Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
válasz
ubyegon2 #9555 üzenetére
Igazából én semmit nem raktam fel, hanem megkértem a céges IT-st, hogy segítsen, mert hiába szenvedtem, nem tudtam feltenni dual boottal. Acer alatt valamit mókolni kellett, sírt a mint, hogy uefi alatt nem lesz jó a dolog, én meg addig variáltam a bootsorrenddel és a legacykkal, hogy a win se indult már el és a mint se rakódott fel.
Amúgy meg sok leírásra nincs szükségem, úgyis csak akkor keresgélek majd ha valamit be kell állítani. Böngészéshez nem kell nagyon beállítani semmit, fotós utómunkára leszedtem már pár progit, azokat kell szoknom, aztán viszonlátás'.
Aki ennyire end user szinten használja mint én (felhasználók 90+%-a?) simán használhatnának ilyeneket, mert hát mint látom nem harap.@movax: Köszi, de annyira nem izgulok ezen. Amennyit nyomkodom akkor nem zavar, meg betűtípusokra nem adok annyira. Webes felületem mailezésnél meg főleg mindegy gondolom, de max felrakom amiket írtál.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Villanyszerelés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Steam Deck
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
- DELL Thunderbolt TB16 Dock
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő