Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz pigster #2554 üzenetére

Spammer fórumtárs összefoglalta a lényeget, én pedig mint TG, kivizsgálom, ki volt Húsvét vasárnap és hétfőn 24 h- s szolgálatban és javaslatot teszek fenyítésére! Most kapcsolok, hogy ez már nem a hadsereg, de nem is fizetett support. Ilyenkor kíváncsi vagyok, hogy milyen alapon rovod fel az itteni abszolút önkéntesen segítőknek, hogy nem válaszoltak azonnal? :(( Függetlenül egyébként attól, hogy családi ünnepek voltak éppen és a probléma is elég specifikus.

Ettől függetlenül örülök, hogy a Mintes cikk hatására feltetted az oprendszert és, annak külön, hogy ennyire meg vagy vele elégedve. :)

Azt viszont sajnálom, hogy ilyen probléma megoldó készséggel/képességgel megáldott friss Mintesként nem szeretnél segíteni a kevésbé hozzáértő fórumtársainknak!

Ez van. Mi ettől még szeretettel üdvözlünk egyre bővülő kezdő Linux Mintesek táborában! Sok sikert!

(#2556) Fenyő Gyanítottam, hogy ezt fogod mondani, én is csak végső esetre javallottam ezt a megoldást törlés helyett!

(#2557) tolvaj Elég érdekes a te problémád is, az viszont önmagában nem lenne ok erre a jelenségre, hogy pár napig Win- t használtál. Jó lenne tudni bővebben, mit takar ez a tevékenység, amivel megpusztítottad a grafikus felületet!?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés