- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most esett le, amikor először láttam olyan deja vu érzésem volt, akkor ezért! Mert nekem még ez soha nem volt, pedig számtalan KDE-s disztrót látott már ez a desktop.

(#9178) Frawly
Cinmanót tessék illő módon temetni, sokáig használtad, szeretted

Nagyszerű ötlet valóban! emiatt már gondolkodom is rajta ezerrel:KDE kompozitor kikapcsolása, ha ki volt kapcsolva, akkor bekapcsolása, az ott lévő opciók végigpróbálgatása.
Fentiek nagyon csalogatónak tűnnek a Cinnamonos verzióval szemben, mert azt is raktam fel egy tök újat a fél napos hangeszköz eltűnése miatt (ezt valahogy én nyírtam ki) igaz nem kellett, mert csak visszajött a hangeszköz, valószínűleg lusta voltam újraindítani variálás közben. :-)
Most már értem, miért emlegetted mindig, hogy a Cinnamonban nincs kompozitor.
(persze van, de nem kell állítgatni)
Az a helyzet, hogy a két felrakott verzió közül az egyik tényleg tökéletesen out of box-ként működött és mint említettem, 15 MB volt a felállt rendszer memózabálása között a különbség.Ettől függetlenül köszi a tippet, valamikor neki akarok állni amúgy is a vdpau, vaapi mesa próbálgatásának.
Látom nálad is elég nyűgös ez a KDE használat, sok sikert az újratelepítés utáni beállítgatásokhoz! Minek is használna valaki Cinnamont, ha azt csak fel kell rakni és működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Parkside szerszám kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nagyszerű ötlet valóban! emiatt már gondolkodom is rajta ezerrel:
(persze van, de nem kell állítgatni)
Rowon