Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• toth_janika
    őstag

és @ubyegon2:
    Köszönöm a tanácsokat. Mindenképpen utána fogok nézni ezeknek a dolgoknak, mert elég zavaróak...
    Most felraktam az Ubuntu Studio-t és azért most látok már pár dolgot, amik a Mint-ben nem, vagy csak bizonytalanul működtek.
    Ilyen például a touchpad gépelés közbeni letiltása... Mint alatt többször jártam úgy, hogy a csuklóm a touchpad-hoz ért, majd kijelölt egy részt a szövegemből és átírta. (Mivel vakon gépelek, és szoktam szöveget másolni, ezért nem mindig vettem észre, és voltak belőle érdekes dolgok...)
    Vagy ilyen mondjuk a hangerő némítás. A notin Fn+F6-al lehet némítani a hangot.

A memtest-et mindenképp meg fogom csinálni, és eldöntöttem, hogy ha ez a rendszer is összeomlik, akkor kipróbálok egy SuSE-t, vagy Slackware-t és ha úgy sem, akkor kirakom a veszélyes hulladék gyűjtőbe a notit :DDD

Szerk.:
    Lehet rossz a topik, de ma reggel akar megnézni egy barátom által küldött videót, viszont egyik lejátszó sem játsza le... SMplayer, VLC, és a Videók (3.10.1) sem.
    Tudnátok segíteni, hogy mit tegyek, vagy az Ubuntu topikban tegyem inkább fel?

Hát ez kész...
    Amellett, hogy semmit nem játszott le az Ubuntu Studio, még hang sem volt. Sem MP3, sem YT.
    Ez alapján megcsináltam mindent és megoldódott a probléma... Lejátsza az 1080p-től kezdve mindent, és hang is van... Csak hangerőszabályzó ikon nincs... (De hát ne akarjak mindent egyszerre :DDD)

Új hozzászólás Aktív témák