- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
Van két laptop, mindkettőn van Windows is (a család többi tagja nem kedveli a Linuxot), ezért be van kapcsolva a secure boot is. Mindkettőn a mint-2k téma van beállítva a grub -hoz. Eddig hibátlanul működött, de most frissült a grub, vagy csak egy része, és most egyik gépen nem fut le a videoinfo (secure boot nem engedi), ezért az 1920x1080-ra méretezett boot menü 640x480-ban jelenik meg, gigantikus betűkkel. Másik gépen 1920x1080-ban jön be, de nem tölti be a választott fontot (UbuntuMono32.pf2), ezért mikroszkopikus betűkkel jelenik meg a menü.
Nincs tragédia, kikapcsoltam mindkettőn a secure bootot, csak röhej, hogy ugyanaz a frissítés teljesen másba kavar bele a két gépen. Szerintem beállítom őket karakteres boot menüre, aztán jónapot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged