Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxx
senior tag
válasz
sct51hegyko
üzenetére
Ár-érték arányban nem rosszak a Pentacon obik, de nem mondanám, hogy hasra kellene esni a képminőségüktől. Nekem volt egy pár darab, mindenképp MC-st ajánlanék, sokkal kontrasztosabbak a bevonatos obik. Pentaconból 135-öst és 200-ast használtam, 8Mp-t szerintem kirajzolták, de 550D felbontását biztos nem fogják. Ha bele szeretnél mélyedni a régi obik használatába, kicsit nagyobb anyagi ráforditással, inkább ajánlanám a Jupiter, Takumar és Zeiss obikat, jobb képminőség várható ezektől. Nem minden téma áll, szóval ha már lehetséges jó dolog a chipes adapter és a zárat sem koptatod a LV-el. Canonnál valószínű bármilyen obit veszel, lesz végtelened egy átlagos adapterrel, sőt vannak olyan tipusok amit túl is lehet tekerni rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen3 WUXGA Touch i5-1245U vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS W11 Pro Garancia
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi