- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sct51hegyko
csendes tag
Üdv!
Nem rég fotózgatok egy Canon 550D-vel, és szeretném kipróbálni az analóg objektíveket is. Szép rajzolatuk és alacsony áruk fogott meg illetve, nekem sokakkal ellentétben tetszik az analóg kivitel és, hogy nem beugróblendés szóval szerintem nagyon élvezni fogom az analóg objektívekkel való fotózást.
Kinéztem pár objekít típust amit szeretnék beszerezni:
-Pentacon 29mm f2.8
-Pentacon 50mm f1.8
-Pentacon 135mm f2.8Ezekről érdekelne tapasztalat (bár már olvastam sok jót
, illetve az MC (multi coated) jelzésről írhatnátok pár szót, érdemes-e az objektívek közül olyat keresni ami MC-s vagy nem észrevehető a különbség...stb.
Illetve, hogy milyen adaptert érdemes ezek használatához venni, hogy legyen végtelen focus, fénymérés, esetleg AF visszajelzés (utóbbi nem is fontos mert kihasználva a Live View módot sztem álló témánál jól belehet lőni a focus-t.Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Haladó fotósok digitális fényképei
- VirtualBox
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest