Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: FIFINE A6T - Gamer és Streamer állványos mikrofon
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
Kipróbáltad "rendesen" vagy csak koppanásig (végtelenig) tekerted az obin a fókuszgyűrűt és úgy életlen lett? Csak mert én először így jártam
Dühösen félre is dobtam a lencsés adaptert, és egyszer tök véletlenül vettem észre hogy a lencse miatt ha koppig tekerem, akkor már túltekertem a végtelenen.Minőséget tesztelni az adapterrel még nem álltam neki, de láttam már olyan embert aki ismert olyan embert aki hallott olyan emberről akinek a szomszédja egy olyan ember, akinél tök penge képet adnak a jó obik a lencsés adapterrel is.
Helios-t (58/2), Pentacon 29/2.8, 50/1.8, 135/2,8-at tudok kipróbálni (Nikon d50-en) ha lesz elég időm, megígérni nem merem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Még mindig várunk az új Mass Effectre – az N7 nap sem hozott áttörést
- Androidos fejegységek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Építő/felújító topik
- World of Tanks - MMO
- iPad topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dühösen félre is dobtam a lencsés adaptert, és egyszer tök véletlenül vettem észre hogy a lencse miatt ha koppig tekerem, akkor már túltekertem a végtelenen.