Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe123
senior tag
válasz ff-thomas #26436 üzenetére
Szerintem fontos a diverzifikációra figyelni, tehát ne legyen a vagyon jelentős része sem a bányász hw-ben, de egyetlen coinban sem. Igaz így nem lehet akkorát kaszálni, mintha valaki mindenét BTC-be rakta volna pár éve, de akkor ugye nem lehetett tudni mi lesz pár év múlva, mint ahogy most sem lehet. 5-10 féle coinban tartani egyenként a vagyon 1-2%-át az ok, ha valamelyik el is tűnik, nem vág haza. Aki már égette meg magát tőzsdén komolyabban, pontosan tudja miről beszélek. Legfontosabb mindig a tőke védelme, hogy játékban maradj.
[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
AMD Releases Radeon Software Crimson ReLive 17.7.1 Beta Drivers
Mining kártyákhoz isCicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Yany
addikt
De jó kis riser teszt: @VideoCardz.com.
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
Htibimor
senior tag
Na talán elkezdtek emelkedni az árfolyamok!
Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P
-
ff-thomas
aktív tag
válasz Joe123 #26451 üzenetére
@Joe123: A több lábon állás és a diverzifikálás nagyon fontos dolgok, egyetértek. Az 1-2%-ot mondjuk kevésnek tartom, ha nem csak fagyira akarok gyűjteni.
@Yani: aaazigen, tényleg komoly teszt, köszi a linket! mondjuk előrelépést nem jelent annak a bányásznak, aki eddig is értelmes USB3-as risereket használt a riser-re nem szabad sajnálni a pénzt, ezt is megtanultam tavaly nyáron, amikor szemmilekellő színvonaltalan szal szalagkábelesz szemetekkel szivattam szana-széjjel magamat..
[ Szerkesztve ]
find a way or make one..
-
LLam
senior tag
amíg nem törlik a hozzászólásom: https://itcafe.hu/tema/re_ethereum_hirtelen_nagyon_nehez_lett_banyaszni_z/friss.html#msg93
"Egyedül te fogalmaztad ez így meg. Respekt bro
A többi nyíltan kárörvendő nyomoréknak (aki magára veszi annak még van lelkiismerete) annyit csak: valamennyi idő múlva újra beirkálok ide a szigetemről amit bitcoin/ethereum/egyéb crypto pénzen vettem aztán lehet menni köpködni a tükröt, hogy mennyire kicsinyes szarrágó senkiházi vagy.
Ha nekem nincs lovam, hát dögöljön meg a szomszédé is mi? Jöttment, semmirekellő, mihaszna, haszontalan, hitvány, léha, naplopó, semmirevaló söpredék «hányós smile»"Stay hungry!
-
sarkanyolo2
őstag
Hölgyek és Urak, büszkén bejelentem, hogy május 28-i regisztrációmat követően, július 11-én 21:21-kor megkaptam a Tier 2-t a Krakentől. Tap-Tap...
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
ScrapUnit
aktív tag
A többség már csak ilyen sajnos. Mi megpróbáltuk, belevágtunk, kockáztattunk/kockáztatunk. A VGA árakat nem mi lőttük el, hanem a világpiac, mégis, amint látható, a mi kedves anyukánkat...
Sír a szája a hülyegyereknek baszki, hogy nem tud venni normális áron VGA-t CS:GO-ra lol. Sajnos el kell, hogy keserítsük őket, a használt VGA árak nem fognak 1-2 hét alatt feleződni/harmadolódni, mert akinek esze van inkább félreteszi őket (ha a kitermelt pénz nem fedezi a villanyszámlát pl) és majd előveszi ismét, mikor újra beindul a buli.
Nekem 1 GTX970 + R9 280X kombó termeli a mellékpénzt, ha a GTX nem hoz 0,8$ felett, akkor inkább átrakom a másik gépbe és játszom legalább 1 hosszú kihagyás után ezzel a jó áron szerzett kártyával még ismét megéri visszarakni a bányakonfigba. A 280X megy bele a dobozába 1$ hozam alatt, de eladva egyik sem lesz, nehogy már örüljenek a kárörvendő keselyűk!
[ Szerkesztve ]
::::::Xiaomi Mi11i SnapDragon Powered::::::pü-t hamarabb észreveszem! Ha nem veszem fel a telefont, írj pü-t! {30/912-7553}
-
ff-thomas
aktív tag
-
LLam
senior tag
válasz ff-thomas #26464 üzenetére
Imádok a széllel szemben hugyozni! Amúgy semmi nincs hiába, maximum elenyésző amit elérsz a tett-tel.
"A 280X megy bele a dobozába 1$ hozam alatt, de eladva egyik sem lesz, nehogy már örüljenek a kárörvendő keselyűk!"
Respekt neked is! Így kell ezt (Nem ám, azért ne add el, mert jó lesz az még!!)
[ Szerkesztve ]
Stay hungry!
-
őstag
Sajnos az a baj, nagyon sokan szerintem hitelre vásároltak sok sok kártyát, mert Ők bíztak abban, hogy a kitermelt pénz fedezi a törlesztést, és még pluszt is hoz. Ez lesz az első csoport aki lemorzsolódik. Akinek meg amúgy is volt felesleges tartaléka, az úgy is járatni fogja a gépeket, amíg visszatermeli a villanyt.
-
ScrapUnit
aktív tag
válasz Casoli #26469 üzenetére
Aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli! Mondjuk nem is mondasz hülyeséget azzal, hogy ha a villanyszámla pipa, mellette lesz coin, ami remélhetőleg nemsokára ismét kilő!
::::::Xiaomi Mi11i SnapDragon Powered::::::pü-t hamarabb észreveszem! Ha nem veszem fel a telefont, írj pü-t! {30/912-7553}
-
LLam
senior tag
válasz Casoli #26467 üzenetére
Nézd Casoli, az aki a bányászatot hitelből végzi az megérdemli a bukást. A hitel mint olyan csak annak jó aki adja, aki felveszi annak nem. Nincs is hitelem 1 cent sem és nem is lesz. Inkább élek albérletben, mint 20 millás hitellel terhelt házban, inkább járok tehermentes autóval mint eszek vajas kenyeret csak a bimmerbe legyen 2000 Ft-om benyára.. Mennyi ilyen műmájer faszt ismerek OMG
Stay hungry!
-
LLam
senior tag
válasz shteer #26474 üzenetére
Jó az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem Mo-on élek, és itt kicsit nyugatabbra a saját tulajdonú ingatlan nem olyan fontos mint magyar honban.
(#26473) deadwing Ja! t72killer amúgy nem ilyen sötét, de a felelősséghárításban profi ő is! 'Miért húzták bele a gyanútlan embereket a bányászatba..' LOL Olvasson az egyszeri idióta, hogy mi is az.
[ Szerkesztve ]
Stay hungry!
-
bobalazs
nagyúr
Starting on July 10th, you can now purchase Bitcoins and other digital currencies quickly, safely and at a favourable price via “bitpanda to go” in all 1,800 Post branches all over Austria. At any of these locations, you can change cash into Bitcoins worth 50 €, 100 € or 500€
Tök menő hogy osztrák sógorunknál már a postán is lehet bitcoint venni.
-
dmon
aktív tag
válasz Sondi1986 #26472 üzenetére
LTC-nek az lett a vége hogy brutálisan megnőtt a diff és bezuhant az árfolyam, és sokáig padlón is maradt.
Évekig azért kevesen tolják bukóba, a szinte ingyen áramos kínai asic bányatársaságokkal nem lehetett versenyezni.
Most annyival jobb talán a helyzet hogy ETH re és klónjaira nincs ASIC, de ha a cél VGA-kat szintén óriási ütemben fogják a bányász factoryk telepíteni akkor előállhat hasonló helyzet.
Pedig az LTC-t nem is fenyegette egy POS átállás, egyszerűen túl sokan szedték és öntötték a piacra. -
őstag
válasz Something_ #26480 üzenetére
40ezres lakáshitel törlesztőm van, úgy hogy a lakás árának a kétharmadát hitelre kellett megoldanom. És Budapest, nem lepukkant kerület. Vannak még csodák
[ Szerkesztve ]
-
Sondi1986
addikt
Ilyenkor olyan ideges vagyok magamra hogy nem vagyok sokkal jártasabb ebben.
Van a bittrexen 0,2ETH meg amit bányászok ott is 0,13 járok, de a poolon ha beállítom utalást összeget 0,13-ra gondolom egyből utalja a benne lévőt Bittrexre.
Na itt kezd nehezedni a helyzet számomra, krakenen már megcsináltam a SEPA-t.
Ha minden igaz csináltam egy ETH walletet,
Ha én bittrexről akarom utalni krakenre akkor ETH walletbe kell? Na meg utána kiutalni!!!! -
Dexar007
veterán
válasz Casoli #26485 üzenetére
Mivel jokor szalltal be,es most eppen a csucson tudnad eladni. Ha most a csucson vasarolsz,es 7 ev mulva adnad el,akkor egyaltalan nem biztos a dolog.
Valahogy meg mindig a fejekben van az,hogy ,,a bankok hulyek majd en jobban tudom!" Hiszen csak annyi a dolgod,hogy veszel 10 lakast ures zsebre tisztan hitelbol,50 a torleszto,kiadod 150-ert.100e tiszta profit x 10 lakas = Bahamak.
De valamiert mindig azt latjuk,hogy akik az olcso hitelt valasztjak azok felsulnek.Give me your cum,bull!
-
Vektast
aktív tag
180 usd volt ma reggel az ETH a btc-e n LOL!!
A nehéz idők erős embereket formálnak. Az erős emberek jó időket hoznak el. A jó idők gyenge embereket formálnak. A gyenge emberek nehéz időket hoznak el.
-
őstag
miből kell most bevásárolni?
"... and I hope you have a great day!"
-
Tristann
csendes tag
Zöldülünk !
üdv, Janó
-
bobalazs
nagyúr
Etc is kapaszkodik.
-
Vektast
aktív tag
válasz bobalazs #26494 üzenetére
Az etc ma brutális 12 óra alatt ~30% jump Vettem belőle 40 ezerért. Hátha egyszer felmegy 1500-ig aztán én meg veszek egy lakást! xD
A nehéz idők erős embereket formálnak. Az erős emberek jó időket hoznak el. A jó idők gyenge embereket formálnak. A gyenge emberek nehéz időket hoznak el.
-
melkah
tag
válasz Casoli #26499 üzenetére
Az tiszta, es bocsi a tudatlansagomert, csak azt nem ertem benne, hogy hogy lehetnek ilyen oriasi ugrasok az aktualis arfolyam ar es a vasarlas/eladas kozott. Mert ez az en ertelmezesemben olyan mint ha a piaci arnal sokkal olcsobban (~20$) valosulna meg azokban a pillanatokban a trancakcio. Vagy rosszul ertelmezem ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- alza vélemények - tapasztalatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nyomtató topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest