Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
deadwing
addikt
-
ricshard444
veterán
.
-
Con Troll
senior tag
Sziasztok!
Lenne lehetőségem (anyagilag) összerakni 2 hatkártyás riget, és a bányászmezőkre lépni.
Eltekintve attól, hogy most épp égen földön nincs VGA
, érdemes belevágni?
Nyilván hosszútávban gondolkodom, tehát nem arra apellálok, hogy 2 hónap múlva már a bahamákon szürcsölöm a kókusztejet a befolyt pénzből
Főként ETH, ETC, LTC, XMR bányászatban gondolkodom, csak kérdés, hogy a növekvő diff mellett érdemes-e most, viszonylag későn beszállni a buliba. -
tom_tol
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
Ott mindent az éppen aktuális árfolyamon számolnak. ha az változik, változik az éppen kitermelhető Ft is, plusz a nehézség változását is követi, és ha minden igaz a megbízások értéke is számít. Mivel jelenleg a crypto pénzek szeretnének a béka feneke alá bújni, nem kell csodálkozni.
Nem teljesen pontos, de nagyjából rendben van [link] -
ricshard444
veterán
Nicehashen mennyire reális, hogy egyszer 550Ft/nap, majd 1 óra múlva 950Ft / nap a bevétel 10 percig, a ZEC ingadozik ennyire?
Szombaton éjjel 1-kor (07.08.) kezdtem 2 óra leállással és most értem el 1000Ft-hoz, kb 15.000Ft esik be havonta, az elég sovány nem? Várhatok kis fellendülésre vagy amíg nem jön egy újabb sztár coin, addig ismét felejtsem ezt el?

-
dmon
aktív tag
válasz
czpitti
üzenetére
Ezt a dolgot neked találták ki. Ingyen árammal szerintem simán belevághatsz, persze ha nem azonnali megtérüléssel számolsz a befektetésedre.
Mennyi a felesleges kakaód ? Mert egy normális 6 VGA-s rig simán beszoppant 1KW körül.
Extra jutalom : télen a fűtés költséged is le fog csökkeni jelentősen, 1-2 rig simán megoldja.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Sondi1986
üzenetére
Egy hónapban fogyasztottál 150kwh-t, termeltél (visszatöltöttél)210 kwh-t.
Akkor az Eon kb 9ft/kwh-áron fizetni fog neked a különbség után az áramért.
Ha többet fogyasztasz mint amennyit megtermelsz akkor pedig a különbözetet te fizeted be az Eon-nak kb 36Ft/kwh áron. Nincs itt napszaki meg semmilyen lebontás. Csak havi / elszámolási időszak.... -
czpitti
senior tag
válasz
Sondi1986
üzenetére
Az elobb volt mint a kollektor ( mindenki azzal kezdi azt rájon ha nincs szél meg sok akksi teletoltve setét is van meg nem fozol kv-t senem
).Meg sok ákummulátor ami tele van mindig.A tobbi meg csordogál elfele a semmibe.Nem akarok én 100 riget csak ami feleslegesen termelodik azt elhasználni a leghatékonyabban.Télen van gáz akkor soha nem termel annyit amennyi kellene akkor venni kell igen.A betáplált energiáért meg annyit fizetnének amennyiért inkább nem adom oda hanem elhasználom jobban jovok ki belole.Nyilván télen amikor nem gazdaságos pihenni fognak... -
Ferdzsoo
addikt
válasz
Sondi1986
üzenetére
Lol. Különbözetet kell fizetni, vagy a többletmennyiséget fizeti ki az Eon.
Ha napközben többet termel mint amennyit esetleg éjjel még el is bányászik, akkor is az Eon fizet neki (jó szarul) egy adott elszámolási időszakban.
Nem úgy kell ezt érteni hogy ha épp nappal mennek az elemek akkor ingyen van az áram, az éjszakai használatért meg fizetni kell... -
AAntii
őstag
válasz
lowzor
üzenetére
Nekem eddig mindig megérkezett, persze ez nem garancia semmire, de szerintem elég megbízhatók ilyen téren.
@klykkly: szó szerint ingyen áram mellett azért még egy darabig menni fog a dolog, szóval nem maradt le semmiről, sőt, lehet olcsóbban hozzájut a bányacuccokhoz mint három hete mondjuk, amikor még napi egy ezrest hozott egy vga.
-
czpitti
senior tag
Kérdésem lenne: tegyük fel hogy van kis pénzem befektetni bányászatba.Milyen vga jo erre most? eth bányászatra kellene.Áram van dögivel ( nem toltom vissza az áramszolgaltatonak annyira keveset fizetnek érte ) hanem inkább igy profitálbék belole tehát a fogyasztás nem érdekes.Azt is tegyuk félre hogy hiány van vga-kbol megoldom.Szoval mivel érdemes most bányászni ár-érték arányban?
-
klykkly
tag
Kilövésre felkészülni....!!!!
Támaszon az ETH,
Vagy megindul most vagy ha eltörlik megy a levesbe.
En a Kilövésre tippelek,ezért fog szakadni. ......Viszont ha nem lövik ki akkor senki nem fog bányász kártyát venni.
-
lowzor
veterán
Hali!
Adott 200 euróm a Kraken-en, ezt hogyan tudnám úgy átvinni Coinbase-re, hogy a lehető legkevesebbet veszítsem? Sajnos csak Tier 1-es vagyok, így csak kriptovalutával tudok kereskedni.
-
melkah
tag
Coinbasera utaltam otp-rol sepa-val 55 eurot ami utan az otp ~2500ft-ot legombolt rolam a deviza utalasert.
Kicsit sokallom, ezert gondoltam megprobalkozok "TransferWise"-al, amire meglepetes ert az utalas adatainak kitoltese utan:
Unfortunately TransferWise is unable to support payments for Bitcoin or other Cryptocurrency ServicesTi mennyiert es, hogyan szoktatok akar coinbase-ra, akar kraken-ra utalni ?
(OTP-Coinbase kartyas fizetes nem jatszik, mert koccog otp nem tudja a 3D secure authot)
Mi a legolcsobb modja, hogy az ember eljuttassa a megfelelo valtohoz az eurojat ?
Koszi -
Robcsa
tag
Szia!
A Zec leírása szerint, a ZEC-nél 2 féle address van használatban. Van a transzparens amit T addressnek hívnak és van a privát amit Z addressnek.
A transzparens addressek úgy viselkednek mint a bitcoin-é (jelentsen is ez bármit), a Z addressek pedig a zero-knowledge proofs által felpimpelt addressek.Üdv.: Robi.
-
Zlcsi
senior tag
válasz
haxiboy
üzenetére
most végig néztem a pool és a kraken közötti átutalásokat, és ameddig volt kedvem vissza nézni (több hónap) addig minden stimmel
olyan, van hogy egy utalás kimarad, de a következővel jóváírják, tehát pénz nem tűnt el.
sőt olyat is látok hogy a pool 0.1001 zec-et utal a krakenre meg csak 0.1 zec jött meg de a következővel ezt a 0.0001-et hozzáadta.
szóval nem tudom ti nálatok mi a gond.
egyébként milyen alternatívája van a krakennek, ami szintén régi motoros, és még nem volt vele gond?
-
golya87
őstag
Hello
Ha egy RX580 tud kb 580H/s sebességet XMR-ben, akkor reális lehet egy Vega FE-től a 2664H/s?
Vagy én értelmezek félre valamit a képen?üdv
-
haxiboy
veterán
Na srácok olvastam krakenről eltűnt coinokkal. Én Krakenről Polora kértem 1+ ETH-t. Rengeteg confirm, cím stimmel. Poloniex frontenden mégsem jelenik meg. Megint elb@sztak valamit?
-
mepet
addikt
válasz
Sondi1986
üzenetére
Desciption: ez lesz a neve a legördülő menöből választható számlaszámnak, bármi lehet.
BIC = SWIFT
https://www.otpbank.hu/portal/hu/IBAN -
Sondi1986
addikt
SEPA beállításnál ezeket nem tudom értelmezni:
-Description
-BIC ( Ez olyan mint a Swift?)
-Address (Az OTP címe kell, azt én pontosan hol találom meg?) -
mepet
addikt
Itt írtam le az "eltűnt" a coin az úton a váltóra probléma megoldását Kraken esetében.
-
Zoo123
senior tag
válasz
Zoo123
üzenetére
Igen, és mondom: akár 1 Ft-ot is utalhatsz, a lényeg hogy a SEPA utalásnál a közlemény mezőbe írd be a Coinbase azonosítódat amit a Coinbase valettben találsz meg.
Valami ilyesmit keress: CBSFURBDAVXQYSDe hogy biztos ne legyen gond ezért javasoltam az 1 Eurót, azzal nem lehet gond.
Ha megérkezik az utalás, arról a Coinbase küld értesítést az e-mail címedre (megjelenik a Coinbase EUR waletben) és utána tudsz utalni arra, és csakis arra a bankszámlára amiről utaltál a verifikáció során! -
gratzner
tag
Feltételezem, hogy az adress az a kód, amit general pl. a Poloniex, amit be kell írni a kliensbe, hogy milyen címre szedje a gép a coin-t...
Úgy szokott lenni, hogy bányászgat a gép, flypool-on az "adress" alapján tudod figyelni, hogy éppen mennyinél jár és 0,01 ZEC-enként jóváíródik a mennyiség a Poloniexen. Na ez szűnt meg. Jelenleg flypool-on ha eléri a 0,01-et akkor onnan eltűnik a mennyiség, de Polo-n sem jelenik meg. Szerintem megy a levesbe...Kraken sajnos várat már hetek óta a regisztrációval...
-
Sondi1986
addikt
KFA2 elég színes memória felhozatalból.
Mivel a Ciccuka fórumtárs KFA2 1060-án Hinyx ramosk az én KFA2 meg Samsung és 950Mhz a vége, és így produkál 25,2Mh/s.
De van egy Giga 1060-as kártyám, amit akkor vettem mikor megjelent a 1060-as és hiába Samsung ramos 740Mhz a max neki. -
válasz
Sidorovich
üzenetére
Ha Samsung akkor +800.
-
-
Kissapka
csendes tag
válasz
Tristann
üzenetére
Szia,
Köszi az infót. Egyébként Coinbase-n is lehet kereskedni ethereummal elvileg. Mivel én is igen új vagyok ebben a témában, azt nem tudom hogy lehet e a Coinbase-n eth-t btc-ra váltani. Amennyiben lehet, számomra feleslegessé vált a Poloniexre a regisztráció, és ezzel együtt a többszörös "sarc" /fee/.
Tehát ha jól értelmeztem sepa utalással a Coinbase-ről lehet bitcoint a számlámra utalni? -
Reggie0
félisten
válasz
Sidorovich
üzenetére
Invalid share a legfinomabb jelzes, de fagyasig bezarolag barmi lehet. Tonkremenni csak akkor fog, ha nincs rendes hutese a memorianak.
-
-
gbela
senior tag
válasz
Sidorovich
üzenetére
Nekem 3 1060asom van, mindhárom micron ramos. 1 KFA2, az bírja +900at (így 24-25öt hashel). És két ugyanolyan Asus dual OC, azokból az egyik 700-at (23-24), másik csak 600at bír. Utóbbiból lett így a játszós kártya (eredetileg a KFA2 volt, de fene gondolta, hogy jobban húz mint az asusok).
-
válasz
Overlocker
üzenetére
Köszi!

Most +700-on vannak a ramok, így a Claymore 23.6-ot ír. Te meddig húztad?
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
nicehash-ék nem USD-t küldenek hanem BTC-t. Vagyis teljesen független vagy az árfolyamoktól, a waletedbe is BTC-t fogsz kapni. Amivel azt teszel amit szeretnél. Egyedül igazából az ETH BTC árfolyam az ami érdekes lehet nicehash-nél. Mert ha megy fel az ETH akkor több BTC-t kapsz ergo több pénz keresel...
Persze ha közben BTC usd meg nem esik.
Érdekes játék ez szerintem.
-
válasz
Sidorovich
üzenetére
24-25-öt ki lehet hozni... ramokat húzd meg, venti fel.
-
Tristann
csendes tag
válasz
magnerss
üzenetére
Polioniexre átküldöd (ha nem ott van eleve) ott veszel belőle BTC-t úgy, hogy csinálsz egy sell ordert. Aztán a BTC-t átküldöd Coinbase-re ahol már tudod SEPA utalással küldeni a bankszámládra.
Minden váltáskor, eladáskor számolni kell egy kis fee-vel de nem vészes, ha jókor adod el az XMR-t.Van olyan módja is a forintosításnak, hogy csináltatsz egy advanced Cash kártyát és arra utalod a BTC-t. azzal tudsz vásárolni szinte mindenhol, ugyan úgy mint egy visa vagy master card-al.
Linkek:
https://poloniex.com/
https://www.coinbase.com
https://advcash.com/en/Fagyi Zoli meg Székely Vegán elég sok videót készített már erről a témáról. Érdemes megnézni őket.
Remélem tudtam segíteni. -
ricshard444
veterán
Amit látok Nicehash-n "egyenleget", hogy annyit fognak küldeni a tárcámba, az egy jelenlegi árfolyamos érték igaz? Tehát mire megkapom 1 hét múlva ez lehet több vagy kevesebb is?
-
magnerss
csendes tag
ha felgyulik nehany XMR a mymonero szamlamon, akkor milyen modon tudom forintositani?
olvastam hogy talan XMR -> BTC -> USD az irany, de milyen koztes szolgaltatasokon keresztul lehetseges vegul szamlara juttatni az osszeget?
koszonom -
gratzner
tag
zcash.flypool.org közlendője:
Because of performance issues with the Zcash client we are unable to send payout transactions to z addresses! Therefore DO NOT use z addresses to mine on the pool.És kivártam, valóban nem íródik hozzá a Poloniex-en az összeg.
Poloniex közlendője:
ZEC is currently under maintenance or experiencing wallet/network issues. Deposits and withdrawals will remain disabled until a solution is found, which may require an update from the ZEC team. Any updates must be tested and audited before enabling.Mi ez a sztrájk?
Tudja valaki? -
Kissapka
csendes tag
Sziasztok,
Regisztráltam a Coinbase-n. Megnéztem az ETH pénztárca címem, de amikor megnyitottam a címem alatt a következő figyelmeztetés állt:
"Warning: Do not send ETH mining rewards or ETC directly to this address."
Tudja valaki, hogy miért kérik ezt?
Most akkor nem is használhatom online pénztárcaként? Nem küldhetem erre a címre a bányászatból szerzett ETH-t?Hálás köszönet a válaszokért.
-
Smithy87
senior tag
Hali!
Kicsiben 39Mh/s -pplns- vagy prop éri meg jobban? Épp Dbixet csákányolok. -
subaruwrc
félisten
válasz
ricshard444
üzenetére
zec-re néznék rá vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- Arc Raiders
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo 3DS és DS topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, érdemes belevágni?
).Meg sok ákummulátor ami tele van mindig.A tobbi meg csordogál elfele a semmibe.Nem akarok én 100 riget csak ami feleslegesen termelodik azt elhasználni a leghatékonyabban.Télen van gáz akkor soha nem termel annyit amennyi kellene akkor venni kell igen.A betáplált energiáért meg annyit fizetnének amennyiért inkább nem adom oda hanem elhasználom jobban jovok ki belole.Nyilván télen amikor nem gazdaságos pihenni fognak...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nekem pl. a Cib 5 rugót gombolt le érte, de valaki írta az OTP-t, ott valami 2k volt a sarc.