Új hozzászólás Aktív témák

• Skullwipe

senior tag

válasz Frawly #9256 üzenetére

Ez még mindig Mint? Igen.
    Hányas verzió? 18.3.
    Az awesome-ot a tárolóból tetted fel? Igen. sudo apt-get install awesome, ha jól emlékszem.
    Mit nem tudsz rajta elindítani? cinnamon2 desktop can't load, vagy hogy van a pontos hiba.
    Bejelentkezéskezelőből mi van fent? Nem tudom. Mivel elérhetettlen számomra.
    Még a Cinnamonhoz tartozó LightDM? Az még biztos fent van.

Nem csináltam semmit se, csak tegnap előtt bekapcsoltam újra. Erre már csak azt közölte velem a 18.3 Cinnamon, hogy én már most nem futok és te most újra indítasz vagy sem? Sose indult újra, sose sikerült neki. És ugye a felbontás egy alapértelmezett 1024x768-ban volt, se Menü, se jobb klikk menü, csak ikonok (amik ugye csak egyszerű szöveg fájlok indító parancsokkal) a tálcán ami szintén csak fekete, mint ahogy minden fekete (kép, de ez azután készül, hogy nvidia után megpróbáltam a Nouveau drivert és így nézett ki).

Közben, már jó sokszor megpróbáltam újra rakni a videókártya drivert, ami azt jelenti, hogy purge-oltam, eleinte még csak az nvidia* módszerrel, aztán tegnap már bumbleebe* meg valami másikat is, és teljesen újra telepítettem.

Ez előtt megpróbáltam CSAK új ablak kezelőt felrakni, mert kérdezték hogy próbáltam-e már, de ugye az nem sikerült, hiába próbáltam .

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés