Hirdetés
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
válasz
ubyegon2
üzenetére
Igazából én semmit nem raktam fel, hanem megkértem a céges IT-st, hogy segítsen, mert hiába szenvedtem, nem tudtam feltenni dual boottal. Acer alatt valamit mókolni kellett, sírt a mint, hogy uefi alatt nem lesz jó a dolog, én meg addig variáltam a bootsorrenddel és a legacykkal, hogy a win se indult már el és a mint se rakódott fel.
Amúgy meg sok leírásra nincs szükségem, úgyis csak akkor keresgélek majd ha valamit be kell állítani. Böngészéshez nem kell nagyon beállítani semmit, fotós utómunkára leszedtem már pár progit, azokat kell szoknom, aztán viszonlátás'.
Aki ennyire end user szinten használja mint én (felhasználók 90+%-a?) simán használhatnának ilyeneket, mert hát mint látom nem harap.
@movax: Köszi, de annyira nem izgulok ezen. Amennyit nyomkodom akkor nem zavar, meg betűtípusokra nem adok annyira. Webes felületem mailezésnél meg főleg mindegy gondolom, de max felrakom amiket írtál.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- iPhone-t használók OFF topikja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Tőzsde és gazdaság
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 8 41mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! 64GB Corsair Vengeance LPX 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660/ RTX 2060/ GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon