- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én azt látom, hogy borzasztóan tagolt a linux szegmes, akár desktop szinten is, és ez riasztó sokak számára.
Igen, bár erre a tagoltságra is van pro és kontra is. Pro, hogy mindenkinek lehet egy ötlete, amit megvalósíthat, kontra, hogy teljesen szét van tagolva az egész, ahelyett, hogy egy nagy disztrót fejlesztene mindenki céltudatosan.Az meg többeknél kizáró ok, ahogy olvasgattam, ha nem közösségi egy disztró, hanem valami nagyobb cég áll mögötte.
Ezt mondjuk nem értem miért. A Linux világban is van egy-két szemétláda cég (pl. 0r4cl.), de azért összességében mindegyik a Linux szekerét tolja előre, amiből a közösségi disztrók is profitálnak. A Debian is átvette a Red Hat fejlesztéseit (systemd, stb.).
Amerre haladunk, valószínűleg asztali gépek sem lesznek az otthoni felhasználóknál 10 év múlva, nemhogy linux.
Na az lehet. Nagyon sok háztartásban a telefon mellett laptop van, a toronygépek már lassan lehet, hogy kihalnak. ott vannak a miniPC-k is, amik hibátlanok... felvesz 10-15 wattot és hibátlanul végzi a dolgát. Tudsz vele böngészni, filmet nézni, meg mindent, ami alap felhasználás.Állítólag a p*rnó után a számítógépes játékokban van a legtöbb pénz.
Bocsánat, ezt mondjuk elírtam, mert videojátékok akart lenni. Abban már benne van a konzol is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- World of Warships
- Mini-ITX
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest