- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Pajac: Gigászkalmár
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
Sajnos az enyémet pont nem, bár anno fiatal (14 éves) fejjel azért jó lökés volt az új számítógépembe az a durván 700-800$.
Na meg én is megtaláltam a régi pénztárcám, még ($580 volt a BTC) 0.4BTC-t találtam üresben. Igaz a jelszóval megszenvedtem ami a tárcán volt, de végül meglett. Az a vicc hogy még a mai napig úgy emlékszem hogy ennél sokkal több coinom volt mert több wallet is ment sok gépen. Lehet hogy előkaparom én is a régi hdd-ket és végigpörgetem, hátha (van egy ilyen jó szokásom hogy háttértárakat megtartom bármilyen configról is legyen szó, minden visszaállítható értő kezekben így inkább én teszem el).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Építő/felújító topik
- Politika
- Mobil flották
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster MERC 319 RX 6800 XT 16GB GDDR6 256bit // dobozos // 34 cm hosszú !!!!!!!!
- Apple Watch Ceries 7 (GPS+Cell.) 45mm alu
- ASUS ROG G15 Advantage - Ryzen 9 - RX6800M 12gb - 32gb ram - gamer - gyári gari - beszámítás
- Philips FHD monitor ELADÓ
- Samsung S9 FE+ 128GB (hálózati adapter nélkül!) számla+garival kb 1 hetes vásárlás
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest