2. 100 token
3. 600 token
4. 200 token
5. 100 token
Ugye elvileg 200-600 közt kéne adnia random. Csak itthagyom hogy senki ne lepődjön meg ha hasonlót tapasztal. -
Jacktor
aktív tag
1 lapom hiányzik még pool 3-ból, már pineltem, de még 600 token hiányzik hozzá. Ez kb. akkorra lesz meg, mire új lapok érkeznek pool 4-ből (ebből mondjuk kettő már meg van), így megint lemaradok a 200-600 tokenekről a collection reserve-ekből... ki van ez találva
-
Jacktor
aktív tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Dehogynem keverem
de utánam leírták miért jó Fist, olyan helyekre is be lehet juttatni lapot ahová amúgy nem (kivéve ProfX), ideértve akár danger room-ot is (25% a játszott kártya halálára), de a lap másolós helyekkel is jól kombózik ahogy egy csomó más típusú location-nel is. -
Jacktor
aktív tag
Itt egy tipp deck, ezzel egy streamer 160-ig jutott. A lényeg értelmeszerűen hogy az 1 manás lapokat a legvégén kell kirakni hogy legalább addig ne killmongerezhesse őket:
eyJOYW1lIjoiS2F6YXIiLCJDYXJkcyI6W3siQ2FyZERlZklkIjoiQW50TWFuIn0seyJDYXJkRGVmSWQiOiJTcXVpcnJlbEdpcmwifSx7IkNhcmREZWZJZCI6IlN1bnNwb3QifSx7IkNhcmREZWZJZCI6Iklyb25GaXN0In0seyJDYXJkRGVmSWQiOiJSb2NrZXRSYWNjb29uIn0seyJDYXJkRGVmSWQiOiJCbGFkZSJ9LHsiQ2FyZERlZklkIjoiQW5nZWxhIn0seyJDYXJkRGVmSWQiOiJPa295ZSJ9LHsiQ2FyZERlZklkIjoiQmlzaG9wIn0seyJDYXJkRGVmSWQiOiJNYXhpbXVzIn0seyJDYXJkRGVmSWQiOiJLYVphciJ9LHsiQ2FyZERlZklkIjoiQmx1ZU1hcnZlbCJ9XX0= -
-
Jacktor
aktív tag
Gondolom az 1000 kreditet is csak a mobilos kliensben látom majd ugye?
Illetve a Mystery Variant egy ár meglévő lap variánsa lesz? -
Jacktor
aktív tag
Bucky tényleg jó ötlet és megfontolandó, bár a meccseim legalább felét Spectrum nyeri meg és nem Destroyer (legtöbbször azért mert az ellen épp utóbbira számít mindig), szóval minél több ongoingot kéne tartanom a dekkben.
-
Jacktor
aktív tag
Néhány napja Destroyer deckkel nyomom. Szórakoztató is, agyalni is kell sokszor, illetve az összes napiküldi típust is meg lehet vele csinálni.
LINK -
Jacktor
aktív tag
40-45 között én is jó sokáig elingáztam, aztán végül egy kevert Odin deckkel sikerült kitörni 51-ig. Reset után a fenti brute force paklit viszont tuti kipróbálom
-
Jacktor
aktív tag
PC-n továbbra sem lehet vásárolni? (a startert megvenném, de csak homokórázik)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Revolut
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Milyen okostelefont vegyek?
- Billentyűzet gondom van
- További aktív témák...
- Dell Precision 7760 - i7-11800H, 64GB RAM, 1TB SSD, RTX A3000, 17,3 27% ÁFÁS
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AN Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen1)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Professor X és Galactus nem örül
többek közt....