Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kraftwerkfan
üzenetére
Szia!
Látom nem sok válasz érkezik és mivel én nem csináltam még hálózati eléréseket, így sokat nem tudok esgíteni, de amíg kapsz segítséget, addig nézd meg ezeket a leírásokat, a samba egy általános lehetőség megosztásra a gépek között.
Samba telepítése és beállítása Ubuntu szerveren
Hogyan kell telepíteni és beállítani egy Samba Ubuntu 14.10Ahogy nézem, elég sok samba megosztás leírás van, ha rákeresel biztosan találsz megfelelőt, én ezt a két magyar nyelvűt linkeltem most.
A másik topikban is sokat foglalkoznak a megosztással. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen autót vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Diablo IV
- Battlefield 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- Gamer billentyűzetek /Asus ROG/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/DE/EN/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Rowon