Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Stanlee
őstag
válasz
haxiboy
üzenetére
Jok az ilyen tortenetek. en sajnalom, hogy anno, amikor meg CPU-val lehetett BTC-t banyaszni, nem foglalkoztam vele. De nem is hallottam rola, annyira ismeretlen dolog volt. Amugy en is a seggere vertem volna amikor 5 USD volt egy BTC, mert nem gondoltam volna, hogy ennyire felmegy az arfolyama :-)
-
haxiboy
veterán
Sajnos az enyémet pont nem, bár anno fiatal (14 éves) fejjel azért jó lökés volt az új számítógépembe az a durván 700-800$.
Na meg én is megtaláltam a régi pénztárcám, még ($580 volt a BTC) 0.4BTC-t találtam üresben. Igaz a jelszóval megszenvedtem ami a tárcán volt, de végül meglett. Az a vicc hogy még a mai napig úgy emlékszem hogy ennél sokkal több coinom volt mert több wallet is ment sok gépen. Lehet hogy előkaparom én is a régi hdd-ket és végigpörgetem, hátha (van egy ilyen jó szokásom hogy háttértárakat megtartom bármilyen configról is legyen szó, minden visszaállítható értő kezekben így inkább én teszem el).
-
melkah
tag
Egy hetveget nem vagyok civilizacio kozeleben es nem neztem meg 3napig az arfolyamokat, erre.... Bitcoin $4088.00

( Ilyenkor mindig beindul bennem valami es elgondolkodom rajta, hogy akkor vagyok a legnagyobb balek ha eladok hazat kocsit kutyat mindent es a lent levo btc-bol veszek, vagy akkor vagyok balek ha ezt megcsinalom es esetleg el is bubkom.
) -
haxiboy
veterán
válasz
actival63
üzenetére
Nem befektetés, csak ők még ahhoz is lusták voltak régen hogy a többszáz-többezer kibányászott bitcoint eladogassák.
Én 3 blokkot bányásztam 2 nap alatt cpu-val induláskor, 157BTC jött össze, és amikor $5 volt rengetegen eladtuk mert azt láttuk nincs értéke sem, vevőt is alig találtunk. Egyik ismerősöm elment nyaralni, az otthoni egész gépparkot ráállította (4 asztali pc E8400-Q9650 -ek ha jól emlékszem), a laptop amire gyüjtötte a BTC-t bekrepált de a HDD-t félre tette. Idén januárban találta meg nagytakarítás közben. Srácot 1 hétig a kórházban kezelték mert hirtelen rosszul lett mikor meglátta mennyi pénze van. (32 blokknyi reward csücsült a walletben, kicsit több mint 1600BTC).
Egyébként a BTC-ről általánosan elmondható hogy nem lehet vele félre nyúlni, bármilyen árfolyamon is veszel, ez csak magasabb lesz.
Én személy szerint viszonylag kis összeget forgatok, ha a gép előtt ülök akkor daytrade, ha nem akkor 10-15% változásra számítok maximum. Stop Limit orderekkel dolgozok jelenleg, de hamarosan BOT fogja mindezt csinálni, specko algoval 1000 trade/nap.
-
janos666
nagyúr
válasz
actival63
üzenetére
Bárki csinálhat ilyen időszakban egy hét alatt 1 BTC-ből 10-et (csak meg kell találni a Buy gombot, vagy esetleg kinyitni a leverage opciót a menüben, ha rögtön regisztráció után még korlátozva fogad), aztán két perc alatt 15-ből 0-t (mikor majd állig lesz pöffeszkedve ~10x-en a 18% zuhatag előtti pillanatban), ez ilyenkor nem nagy trükk.

Szerintem a többség hosszútávon elveszít mindent, amit ilyenkor nyer (ha nem többet). De ha megtanult az ember short-olni és stop-olni is, még mindig 1000 váratlan akadály lesz. Sőt, itt crypto-ban jelen helyzetben beleértve a felügyeletileg nem szabályzott váltók szopatásait is *(*mint pl. mikor szó nélkül kiveszik a min/max árat a futures-ről, lezuhan a piac többi részétől olyan -35%-ra perceken belül, aztán két hét múlva szó nélkül újra működik a ~10% min/max ár, de a support sohasem nyilatkozik, hogy miért volt ez ki/be kapcsolgatva... -> nekem eddig ez volt a legnagyobb hasra esés, teljes likvidálás lett a vége, de ami a durvább, az a pislogás, hogy bármikor változhatnak a játékszabályok szó nélkül az ember talpa alatt és még azok is hülyének néznek, akik csak véletlenül nem estek le veled, nem még hogy reklamálj valahol... bár én hülye ettől még mindig szeretek ezzel szórakozni, pedig tudom hogy megint valami ilyen lesz a vége, mindig jön valami új csapda...).
-
ScrapUnit
aktív tag
válasz
energy4ever
üzenetére
Pascal, Decred.
-
KYZRR
őstag
válasz
energy4ever
üzenetére
7xx0-tól tudsz csak Zcash-t bányászni...
De ez le is van írva a fórumában..
-
energy4ever
addikt
Claymore's ZCash AMD GPU Miner v12.5 -vel nem lehet regebbi, 5,6 ezres szerias kartyakat befogn?

Azt irja, hogy nem talalt AMDOPENCL GPU-t. Lehet kell meg valamit telepiteni hozza esetleg?
Csak kivancsisagbol erdekelne, nem banyasznek azokkal se.
-
jézusom
addikt
Sziasztok!
Írják, hogy az a jó wallet, ahol birtoklod a private keyt. Namost én Exodus-t használok, és eszembe jutott, hogy megkeressem. Hol lehet megnézni ezt a kulcsot? Gondolom le kéne menteni, hogy legyen valami értelme, nem?
Köszi!
-
-
Lehet hogy kamu lehet hogy nem.
bypass 2FA
még jó hogy nem írja le hogyan, de csúnya ha nem reagálják le, és pár embernek el fogja mondani, lesz egy mini MtGox incoming. -
-
Zlcsi
senior tag
ha valakit érint még rajtam kívűl a Kraken Zchas probléma
írtam supporttnak kb fél perc alatt válaszoltak:Stanley (Kraken Support)
Aug 12, 11:41 PDTHello,
No funds will be lost. We will credit your missing deposits as soon as the Zcash gateway is back online.
Hope that helps!
Kind Regards,
Stanley
Kraken Client Engagement -
Zlcsi
senior tag
kraken helyett esetleg más váltot tud valaki ajánlani?
-
Zlcsi
senior tag
azt tudja valaki, hogy miért nem tudom átállítani flypoolon hogy mennyi időnként küldje ki a coinokat?
Error: Provided IP address does not match requested address!
biztos, hogy jó ip címet írok...
lehet nem tudja kezelni a ipv6-os címet?
-
C64
őstag
válasz
Vigilante
üzenetére
Nem értem a problémát, én se használok egyetlen monitort sem se a 480-as, se az 580-as kártyákhoz, alaplapin van a monitor, de az sincs bekapcsolva, rd-ról managelem a rigeket, viszont kell az amd patcher és a legfrisebb msi afterburner beta 16 és tökéletesen működik az oc.
-
-
haxiboy
veterán
Mi a helyzet az olyan szállásokkal ahol nem határozzák meg az adott fogyasztás maximumát. (pl nálunk a kollégiumban mindennek meghatározzák hogy mekkora lehet, azt nem hogy mennyit használhatod, de a nagy kibúvó az az hogy "A hallgató számítógépeinek áramellátása.", itt nincs meghatározott fogyasztás, szoba ellenőrzéskor nem is szóltak hogy ment a 6x r9 390 rig, és 38C volt télen). Ugyanez a helyzet a hotelekben is szerintem, legalábbis nem egy ismerősöm van akik nagyobb szállodában bérelnek szobát, a takker kap egy kis zsetont hogy ne dumáljon, kitakarít stb, a rigek meg mennek.
-
jézusom
addikt
Mondjuk valakinek van napelem rendszer, annak jobban megéri elhasználni az áramot, mint az elműnek adni bagóért...
-
-
janos666
nagyúr
válasz
shteer
üzenetére
Ja, az még nem lopás, ha nem egyszerűen másra, de öncélú profitszerzésre használod a térítésmentesen rendelkezésedre bocsátott erőforrásokat, mint amire vélhetően szánták. Szerintem ha a konkrét egyedi jogi helyzetében ez épp korrekt is így, általánosságban azért illik rá a kifejezés (de ez nem jelenti azt, hogy elítélem a dolgot, csak ne akarjuk már minden áron kiforgatni a dolgot, hogy ő az irgalmatlan szamaritánus).
-
-
-
Karajev7
tag
Sziasztok,én nem nagyon értek ehhez a bányászathoz,de van ingyen energia forrás, ahol tudnék mukodtetni egy számitogépet. Megérné venni egy gtx 960ast erre a célra? kb mennyit hozna egy nap alatt?
-
Zlcsi
senior tag
másnál is belassult a zcash utalás?
flypoolból krakanre 3 utalsnak kellett volna már jönnie,
az első amit hajnali 2.kor inditottak már látszik de az is Confirming státuszban van (ilyet sem láttam még)
a másik kettőnek (11:30; 18:30-kor inditott utalások) még nyoma sincs krakenenmás is tapasztalt ilyet?
-
Zlcsi
senior tag
most jutottam el odaáig, hogy építenem kéne egy "profi" riget a jelenlegi össze-vissza lógó kártyák helyet.
Tudna valaki méretezési tanácsot adni?
-
-
cuko
aktív tag
válasz
szente
üzenetére
Te nem nagyon tudsz semmit elrontani a "Generating new address"-re kattintásban.
Kb 1 hónapja a Krakennál állt le az új ETH wallet generálás egy pár napra. Ha türelmetlen vagy, írhatsz a supportnak, hogy ez miért van, de jó eséllyel mire válaszolnak megoldódik magától.
Kíváncsiságból megnéztem én is (be vagyok regelve bittrexre, de csak üres ETH wallettel) - nekem is csak "Waiting for a new address ...".
-
kjani18
őstag
válasz
HenryEvery
üzenetére
Már jól működik az összerakott hi.-rig
Gyöngyöző homlokkal várok egy jó hírig
De, ha rossz hír jön majd, lesz itt komoly hirig! -
szente
addikt
Srácok a Bittrex cseszik nekem wallet címet generálni (BTC-t és ETH-t próbáltam). Azt írja már egy órája, hogy waiting for a new address. Mit rontok el?
-
HenryEvery
csendes tag
Gyerekek azért ez már krónikus. Ma reggel azt álmodtam, hogy leégett az egész Rig-em. Konkrétan az egyik kártyám elolvadt, és ráfolyt az alaplapra. Izzadva ébredtem. Igaz mióta megy, azóta mindig.

-
haxiboy
veterán
válasz
BRIKLY
üzenetére
Várni kell, ők sem tudnak mit csinálni mert a mempoolba már bekerült a tranzakció, ha újat hoznak létre automatikusan eldobja a rendszer mert már létezik ilyen. Ha nem fogják validálni amíg le nem jár a mempoolban az érvényessége "visszakerül" (nem lesz tranzakció), ha ez megtörténik és nem a tiéd a privát kulcs, valamint nem írja jóvá a rendszer automatikusan a frontenden is akkor kell írni nekik.
Azt viszont nem tudom hogy mennyi a mempool érvényessége.

-
bitcoin cash-ről egy kis szösszenet, teljesen logikus:
So here we are with 13% of bitcoins hashpower. The miners will keep on mining it. They won't sell below 0.13 btc (because 13%)
so everyone selling below 0.13btc is literally just dumping their coins. -
-
-
Yany
addikt
AntShares-t, vagyis Neo-t nézitek? Nagyon felszökött és még nem látni a végét.
-
fejlemények :
Asus dual oc 1060 95%-on hajtja a fostos hynix ramokat, es bizza +500Mhznél többet nem bír ( alapjáraton 4MH/s hátrány a samsunghoz képest
Zcash alatt 2db sima 1050 jobb, mint egy 6GB-os 1060
Vicc azért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64Gb,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)