Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fecus
    őstag

Ez a jelszó ablak a seahorse jelszókezelő ablaka vagy a sambának van külön jelszóablaka? Hülye kérdés tudom, de nem ismerem a sambát.

Most már automatikusan csatolódik és nem kell nyomogatni a csatlakozás gombot.
    Azt nem tudom mi lesz ha a szerver áll, de csak nem hal bele a Mint!

Ezt a belahalást hogyan érted? Újraindítás esetére, amikor leáll a boot folyamatban, ha nem talál valamit, ami fstab-ban van csatolva? ma csak noob kérdéseim lesznek :U

Ez a jelszó ablak a seahorse jelszókezelő ablaka vagy a sambának van külön jelszóablaka? Hülye kérdés tudom, de nem ismerem a sambát.

Nem tudom. Ezt kutattam eddig, hogy mi adja fel az ablakot, samba, nemo, ..., de már megoldva másképpen. A seahorse eszembe sem jutott.

A belehalást úgy értettem, hogy ha fstab-ban csatolok mindenféle szerverek tárterületeit akkor előfordulhat, hogy amikor nem elérhető a szerver akkor az gondokat okoz a nemo-nak vagy az egész Linuxnak. Gondolom erre írta Syl, hogy nem szereti az ilyesmit.

Pl. a win csak egy buborékot dob fel, hogy több hálózati csatolás nem sikerült, de megy tovább.

Új hozzászólás Aktív témák