Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
Krakenből kezd elegem lenni... most is le vannak terhelve a szervereik be sem hozza az oldalukat... Ez így elég gyászos, hogy mikor helyzet van nem lehet náluk tradelni. Bittrex működik? tegnap ők jobban bírták a strapát, erősen gondolkodom a váltáson.
-
klykkly
tag
válasz
shortcutme
üzenetére
Hogy hogy volt ilyen? Gondolon nem btc vel?
Mi lett a vége?vagy sajatba utaltal?nekem is azt kellett volna, dehat bctvel nem hittem hogy gond lehet. Minthogy az meg is jott. -
Dyingsoul
veterán
Valaki érti, hogy mi történik a BCH-val? hogy ment ez fel 450$-ra?
-
klykkly
tag
válasz
shortcutme
üzenetére
Mar atallítottan de késő. Mibdkét láncban ott a tranzakció. Btc 112 confirmed, BCH 11 confiemed.
Azért. Ez jó nagy szopatás......szerintem ha kérem kraken jóváirja majd. -
(jan)
őstag
Ez a driver dolog csak ethereumal okoz gondot vagy masnak a banyaszataba is belekavar?
-
Omli85
őstag
RX4xx/5xx kártyákkal a következőre jutottam. (a beállítások minden esetben ugyan azok)
9.8 + 17.7.2 órajeleket/faszt stb állítja már a miner, vissza is jelzi a fan fordulatot hőmérsékletet. Viszont a mining az full instablil dobálja a vram órajelet össze vissza.
9.7 + 17.7.2 az órajel állítgatás macerától eltekintve működik stabilan az órajelek és mining is stabil
9.8 + 17.7.1 minden stabil jelenleg ez a leg életképesebb kombináció 17.x.x driver esetén.
-
madpapa
senior tag
-
ff-thomas
aktív tag
válasz
madpapa
üzenetére
9.8 kint van, igen. De még várni kell az AMD-től egy új driver-re, a 9.8 önmagában nem old meg semmit.
Ha most frissítesz, akkor a Claymore Dual Miner 9.8 hibátlanul működik, a 17.7.2 driver hibátlanul működik (atikmdag patch szükséges, ha módosítottad a bios-t), a DAG-gel kapcsolatos probléma viszont továbbra is fennáll, ráadásul 17.7.2-es driver miatt nem tudod se a minerrel, se WattToolban, AfterBurnerben, stb. állítani az órajelet és feszültséget.
Tehát ne frissítsetek még, rákérdeztem Claymore-tól és ő is megerősítette ezt, várni kell az új AMD driverre.
-
klykkly
tag
válasz
shortcutme
üzenetére
Kozben megtalatam en is de gond van. Pont ugy tettem ahogy irod a btc t elutaltam rola krakente electummal.
Meg is jott. De az a baj hogy a BCH is elutalodott valamiert, nem ertem mi történt. Most 0 bch van Electroncash ben is.
Irnom kell krakennek hogy irjak jóva valahogy. -
shortcutme
tag
válasz
klykkly
üzenetére
A biztonsag erdekeben mielott a privatkulcsod hozzaadod a BTC-t utald el rola egy uj walletbe. (hogy ha barmi problema van vele, akkor a BTC-d ne menjen vele)
Valamint erdemes (legalabb) VM-be futtatni.https://hitbtc.com -on mar lehet fundolni. Jelenleg 0.14BTC-n valtjak ami szerintem eleg jo. En is confirm-ra varok, de valoszinu csak masnap lesz belole valami.
A magas diff miatt egyelore a blokkok generalasa elegge akadozik: https://jochen-hoenicke.de/queue/uahf/#24h
-
P3Dr0
senior tag
Epp a regi fenykepek kozott kutakodtam mikor megtalaltam egy un. gridseed nevu Scrypt miner fotoit. Ezzel lehetett tobbekkozt anno az LTC-t meg Doge Coint banyaszni. gondoltam feltoltom ha valaki meg nem latott volna ilyet.
6-7 MH/s volt a max amit kilehetett hozni belole. 

-
Megvolt a hype. Nem történt semmi

-
haxiboy
veterán
válasz
Black-core
üzenetére
Valak felvásárolt belőle egy jóadagot megpumpálva ezzel az áfrolyamot
-
Black-core
aktív tag
Azt láttátok hogy a Elastic ( XEL ) ma közel 50% ot nőtt? ez mitől lehet?

-
Zoo123
senior tag
válasz
haxiboy
üzenetére
Az hagyján hogy nem állítja a ventiket, nálam konkrétan állnak a ventik...80C fölött is!

Ha elindítok egy játékot és nem veszem észre hogy állnak a ventik a kártya meg már a 90 fokot nyaldossa akkor mi lesz leég a kártya? Ennek komolyan ílyen bugosan kell működnie? Ki tesztelte ezt a drivert?
És még az egér is lagol windows asztalon is, ez egy hulladék, ment vissza a régi driver.
-
-
klykkly
tag
Igen kis összeg nem gond krakenen. Én is megkaptam már.
Viszont most meg kéne tudni hogy tudom krakenre küldeni az elecrtum walletes BTC után járó BCH-t.
hiába van kulcsom. Nincs walletem. Tud valaki működő BCH walletról? Lehet online is.
Gondolom már lehet utalni mert bányásszák?
Persze krakenen még címet nem lehet generálni.Hogy is lesz ez?
-
P3Dr0
senior tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Ne csuggedj! Inkabb csak bohockodas ez mint hogy ertelme lenne. Picit jaratom aztan lekapcsolom majd. Sztem ebbol a BCC-bol se lesz semmi......
-
Htibimor
senior tag
Sziasztok!
Hát én elb*sztam a dolgokat! Nem váltottam át zcash-met BTC-re. Így nem nem lett BCH-m sem. Ezt csak úgy! A kérdés az, hogy a bányászata egyszerűbb-e, mint a BTC-é, tehát lehet-e GPU-val bányászni vagy sem?
-
-
P3Dr0
senior tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Antminer S5. (Asic miner)
-
ScrapUnit
aktív tag
Használja már valaki az új 2.0.0.9 NH minert? Ma jött ki.
-
-
P3Dr0
senior tag
ScrapUnit : azt nemtudom sajnos. Nicehash-t nemhasznalom.
s7evcsenko : Melyikre gondolsz?
-
-
ff-thomas
aktív tag
Srácok, kijött a Claymore Dual Miner 9.8, kinek milyen tapasztalata van ezzel és a 17.7.2 -es AMD/ATI driverrel? (Ugye ezt a kettőt vártuk így együtt, hogy a DAG file méret miatti hashrate csökkenéses probléma megoldódjon.)
Én most töltöm le, telepítem fel, átállítok 1 rig-et, aztán írok, hogy mi történt.
-
gbela
senior tag
Krakenen megkapta már valaki a BCH-ját? Mert látom már a kereskedést vele, de balance-omon még nincs ott, pedig van BTC-m.
-
Dyingsoul
veterán
Ahogy elnézem egyre többen állnak be a BCC pooljába, a BTC pedig rohamosan csökken... Szerintetek ez a BTC zuhanásához fog vezetni vagy ez csak ideiglenes állapot illetve a BTC árfolyamára nem lesz drámai hatással?
-
-
Dyingsoul
veterán
És hogy rakod át BCC-re BTC helyett? Elméletileg már bányásszák páran és egyre többen kezdik nyomni...
-
P3Dr0
senior tag
Jo poros..... Mikor lekapcsoltam a gepeket mar reg nem voltak profitabilisek. 3 nap alatt hozott 1 gep 0.00100000 BTC -t es 300-400 USD volt 1 BTC. Mindegy nem is filozok rajta belokom picit had zugjon aztan majd meglatjuk.

-
P3Dr0
senior tag
Esetleg valaki aki jartas a banyaszatban megtudna erositeni azt amire gondolok? Marpedig azt,hogy valamelyik(BTC vagy BCC) chain diff. je be kell hogy essen ha jol gondolom? Marpedig ha beesik akkor lehet vissza kene kapcsolni a minereket picit?
Felteve ha az uj chain is SHA256. (Marpedig miert lenne mas?!)Minenesetre eloveszem az egyik Antminert biztos ami biztos

-
klykkly
tag
megindult a buli. ugrott a features vagy 100 dolcsit +46%
-
P3Dr0
senior tag
Bittrex : megallt a kereskedes....... remelem nem most a penzlenyulasos resz

-
Dyingsoul
veterán
Krakenen leállították a BTC-t ideiglenesen.. Lassan lesz valami.

-
Dyingsoul
veterán
14:22 van és nálam még nem jelent meg Krakenen. Hmmm
-
mepet
addikt
Amíg a BCH-ra várunk:
Ph!: Az AMD a normál és a professzionális Vega VGA-kat is bemutatta -
klykkly
tag
krakenen mikortól látszik az a BCC ? Nem az hogy mennyim van hanem maga a coin?
ill. az USD értéke? Vagy legalább a features ?
Olyan még mintha semmi nem történne ...... -
Aryan
senior tag
btc-e-ről lehet olvasni info morzsákat itt: [link]
Remélem nem sok embert érint rajtam kívül. -
Vektast
aktív tag
Ha elköltök pl 1 BCC-t akkor a BTC megmarad vagy azt is elköltöm?
-
Vektast
aktív tag
Amúgy az új fork diffje resetelődni fog? Mert ha igen akkor még akár cpuval is érdemes lehet bányászni az első pár blokkot, nem?

Mondjuk gondolom úgy is Asicokkal fogják elkezdeni a bányászást mások... -
ScrapUnit
aktív tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Vagy egy korszerű VGA-t, ha ismét emberi áron lesz.
-
-
Dyingsoul
veterán
válasz
vizimento
üzenetére
ETH. 14:20 után nagyon meg fog indulni felfelé, szerintem napokon belül 300 fölött lesz, de a 400 USD közeli árfolyamot is elérheti ismételten, hetek múlva át is törheti szvsz. Én ezt az elmúlt 2-3 hónap tapasztalatai és hírei alapján gondolom. Ez szigorúan az én véleményem de nem ajánlom, hogy az én véleményem alapján fektess be olyan pénzt ami fájna ha elvesztenél.
-
(jan)
őstag
válasz
ScrapUnit
üzenetére
Az nem baj csak kíváncsi vagyok, ha egy hónapban hoz 10 dolcsit az már simán jó, utána lehet veszek valami komolyabbat.
van egy e8400-em 4 giga rammal ami mellé betudom illeszteni a két vga-t. Ez így működhet? Milyen os-t érdemes választani? (linuxtól nem ilyedek meg
) -
-
LLam
senior tag
Ethereum diff booom feltunt valakinek? A gyenge 8% hessret ugras eleg brutal..
-
válasz
madpapa
üzenetére
BTC-re leszek kíváncsi, hogyan fog alakulni a klónja. Szerintem a legtöbben arra játszanak, hogy a rendszer megduplázza a coinjait, így tesznek szert közel 100% haszonra. Én inkább arra játszom, hogy a keletkező új bitcoint mindenki el akarja majd cserélni altcoinra, pl. lesz aki ETC-re, és a megnövekedett kereslet miatt duplázódik az ára
Természetesen én abból táraztam be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Milyen széket vegyek?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Tesla topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 27% - GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)