Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
válasz
Petya XT
üzenetére
Nem feltétlenül a támogatottság az oka, hanem az egyre gyakoribb frissítési hibák, bugok, kék halálok. Az utolsó összegző update csomag kék halálozott boot után, a hangkártyám drivere miatt, aminek az elhárítása nem kevés monyákolásomba került. A rendszer mérete is egyre jobban hízik, bár ez még a legkisebb gondom, de egy olyan oprendszert szeretnék, ami elé lerakom magam esténként a kevés időmben, és nem kell faragni, pötyögni, megy és kész. Már nem játszok PC-n vagy 15 éve, semmi lényegesre nem használom, csak ott van az a pár apró néhány megás program, ami kétlem, hogy linux alatt futna rendesen. Szóval nem szeretnék terminálozni, gépelni, kínlódni a fél éves kiadásokkal, meg azok után barkácsolni, ezért szemeztem a Mint-el, fapadosnak tűnik, és ilyet kerestem. Már egy ideje érett a gondolat, de a fentebb említettek tartottak vissza, főleg a múltban tapasztaltak, hogy hiába akartam, a hajam kitéptem már, hogy csak a kínlódás volt, pedig az Ubuntu tetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Rowon