- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
A háttérképpel nem lenne baj magában, szerintem szép (nekem kicsit nőies lenne, de az én vagyok), és megy a zöldes Cinnamon-témához is, amivel a Mint jön. Csak a háttérkép-beállításoknál jelöld be, hogy húzza szét akkorára (a képarányokat megtartva), amekkora az asztal felbontása (a nem lokalizált Mintben angolul best fit vagy talán fill néven fut ez az opció, nem tudom minek magyarították). A Conkyban nem látok kivetni valót szemre, bár azt nem értem, hogy pontosan mit szeretnél benne megvalósítani, ami nem sikerül.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- Motoros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen videókártyát?
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest